![]() |
2000 تا اس ام اس عاشقانه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: 2000 تا اس ام اس عاشقانه (/showthread.php?tid=178634) |
2000 تا اس ام اس عاشقانه - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 28-09-2014 سه آرزوی قشنگ عاشقانه :
بی من نباشی بی تو نباشم بی هم نباشیم ____________________________________ اس ام اس عاشقانه سفر به فضا سفینه نمی خواهد تو بگو دوستت دارم فضا با من! ____________________________________ اس ام اس عاشقانه تنها و وحشت زده بودم از خدا طلب فرشته ای کردم و برایم چیزی بهتر از فرشته فرستاد خدا برایم تو را فرستاد عشقم ____________________________________ اس ام اس عاشقانه در من تمام توست و در تو تمام آنچه دوست دارم ____________________________________ اس ام اس عاشقانه این طور قبول نیست چشم هایت را زمین بگذار .... بیا دست خالی بجنگیم ____________________________________ اس ام اس عاشقانه برایت آرزو دارم خدا را عشق را آرزو را چنانکه تو خواهی و خدا داند ! ____________________________________ اس ام اس عاشقانه هر کسی هرجا که دلش می خواهد بایستد اما من به کسی اجازه اینکه به جای تو در قلب من بنشیند را نخواهم داد قلب من فقط جای توست.... ____________________________________ اس ام اس عاشقانه کاش هرگز آرزو نمی کردم کفش های مادرم اندازه ام شوند ____________________________________ اس ام اس عاشقانه بگذار زمانه از حسادت بترکد انگشتان من چه به انگشتان تو می آیند ؟! ____________________________________ اس ام اس عاشقانه در زندگی هر کسی یک نفر هست که مثل هیچ کس نیست ____________________________________ اس ام اس عاشقانه نگ خانه ام غم داشت.... جمع ما تورا کم داشت ____________________________________ اس ام اس عاشقانه هدفم را نشانه گرفته ام قلب تو بدون هدف دوستت دارم ____________________________________ اس ام اس عاشقانه حسادت می کنم به تو که آسان که آسوده فراموش می کنی اما فراموش نمی شوی ! ____________________________________ اس ام اس عاشقانه از کدام سو دورم می زنی ؟ می خواهم از همان سو دورت بگردم ____________________________________ اس ام اس عاشقانه بلند شو و همراه کلاغ قصه ها به خانه ام بیا.... اینجا یکی از بودهای قصه سال هاست چشم انتظار آن یکی نبود نشسته است ____________________________________ اس ام اس عاشقانه تقویم امسال من باز هم سپید ماند! اتفاقها منتظر تواند ____________________________________ اس ام اس عاشقانه نازنینم عشق دنیا همه تلخ است چوزهر! به خدا عشق خداشیرین است ____________________________________ اس ام اس عاشقانه بیا تا باهم بشیم انگشتر هزار نگین هر نگین ی اسمون با ماه و خورشید همنشین.... چ خوبه جادو کنیم با هم بریم پیش خدا تا کلید گنج عشقو بذاره تو دست ما ببره مارو یجا تو سر زمین پریا میون ابرا روی قالیچه ستاره ها ____________________________________ اس ام اس عاشقانه تنم لرزید وقتی لبخند غریبه سردی نگاهش را آب کرد ____________________________________ اس ام اس عاشقانه او رفت همین .... قصه ام کوتاه بود به سر رسید کلاغ جان تو هم برو شاید جایی دیگر قصه ای زیبا منتظرت باشد ____________________________________ اس ام اس عاشقانه غم دوری خدا بازی نیست! به خدا بار غمش سنگین است ____________________________________ اس ام اس عاشقانه زمان برای آنهایی که در انتظارند آهسته است برای آنهایی که نگرانند سریع است برای آنهایی که غمگینند طولانیست برای آنهایی که شادند کوتاه است....! ولی برای آنهایی که عاشقند وجود ندارد ____________________________________ اس ام اس عاشقانه آرام بگیر دلم او بدون تو آرام است ____________________________________ اس ام اس عاشقانه یکشنبه است اما حال و هوای جمعه را دارم چند شنبه فرقی ندارد اگر نباشی هفته ام را خاکستری کرده ای.... چه غریب و دلگیر است که تمام روزهایت را جمعه می یابی ____________________________________ اس ام اس عاشقانه حوایت میشدم برای تو از بهشت ک هیچ از نفس کشیدن هم میگذشتم حیف! حیف ک آدم نبودی ____________________________________ اس ام اس عاشقانه به جاسیگاریم دست نزن من به دفتر خاطراتت دست بزنم خوبه؟ ____________________________________ اس ام اس عاشقانه من عاشقم مراغم سازگار است تو معشوقی تو رابا غم چه کار است.... ____________________________________ اس ام اس عاشقانه بی تو با مرگ عجب کشمکشی من کردم ____________________________________ اس ام اس عاشقانه ﻣﮕﺮ ﻧﻤﻲﮔﻮﻳﻨﺪ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺁﺩﻣﻲ ﻳﮏ ﺑﺎﺭ ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻲﺷﻮﺩ؟ ﭘﺲ ﭼﺮﺍ ﻫﺮ ﺻﺒﺢ ﮐﻪ ﭼﺸﻢﻫﺎﺕ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﻲﮐﻨﻲ! ﺩﻝ ﻣﻲﺑﺎﺯﻡ ﺑﺎﺯ ____________________________________ اس ام اس عاشقانه قصه بگو تا بخوابم.... امشب قصه آمدنت را می خواهم می خوانی ؟ ____________________________________ اس ام اس عاشقانه می دانم دیگر برای من نیستی اما دلی که با تو باشد این حرف ها را نمی فهمد ____________________________________ اس ام اس عاشقانه مارو باش ب هواداریه کی شیشه ی میخونه رو با سنگ شکستیم نا رفیق! سنگ و شیشه اگ دشمن ما دوتا ک موندگاریم ما رو باش اینا رو باش.... ____________________________________ اس ام اس عاشقانه میدونی تنهایی یعنی چی؟؟؟؟؟ تنهایی یعنی بدون هیچ استرس ومزاحمی بتونی ته دیگ ماکارونیتو بخوری چیه؟؟؟ همش که نبایدعشقولانه باشه؟ ____________________________________ اس ام اس عاشقانه خدایا انگشتتو از روی دکمه اسپیس بردار.... این همه فاصله بس نیست؟ ____________________________________ اس ام اس عاشقانه دلم تو را فقط و فقط تو را از میان این همه ضمیر می خواهد همین و باز هم تو نیستی حالا که باید باشی و این یعنی ته بدبختی من ____________________________________ اس ام اس عاشقانه ب دعا نویس گفتم:جوری بنویس ک حتما بیاید گفت چه کسی؟گفتم :مرگ ____________________________________ اس ام اس عاشقانه کفشهایت کو؟میخواهم آنها را بردارم تا مثل بی وفایان هوس رفتن نکنی.... ____________________________________ اس ام اس عاشقانه رفتنفرینش نمیکنم همین که دیگر کسی اندازه ی من دوستش ندارد برایش کافیست! ____________________________________ اس ام اس عاشقانه ای عشق توام پرتوی ازمهرخدایی دنیای من ازپرتو عشق توطلایی من از همه سو بهر توبازو بگشایم.... باشد که تو باز ایی وبازو بگشایی ____________________________________ اس ام اس عاشقانه چه قدر دردناک است حس خواستن کسی که به تو هیچ حس خواصی ندارد ____________________________________ اس ام اس عاشقانه گاهی دور از چشم ابرها هم میتوان عاشق شد میتوان بغض کرد میتوان بارید! گاهی دور از چشم مداد رنگی ها هم میتوان نقاش شد میتوان آسمان داشت میتوان آبی شد.... اما گاهی دور از چشم گذشته نمی توان امروز را پشت هیچ فردایی پنهان کرد ____________________________________ اس ام اس عاشقانه بــی شــــک جهـــان را بـــه عشـق کســی آفـــریـــده اند چـــون مـــن کـــه آفـــریـــده ام از عشـــــق جهـــانی بـــرای تـــــو ____________________________________ اس ام اس عاشقانه حــُـــرمت نان از قلب بیشـــــتر است آنرا می بوســــــند این را میشـــــکنند ! ____________________________________ اس ام اس عاشقانه احساس تو چون طراوت باران است بر زخم شکوفه های گل درمان است هر وقت که در هوای تو می چرخم.... انگار نفس کشیدنم آسان است ____________________________________ اس ام اس عاشقانه شاید آرام تر میشدم فقط و فقط اگر میفهمیدی حرفهایم به همین راحتی که می خوانی.... نــــوشته نشده اند ____________________________________ اس ام اس عاشقانه لیاقت می خواهد واژه ما شدن لیاقت می خواهد شریک شدن تو خوش باش به همین با