انجمن های تخصصی  فلش خور
عکس/ با عضو جدید خانواده نیمار آشنا شوید! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: عکس/ با عضو جدید خانواده نیمار آشنا شوید! (/showthread.php?tid=180422)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

عکس/ با عضو جدید خانواده نیمار آشنا شوید! - Nazanin♥Xavi - 04-10-2014

نیمار جونیور، بازیکن برزیلی بارسلونا با انتشار این عکس در اینستاگرامش این حیوان خانگی را عضو جدید خانواده خود معرفی کرد.
عکس/ با عضو جدید خانواده نیمار آشنا شوید! 1

RE: عکس/ با عضو جدید خانواده نیمار آشنا شوید! - Ava-girl - 04-10-2014

گلم مثل اینکه تو هم مثل من زیاد اینستاگرام میری اگه دوست داشتی آی دی ات تو اینستا رو پ خ کن تا فالووت کنم و تو هم منو

RE: عکس/ با عضو جدید خانواده نیمار آشنا شوید! - Nazanin♥Xavi - 04-10-2014

(04-10-2014، 14:34)Ava-girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلم مثل اینکه تو هم مثل من زیاد اینستاگرام میری اگه دوست داشتی آی دی ات تو اینستا رو پ خ کن تا فالووت کنم و تو هم منو

آره عزیزم زیاد میرم ولی عضو نیستمUndecided

RE: عکس/ با عضو جدید خانواده نیمار آشنا شوید! - ِ**@ًrُِّ@^ُ$** - 04-10-2014

(04-10-2014، 14:41)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 14:34)Ava-girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره عزیزم زیاد میرم ولی عضو نیستمUndecided
خخخخخخ

پ چرا میری؟

RE: عکس/ با عضو جدید خانواده نیمار آشنا شوید! - N@ughty♥g!rl - 04-10-2014

یه جور نوشتی عضو جدید که......

RE: عکس/ با عضو جدید خانواده نیمار آشنا شوید! - Nazanin♥Xavi - 05-10-2014

سارا واسه دیدن عکسای جدید بازیکنا دیگه!

RE: عکس/ با عضو جدید خانواده نیمار آشنا شوید! - ِ**@ًrُِّ@^ُ$** - 06-10-2014

(05-10-2014، 10:47)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه خب

الان هستی؟3:36 بعد از ظهر

RE: عکس/ با عضو جدید خانواده نیمار آشنا شوید! - Nazanin♥Xavi - 06-10-2014

(06-10-2014، 15:06)سارا خوجیله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 10:47)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه خب

الان هستی؟3:36 بعد از ظهر

سارا الان هستم!

RE: عکس/ با عضو جدید خانواده نیمار آشنا شوید! - ِ**@ًrُِّ@^ُ$** - 06-10-2014

ساعت 6ونیم چی؟

میمونی تا اون موقع؟یا میاین اون موقع؟

اخ من تنهام

RE: عکس/ با عضو جدید خانواده نیمار آشنا شوید! - سرباز خدا - 06-10-2014

چقدرم شبیهن!