![]() |
|
عکس های همسرم و کامنت های مردان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: عکس های همسرم و کامنت های مردان (/showthread.php?tid=184324) |
عکس های همسرم و کامنت های مردان - ابراهیم هادی - 15-10-2014 عکس های همسرم و کامنت های مردان باورم نمی شد عکسی که می بینم ، متعلق به همسر من است! بدتر از آن کامنت های مردان بود: چقدر زیبا!بانوی خوشگل!چقدر نازی تو!!!!!! عکس اگر دوست شما آشفته و پریشان بیاید به دیدن تان و این سوال را بپرسد ، به او چه می گویید؟ در قسمت نظرات بنده را همراهی کنید. گاهی اوقات از اینکه این همه سال غافل بودم و بهش اعتماد داشتم از خودم بدم میاد. فکر می کردم همسرم چیزی برای مخفی کردن از من ندارد. همه چیز خوب پیش می رفت. البته احتمالا از چند سال قبل شروع شده و من بی خبرم .از اون روزی که گوشی از او جدا نمی شد. مدام تو شبکه های اجتماعی بود. وایبر و لاین و ...هر برنامه ی ارتباطی جدید که به بازار می آمد ،او اولین کسی بود که نصب می کرد. من هم کاری به کارش نداشتم تااینکه یک بار یکی از دوستانم به من گفت که در یکی از این شبکه ها همسرم چند عکس بی حجاب از خود را گذاشته است. باورم نشد. چون همسرم زن محجبه ای بود. تا اینکه خودم رفتم و با چشمان خودم دیدم. عکس های بی حجاب و آرایش کرده و کامنت های مردهای غریبه و آشنایی که قلبم رو به درد آورد. دیگه به همسرم اعتماد ندارم. دیگه نمی تونم مثل سابق با او رفتار کنم. از طرفی یک فرزند سه ساله هم دارم. نمی دانم چگونه با این مشکل کنار بیایم. لطفا کمکم کنید.از همسرم جدا بشم؟ زندگی کنم؟ چگونه با این اعتماد شکسته؟ RE: عکس های همسرم و کامنت های مردان - ALI REZA J - 18-10-2014 عاااااااااقا داستان نذار تو این بخش.یاد این فیلم ترکیه ایه میوفتم ک شبکه3 گذاشتش قبلا.
RE: عکس های همسرم و کامنت های مردان - saeid - 18-10-2014 دهن همچین زنیو ...ازین غلطا نکنه ! RE: عکس های همسرم و کامنت های مردان - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 18-10-2014 کاربر عزیز تو این سایت اکثر کاربران تو رده سنی پایینی قرار دارن به نظرم نباید اینجور سوالا رو تو این انجمن مطرح کنید.. چون جواب قانع کننده ای نصیبتون نمیشه ممنون.. RE: عکس های همسرم و کامنت های مردان - سرباز خدا - 19-10-2014 (18-10-2014، 20:40)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چه طور دخترا و پسرا به اصطلاح خودشون رفیقن اینجا سایتی با رنج سنی پایین محسوب نمیشه ولی وقتی یکی از غیرت داشتن که هیچ ایرادی هم نداره حرف میزنه این رنج سنیش به این حرفا نمیخوره؟ بده از غیرت بگیم؟ RE: عکس های همسرم و کامنت های مردان - gesooya - 23-10-2014 خب ازیه زن محجبه بعیده مگر اینکه به اجبار باحجاب شده RE: عکس های همسرم و کامنت های مردان - x_love_x - 24-10-2014 من جای اون مرد بودم میکشتم زنمو RE: عکس های همسرم و کامنت های مردان - an idiot - 24-10-2014 همچین بنده خدآ دآستآنشو گفته که معلومه همه حقو به مرده میدن -_- بآید دید مرده چیکآر کرده که بآعث شده خآنوم محجبش این کآرآرو بکنهـ اشکآل از وآیبر و لآین نی آدم بآس جنبه دآشته بآشهـ :| خیلیآ دآرن و درست ازش استفآده میکنن.. اونطوری درستهـ RE: عکس های همسرم و کامنت های مردان - لرد سیاه - 24-10-2014 دین اسلام حتی نگفته موهاتون رو ببوشونین. اگه شما ایه ای رو اوردین که صریح گفته موهاتون رو ببوشونین به من هم بگین دوست داره به ما چه. مگه خدا نمیگه همه به ریسمان من چنگ بزنید خوب اون هم عقاید خودش با خدای خودش رو داره به شما چه RE: عکس های همسرم و کامنت های مردان - سرباز خدا - 24-10-2014 پیام خصوصی دادید اون ایه رو هم فرستادم بهتون هم گفتم که تو اسلام به من چه و به تو چه نداریم |