![]() |
مطالب جالب 3 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: مطالب جالب 3 (/showthread.php?tid=184868) |
مطالب جالب 3 - hanie directioner - 17-10-2014 نه فرصت ها میتوانند عشق را تغییر دهند و نه گذشت زمان میتواند آسیبی به آن برساند. زمین با تمام هنرهایش ، چگونه میتواند پهلو زند به عشقی که میابیم و از آن خود میسازیم. ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ عشق مثل نماز میمونه!!! وقتی نیت کردی دیگه نباید اطرافت رو نگاه کنی!! ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ همه آدما وقتی فاصله شون از سطح زمین زیاد میشه نفسشون تنگ میشه… اما من فقط کافیه که فاصله م از تو زیاد بشه… ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ آنکه ویران شده از یار مرا می فهمد / آنکه تنها شده بسیار مرا می فهمد / چه بگویم که چنان از غم فرو ریخته ام / که فقط ریزش آوار مرا می فهمد ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ تـــو رو با هـــر پکی که به سیگــار می زنم فـــراموش میکنم و تـــو می شوی بهــانه م برای روشــن کردن سیگــارهای دیگه.. ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ نازنینم به یاد داشته باش که انسانها در کنار هم عاشقن و دور از هم عاشقتر، هر جا که باشم، هر جا که باشی دوستت دارم ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ گاهی وقتا زندگی تمام حواسش رو جمع می کنه تا ببینه تو چه دوست داری تا درست همون رو ازت بگیره. کاش نفهمه چه قدر دوستت دارم. ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ وقتــــــــــی از پــشـــــــــت خـــــنـــــــجــر زدی . . فهمــــــیـــــــدم . . . هنــــوز به چشـــــمانـــــــم مــــــبتـــــــلایی ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ من Remove شدم از زندگى کسى که ……. براى داشتنش و براى بودنش خیلى ها را از زندگیم Block کردم …!!! ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ تمامی نفسهای امروزم راتقدیمت میکنم تابه دوست داشتن دیروزم شک نکنی ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ مهربانم گمم نکن ..درگوشه ای ازحافظه ات ارام می نشینم فقط بگذاربمانم ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ درد این است دیگر آن شوق که می باید، نیست دیگر آن عشق که میرقصاند ، رفتو نمی یابم دیگر آن ،ساده خدائی که بود درد این است:نیست ، رفت ، بود ،هست ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ سالهاست که کوهستان دلم به حرمت ردپاهایت به برفها اجازه آب شدن نمی دهد . ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ تو هوایی که برای یک نفس خودمو از تو جدا نمیکنم تو برای من خود غرورمی من غرورمو رها نمیکنم ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ من شمع جان گدازم ، تو صبح جان فزایی / سوزم گرت نبینم ، میرم چو رخ نمایی نزدیک این چنینم ، دور آن چنان که گفتم / نه تاب وصل دارم ، نه طاقت جدایی ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ تو پشیمون شدی و من ، دیگه صندوقچه ی دردم / سخته اما باورش کن ، من دیگه برنمیگردم ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ ستاره در هوا می بینم امشب / زمین در زیر پا می بینم امشب خدایا مرگ ده تا جان سپارم / که یار خود جدا می بینم امشب ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ نمیدونم که چجوری فکر کنم تو رو ندارم / آخه تو سنگ صبوری ، چجوری دووم بیارم ؟ واسه من سخته جداییت ، بی تو دنیایی ندارم / زندگیم تیره و تاره ، بی تو فردایی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ در همین حوالی در میان خلوت تنهایی،سر برگردانی خواهی دید مرا،که پس از تو میان غم ها پرسه می زنم. ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ چگونه بفرستم باورم را برای تو تا باور کنی از یاد بردنت کار من نیست….! ♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥♥♥♥ نم نم مرامت را بادریای دیگران عوض نمیکنم حتی اگر در طوفان دوستیت بمیرم. |