![]() |
جوک های جدید سرکاری همش جدیدن بیا تو میخندی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جوک های جدید سرکاری همش جدیدن بیا تو میخندی (/showthread.php?tid=181123) صفحهها:
1
2
|
جوک های جدید سرکاری همش جدیدن بیا تو میخندی - sϻσκε ϐσψ - 06-10-2014 مورد داشتیم
پسره تو صف بانک به دختره گفته چند نفرجلوتن دختره برگشته گفته والا دوتا خواهر بزرگتردارم که جلوم هسن ولی اشکال نداره اگه میخای بیا منو بگیر ![]() ![]() ![]() از برادران زحمت کش راهنمایی و رانندگی عاجزانه تقاضا دارم… جوووون مادرتون این عکس هایی ک کمربند نبستم رو تکی بفرستین دم خونه نه با عکس بغل دستی!! زنم داره طلاق میگیره!! مییییفهمیییین طلاااااق…!! ![]() چند وقت پیش دور هم نشسته بودیم تلوزیون میدیدیم یهو یه بچه رو نشون داد که داره پستونک میخوره بابا منم خندش گرفت گفتیم چی شده؟ گفت یاد بچگی هایه تو افتادم وقتی گریه میکردی انگشت شصت پامو میکردم تو حلقت چون شور بود خوشت میومد ساکت میشدی :|:| ![]() ابتدا میوه ی مورد علاقتون رو انتخاب کنین بعد برید آخر پست نتیجه رو بخونین جالبه! . . . . . . . . 1- موز 2- سیب 3- پرتقال 4- توت فرنگی 5- آلبالو 6- گیلاس 7- آناناس 8- آلوچه 9- زرد آلو 10- انار . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1- موز : شما انسانی هستید که موز را دوست دارید 2- سیب : شما انسانی هستید که سیب را دوست دارید 3- پرتقال : شما انسانی هستید که پرتقال را دوست دارید 4- توت فرنگی : شما انسانی هستید که توت فرنگی را دوست دارید 5- آلبالو : شما انسانی هستید که آلبالو را دوست دارید 6- گیلاس : شما انسانی هستید که گیلاس را دوست دارید 7- آناناس : شما انسانی هستید که آناناس را دوست دارید 8- آلوچه : شما انسانی هستید که آلوچه را دوست دارید 9- زردآلو : شما انسانی هستید که زردآلو را دوست دارید 10- انار : شما انسانی هستید که انار را دوست دارید وجدانا" اگه کسی فحش بده خودش میدونه.....! ![]() ) دیشب براثر زلزله شیراز لرزید. آخرین خبر از تلفات زلزله شب گذشته در شیراز: 52 نفر از خواب بیدار شدن حدود100 نفر پهلو به پهلو شدند 1نفر هم گفت وقتی کمکهای مردمی رسید بیدارم کنید روابط عمومی هلال احمر شیراز هم اعلام کرد:چیطو شده....!!!!؟؟؟؟ شدت زلزه شیراز بسیار بیشتر از ۴.۳ بوده ولی زمین شیراز حاضر نشده بیشتر از این بلرزه و اعلام کرده: عامو ولمون کنین سر\ صبحی تو رو قرآن ![]() خبر مهم . . اوه اوه حاج سعید و حاج منصور واسه محرم قراره با هم اجرا کنن ! شما نمیفهمین ...برا بسیجیا مث اینه که لیدی گاگا با ادل کنسرت مشترک بزاره ![]() ﺭﻓﺘﻢ ﺍﺯ ﻋﺎﺑﺮﺑﺎﻧﮏ ﭘﻮﻝ ﺑﮕﯿﺮﻢ ﻣﯿﮕﻪ : ﻭﺟﻪ ﻧﻘﺪ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﻧﯿﺴﺖ . . . ! ﺑﻌﺪ ﻣﯿﻨﻮﯾﺴﻪ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺩﺍﺭﯾﺪ؟ ...! گفتم آره پول میخام داری دستی بهم بدی آخه این چیه مینویسید ![]() یه مطلب خوندم راجع به روشهای صحیح مسواک زدن کلی توضیح داده بود بعد نوشته بود مسواک رو با "زاویه 45 درجه " روی دندونها بکشید . من الان نقاله تو دهنمه ولی مسواکو نمیتونم حرکت بدم کمک کنید . ![]() ﺍﯾﻦ ﮐﺎﻣﻼ ﻭﺍﻗﻌﯿﻪ ... ﺍﺯ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﺭﺩ ﻣﯿﺸﺪم ، یه دختر با دوستش از کنارم رد میشدن که چشمشون افتاد به تابلو ﺗﺒﻠﯿﻐﺎﺕ ﺩﺭﺑﻬﺎﯼ ﺿﺪﺳﺮقت . ﺑﻌﺪ ﺧﯿﻠﯽ ﺟﺪﯼ این یکی به اون یکی ﮔﻔﺖ : ﺍﯾﻨﺎ ﺩﯾﮕﻪ ﭼﻘﺪ ﺑﯿﮑﺎﺭﻥ ! ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﻫﺴﺖ ﮐﯽ ﻣﯿﺎﺩ ﺩﺭ ﺑﺪﺯﺩﻩ ..؟ ﻣﻦ دیگه سورپرایز نشدم .... من مُردم ... اینم روحمه داره خاطره تعریف میکنه ... هفتم سه روز دیگه است . ![]() این مغز آدمی هم عجیب جانوری است عاقا ! . . . یادش میمونه که یه چی یادش رفته! اما یادش نمیمونه که چی یادش رفته ! ![]() دوستم رفته بود المان ازش پرسیدم خانمت رو هم بردی ؟؟ گفت مگه آدم وقتی میره رستوران با خودش ساندویچ میبره؟ تا حالا اینجوری قانع نشده بودم. ![]() ![]() ![]() بچه ها من یه سی دی پیدا کردم بیایین ببینیم چیه؟... 0.o . . . . . . . . . @@ [//\]/ \/\/ . . . . . . . ای وای خاک برسریه...... . . . . . . @ [// [-->@ \/ \] \/ . . . . . . قطش کن... . . . . . @ [// [--> (+)___@ \/ \/ // . . . . . چرا قط نمیشه؟؟ . . . . . . @ \[/ [--> .ِ \/ : . . تموم شد.... . . منو ببخشین اتفاقی شد.. خودتون میدونین من تسبیح از دستم نمی افته زمین.. :| ![]() ![]() ![]() داداشم 6 سالشه با اخم کارتون میبینه بهش گفتم چرا اخم میکنی؟ گفت از بس سانسور کردن نفهمیدیم چی شد اصلا...:| ![]() " داستان حیرت انگیزِ دو برادر و یک خانواده " از بچــگی با هم تفاوت داشتند یکی به موســیقی علاقه داشت یکی به خبرنگاری ، یکی دوست داشت در خفا کار کند یکی در دید... یکی دوست داشت همه تصویرش رو ببینند دیگری دوست داشت هیچ تصویری از وی منتشر نشود . . . . . . . . . . . . . . . بله دوستان این است داستان دو برادر هنرمند یکی خبرنگار واحد مرکزی خبر حسینی بای و دیگری هنرمند با استعداد و خوش ذوق ارنجمنت بای ( arrangement by ) خواهر آنها " استند بای " و پدر آنها "های بای " بود. =))))) ![]() دایناسور پسر : میای خونمون ؟ دایناسور دختر : نه !!! دایناسور پسر : بریم خونتون ؟ دایناسوردختر ؟ نه !!............ و بدین ترتیب بود که نسل دایناسورها منقرض شد ! بیایید نگذاریم نسل انسان ها منقرض شود . . . . . . . . . . . میای خونمون ؟؟؟؟ ![]() ب راننده تاکسی میگم: مسیر آخرتون کجاست؟ برگشته با حرص میگه: خونمون، میای؟؟؟ ملت اعصاب مصاب ندارنا... ![]() وقتی از اسپریِ خودم میزنم: تیس تیس! وقتی اسپریِ یکی دیگه رو میزنم: تیـــــــــــــــــــــــــــــس تــــــــــــــــــیس تــــــــــــــــــوس تــــــــــــــــــــــاس!!! شعری زیبا كه به اکثر زبانهای زنده دنیا ترجمه شده است واشک در چشمان همه جاری میکنه! english Last spring, we had all gone to pilgrimage On our way back, a fair and kind maiden was with us . My heart was begging me: "Go with haste, tell her that you love her.... Whatever would be, let it be! Whatever she would say, let her say!" I told the secret of my heart, and I heard this in reply: "How ignorant are you, young man!! For pilgrimage have you come, or to feast your eyes? arabic فی ربیع العام الماضی ذهبنا للحجّ حین العودة، کانت معنا فتأة جمیلة حنونة. فسألنی قلبی : "اذهب، وقل لها أحبك و ما یکون فلیکن! وما ترید أن تقول، فلتقل"! فقلتُ لها سرّ قلبی، فأجابتنی : "کم جاهل أنت، یا شاب! فهل جئتَ هنا للحجّ او للغمز؟" و بالاخره ایرانی: پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت برگشتنی یه دختر خوشگل با محبت همسفر ما شده بود همراهمون میومد به دست و پام افتاده بود این دل بی مروت میگفت بروووو بهش بگوووووو آخه دوسش دارم میگفت بگو هرچی میخواد بشه بشه هرچی میخواد بگه،بگه! راز دلم رو گفتم... سلامتی سه کس: موش و عقاب و کرکس همش که نباید حکیمانه باشه عههههه خوب؟ یکمم سر کار باشید. عمه پیری دارم لطفا مراعات فرمایید. . . . اول حموم رو تمیز میکن!! بعد شامپو خارجی به سر و بدن میزنن !! بعد کرم فوت لاست، لوسیون، ماساژ.... !! . . روش حموم رفتن پسرا : . . . اول تو سوراخ فاضلاب حموم میشاشن! و کلی حال میکنن ! بعد زیر دوش میگوزن! و کلی میخندن ! بعد از 2 دقیقه دوباره میخندن ! چون تازه بوش بلند شد :| ![]() RE: جوک های جدید سرکاری همش جدیدن بیا تو میخندی - امــــــیـــــــر راد - 06-10-2014 بابا دمت گرم+ RE: جوک های جدید سرکاری همش جدیدن بیا تو میخندی - ღ narges ღ - 06-10-2014 چند فحش قدیمی: 1. -از جلوی چشمام خفه شو . 2. -کسی با تو زِرِ نزد 3. -صداتو واسه من داد نزن . 4. -وقتی با من حرف میزنی دهنتو ببند . چند فحش جدید: 1. -دستت بشکنه از زا نو . 2. -خودم دست دارم ، جوا بشو میدم !!! :|| RE: جوک های جدید سرکاری همش جدیدن بیا تو میخندی - sϻσκε ϐσψ - 06-10-2014 (06-10-2014، 13:48)ღ narges ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]() ![]() RE: جوک های جدید سرکاری همش جدیدن بیا تو میخندی - sariya - 06-10-2014 مر3000000000 RE: جوک های جدید سرکاری همش جدیدن بیا تو میخندی - mehdi126 - 08-10-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: جوک های جدید سرکاری همش جدیدن بیا تو میخندی - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 08-10-2014 ایولللللللللللللللللللللللللللللللل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: جوک های جدید سرکاری همش جدیدن بیا تو میخندی - شيدا خانم - 08-10-2014 ايول پسر ![]() RE: جوک های جدید سرکاری همش جدیدن بیا تو میخندی - sϻσκε ϐσψ - 08-10-2014 ![]() ![]() ![]() RE: جوک های جدید سرکاری همش جدیدن بیا تو میخندی - yasamingolezardi12 - 08-10-2014 قشنگ بود |