![]() |
دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! (/showthread.php?tid=183170) |
دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - سرباز خدا - 12-10-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() موضوع بی کیفیت نیست متن همراه با عکسه RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - Berserk - 12-10-2014 برو بابا کجای مردم 16 قرن پیش این شکلی بود به این میگن مُد پوشش 16 قرن پیش: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() پوشش الان: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ☻تفاوت را احساس کنید☻ شما یه نگا ب ترکیه یا امارات متحده عرب بندازین و یه نگاه ب ایران چرا اونا انقد پیشرفته ان با اینکه مسلمون هستن و ما جزو کشورهای عقب افتاده و دومین کشور غمگین دنیا هستم؟ چون به عقاید مردم احترام میزارن و حجاب رو اختیاری کردن تازه اعتقادات اونا قوی تره :\ و همین محدود کردنا جامعه رو افسرده میکنه ![]() من خودم حجابم درس حسابی نیس ولی نماز میخونم خیلی چیزا هستن که ارزششون بیشتر از حجابه ![]() RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - Nazanin♥Xavi - 12-10-2014 مخالف نیستم ولی علاقه ایم ندارم خب یکار کنم؟ RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - سرباز خدا - 12-10-2014 به دو نفر بالا شونزده قرن قبل حجاب اسلامی وجود نداشت و مردم شکل لباساشون مثل الان بود RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - armin van buuren - 12-10-2014 ما وظیفمون اینه که به عقاید دیگرون احترام بزاریم چه باحجابش چه بی حجابش RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - "تنها" - 12-10-2014 من چادریم ولی اعتقادی بهش ندارم واز سر اجبار پدر سرم میکنم ![]() RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - ✔✘ζoΘdY✘✔ - 12-10-2014 (12-10-2014، 19:01)جیگر بلایی(حسنیه) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چرا اعتقاد نداری ؟؟؟ RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - ραяα∂ιѕє- - 12-10-2014 عزیزم اصن من امل ولی من بی حجابیو دوست دارم فک نکنم این یه چیز عمومی باشه حجاب یه چیزه شخصیه که من دوست ندارم رعایت کنم چه من سر کنم چه نکنم چی عاید بقیه میشه جز تیکه انداختن پسرا اره تیکه میندازن موشکلیه؟؟؟ منکه راضیم :cool: RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - سرباز خدا - 13-10-2014 (12-10-2014، 20:07)دختری از جنس یخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله..... همه جوره دیده بودم این جوریشو ندیده بودم خوش به حال شوهر ایندت!!! RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - ᖇᗩᖺᗩ - 13-10-2014 (12-10-2014، 20:07)دختری از جنس یخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |