![]() |
|
بی قَــــراری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: بی قَــــراری (/showthread.php?tid=180241) |
بی قَــــراری - Brooklyn Baby - 03-10-2014 وقتی تو نیستی … شادی کلام نامفهومی ست ! و ” دوستت میدارم ” رازی ست که در میان حنجره ام دق میکند و من چگونه بی تو نگیرد دلم ؟ اینجا که ساعت وآیینه و هوا … به تو معتادند . . . زندگی ام بسته به تار مویت آنقدر زندگی ام را پشت گوش نیانداز … . . . امــروز هـم گـذشـت وُ نیامــدی نا شکـر نیستـم فــردا هم روزِ خـداست! . . . میگن قسمت نیست ، حکمته …! من معنی قسمت و حکمت رو نمی دونم ! اما تو معنی طاقت رو می دونی ! مگه نه … ؟! . . . نانوشته هایم بسیارند مثل بی قراری هایـم… من سکــوتم را فریـاد می کِشــم آخر این آشوب درونم مــرا می کُشد… . … . . چقدر کم توقع شده ام ، نه آغوشت را می خواهم نه یک بوسه نه دیگر بودنت را ؛ همین که بیایی و از کنارم رد شوی کافیست ، مرا به آرامش می رساند حتی اصطحکاک سایه هایمان کافیست ! . . . در جمـع من و ایـن بغـضِ بیـــــقرار .. جـــایِ تــــو خـــــالی …! . . . قــرارمـان.. فقـط .. یـک “مــانیــتورِ” کـوچـک بـــود ! امّــا .. اکنــون .. قلبـــم را ببـین.. که بــا هــر”آف” شدنــت .. چــگونـه .. بـیقــرارِ “آمــدنــت” مـی شـــود ! . . . نشستم من دمی در خواب باتو کـنــار چشـــــمـهء مـهتــاب باتو مـگـر تـاب و تـوانـــم بـرده بـودی که بــودم لحظـه ای بیـتــاب بی تو . . . بیا قدم بزنیم . . . من با ” تـــــــــو ” تو با هر که دلت خواست ! فقط بیــــــــــا قدم بزنیم . . . اصلا بیا و بگذار . . . سایه ات باشـــــــــــم . . . سایه که آزار ندارد ! دارد ؟ . . . گفته بودی پاییز که تمام شود به سراغ رویاهایم می آیی تا دلت را پیشکش عاشقانه هایم کنی من جوجه هایم را شمرده ام ببین…. ! تو نیامدی… . . . حــال ِ مــن خــوب است امــا عــالی می شــوم وقــتی کــه تــــو… با نگــرانی در آغوشــم می گــیری و می گویــی : ” نــه عــزیزم ، تو خــوب نیســتی … . . . دِلـــم چـِـه کــودکــانــه بَهــانــه ی تــو را میگیـــرد، امـــا تــو بـــزرگـــانــه بِــه دِل نگیـــر… فقـــط بگــــو : کــــودکـــ استـــ، نـِـمی فهمــد… . . . هیچ چیز دلنشین تر از این نیست که مدام نامت را صدا بزنم با یک علامت سوال … “؟” و تو با حوصله جواب بدهی جـــــــــــون ِدلــــم !؟ . . . شب که میشود… نبودن هایت را زیر بالشتم میگذارم و شجاعتم را زیر سوال میبرم… دوام می آورم تا فردا ؟! . . . متنفرمـ از تمام قهوهـ های تلخــــــــــــــــــــــــــــی کِهـ تورا قسمتـِ… فالــــــــــــــــــــم نمی کند . . . حوا که بغض کند… حتی خدا هم اگر سیب بیاورد چیزی بجز آغوش آدم آرامش نمیکند! . . . بــــــهانه گـــــــیر زبــــــــــان نفهم … دلـــــــــــم را مـیگویـــــــــــــم … ! آخــــــــر تــــورا از کـــــــجا برایش بـــــــــیاورم … . . . همه ی کارهایت را بخشیدم جز آن تردید آخر هنگام رفتنت که هنوز مرا به برگشتنت امیدوار نگه داشته . . . . . . مهم نیست عمر “کوتاه” باشد یا “بلند” … مهم ، نفس هایی ست که با تو “کوتاه” و بی تو “بلند” کشیده می شود … . . . چقدر صدای تیک تاک ساعت دلخراش است وقتی تو “یک ثانیه” هم در کنارم نیستی . . . می گویند هر سن و سالی که داشته باشی اگر کسی نباشد ، که با یادش ، چشمانت ، از شادی یا غم پر اشک شود ، هرگز زندگی نکرده ای و من این روزها زندگی می کنم . . . . . . بیهـــــودِه نَـقّـــاش بــــــودِه ام . . . ایــــــטּ هَمِـــــﮧ ســـــال . . ! بِـــــﮧ چَ ــــــــشم هــایَت ڪِـــــﮧ مے رِسَـــــم ، قَلَـــــــم مــــوهـــا خ ـــــیس مے شَــــوَنــد . . . بِـــــﮧ لَــب هــایَت ڪِــــﮧ مے رِسَـــــم ، دَستَــــــم مے لَــــــرزَد . . . رَنـــگــ هــــا مے گــُــــریـــزَنــــد ، وَ قــاب هـــاےِ خ ــــــالے ، ، ، تَنـــ ــهـا . . . نَبــــودَטּِ تـــــو را . . . بِـــــﮧ دیـــــوارِ زِنـــدِگـــــے ام ، مے ڪـــــوبَنــــــد . . . |