هم بودن های امروزت من خوشم به خلوت تنهایی ام تو بخند به امروز من میخندم به فرداهایت ____________________________________ اس ام اس عاشقانه او ضمیر مفرد غایب نیست او همه دنیای من است.... ____________________________________ اس ام اس عاشقانه ماه من نماز آیات می خوانم وقتی گرفته ای! ____________________________________ اس ام اس عاشقانه ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺴﯿﺮ را ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺑﺮﻭﯼ میرسی به ﺩﻭ ﺭﺍﻫﯽ ﯾﮏ ﺭﺍﻩ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺧﺘﻢ میشود ﺁﻥ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺑﻪ ﺧﺘﻢ ﻣﻦ ____________________________________ اس ام اس عاشقانه ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﺖ ﻣﻌﺎﺩﻟﻪ ﺍﯼ ﺳﺖ.... ﮐﻪ ﻧﻔﺲ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﺍﺛﺒﺎﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ____________________________________ اس ام اس عاشقانه تو را میخواهد شکر نمیخواهد قهوه ی خیال همیشه شیرین است ____________________________________ اس ام اس عاشقانه ﻣﺮﺍ ﺣﺒﺲ ﮐﻦ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺷﺖ ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺼﺎﺭِ ﺑﺎﺯﻭﺍﻥ ﺗﻮ ﻣﺠﺮﻡ ﺗﺮﯾﻦ ﺯﻧﺪﺍﻧﯽ ﺍﻡ.... ____________________________________ اس ام اس عاشقانه سری را که درد نمیکند دست مال نمیبندند اما سر من درد میکند برای دستی که مال تو باشد ! ____________________________________ اس ام اس عاشقانه باز هم قافیه را باخته ام چون نمیدانستم قد شعر تو شدن.... چقدر سنگین است ____________________________________ اس ام اس عاشقانه مگر با باد نسبتى دارى? چقدر شبیه تو! یک لحظه آمد مرا پیچاند و رفت ____________________________________ اس ام اس عاشقانه برایم دعا کن اجابتش مهم نیست نیاز من آرامشی است که بدانم تو به یاد منی ____________________________________ اس ام اس عاشقانه من صفرم تو دویی با تو بیستم بی تو نیستم.... ____________________________________ اس ام اس عاشقانه ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﻣﻦ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻥ ﺗﻮ ﺍﺯ ﻣﯿﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺿﻤﯿﺮ ﺑﻮﺩ ____________________________________ اس ام اس عاشقانه ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺯﻭﺍﯾﺎﯼ ﻗﻠﺒﻢ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﻣﺎﻧﺪ ﺁﻧﺠﺎ ﮐﻪ ﻓﻘﻂ ﺟﺎﻭﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎ ﻣﯿﻤﺎﻧﻨﺪ ____________________________________ اس ام اس عاشقانه گندم خال تو آن روز که دیدم گفتم خرمن طاعت ما بر سر این دانه رود! ____________________________________ اس ام اس عاشقانه به تو نیاز دارم مثل آدم به حوا نه نه مثل آدم به هوا.... ____________________________________ اس ام اس عاشقانه تقدیم به کسی که قالیچه ی یادش را هرگز در ایوان فراموشی پهن نخواهم کرد ____________________________________ اس ام اس عاشقانه میان مشغله هایم گم شده ام ولی دلم برای هوایت همیشه بیکارست! ____________________________________ اس ام اس عاشقانه قرمزتر از خونی.... عزیزتر از جونی ____________________________________ اس ام اس عاشقانه ﺳﺮﻣﺎﯼ ﻧﺒﻮﺩﻧﺖ ﺑﺪﺗﺮ ﺍﺯ ﺳﺮﻣﺎﯼ ﺯﻣﺴﺘﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻟﺮﺯﻩ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﺳﺘﻮﻥ ﺩﻟﻢ ﺭﺍ ____________________________________ اس ام اس عاشقانه ﻣﺜﻞ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺩﯾﺪﻧﯽ ﺍﺳﺖ ﺷﻬﺮ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻧﮕﺎﻫﺖ ﺩﯾﺪﻧﯽ ﺍﺳﺖ.... ﺯﻧﺪﮔﺎﻧﯽ ﻣﻌﻨﯽ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺗﻮﺳﺖ ﺧﻨﺪﻩ ﻫﺎﯾﺖ ﺑﯽ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﺩﯾﺪﻧﯽ ﺍﺳﺖ ____________________________________ اس ام اس عاشقانه اگه دیدی کویرم بیایی جون میگیرم! اگه دیدی بهارم تو قلبم تو رو دارم ____________________________________ اس ام اس عاشقانه نه شاهی برای حکم دارم نه شاهدی برای شهود فقط دوستت دارم همین.... ____________________________________ اس ام اس عاشقانه توانایی عشق ورزیدن بزرگ ترین هنر جهان است ____________________________________ اس ام اس عاشقانه سخت ترین کار دنیا بی محلی کردن به کسیه که با تمام وجود دوسش داری ____________________________________ اس ام اس عاشقانه آسمانم انتهایش قلب توست مهربان این آسمان از آن توست آسمانم هدیه ای از سوی من.... تا بدانی قلب من هم یاد توست ____________________________________ اس ام اس عاشقانه از ان شب که میان اس ام اس هایمان خوابت برد ماههاست میگذردمن هنوز منتظرم بیدار شوی ____________________________________ اس ام اس عاشقانه باران که می آید دلم برایت تنگتر میشود راه می افتم بدون چترمن بغض میکنم آسمان گریه! ____________________________________ اس ام اس عاشقانه تنها نشسته ام اما تنها نیستم یادت.... مجال تنهایى نمى دهد ____________________________________ اس ام اس عاشقانه بوی ربنای تـــــــو ماه دل تنگی های من افطار می کنم خاطرات نبودنت را ! ____________________________________ اس ام اس عاشقانه فرهنگ لغتها نیاز به ویرایش دارند برای معنی دلتنگی احتیاج به این همه کلمه نیست دلتنگی یعنی تو ____________________________________ اس ام اس عاشقانه من براى تنها نبودن آدمهاى زیادى دوروبرم دارم.... آن چیزى که ندارم کسى براى باهم بودن است ____________________________________ اس ام اس عاشقانه سلامتی کسایی که تو خاطرمون ابدی هستن اما تو خاطرشون عددی نیستیم ____________________________________ اس ام اس عاشقانه بهانه گیر زبان نفهم دلم را می گویم آخر تو را از کجا برایش بیاورم! ____________________________________ اس ام اس عاشقانه هی تو نمیدانم نامت را چه بگذارم مخاطب خاص تمام زندگی دلیل نفس کشیدن همه ی وجود یا تنها عشقمبه هرنامی که باشی بدانارامبرایت جان میدهم ____________________________________ اس ام اس عاشقانه وقتی بهت میگه جات خالیه نگو دوستان به جای ما شاید منتظر اینه که بگی جامو نگهدار زود میام.... ____________________________________ اس ام اس عاشقانه نتظارت چه زیباست وقتی که لبه جاده ی دل تنگی ایستادمو تو با شاخه گلی از بهانه های عاشقانه می آیی ____________________________________ اس ام اس عاشقانه هیچ دلی بی بهانه نمی تپد نمیدانم بهانه ها دلگیرند؟! یا دلها بهانه گیر؟ ____________________________________ اس ام اس عاشقانه من قصه تو را تا ابد اینگونه آغاز میکنم: یکی بود هنوزم هست خدایا همیشه باشد ____________________________________ اس ام اس عاشقانه یکی زیر یکی رو زیباترین بافتنی دنیاست دست هایمان ____________________________________ اس ام اس عاشقانه سعی کن واسه کسی بمیری که نتونه مردنت رو ببینه ! ____________________________________ اس ام اس عاشقانه هرکسی رو می تونستم دوست داشته باشم اگر دوست داشتن رو از تو شروع نمی کردم .... ____________________________________ اس ام اس عاشقانه زمزمه دلتنگی ام رابه نسیم میسپارم تا به توبرساندهمیشه دوستت دارم ____________________________________ اس ام اس عاشقانه همیشه دروغ گفتن تلخ نیست بهم بگو دوستم داری ____________________________________ اس ام اس عاشقانه ماه هم که باشی باز دچار خسوف می شوی! ____________________________________ اس ام اس عاشقانه من کر نیستم فقط از وقتی صدایت را شنیدم دیگر هیچ صدایی شنیدنی نیست ____________________________________ اس ام اس عاشقانه دل رو زدم به دریا زدم برات پیامی فقط برای اینکه نگی که بی مرامی ____________________________________ اس ام اس عاشقانه |