![]() |
ماست پرو بیوتیک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: ماست پرو بیوتیک (/showthread.php?tid=185154) |
ماست پرو بیوتیک - laich - 18-10-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() پروماس یا ماست پروبیوتیک، یک فرآورده لبنی جدید است که به تولید رسیده و در واقع این محصول نوعی ماست غنی شده است که با استفاده از آن نه تنها میتوان از مزایای ماست بهره برد بلکه میتوان باکتریهای مفید و لازم بدن را نیز از این طریق تأمین کرد.
مصرف ماست پروبیوتیک از بروز بیماریها پیشگیری میکند.
مصرف ماست پروبیوتیک از بروز بسیاری از بیماریها پیشگیری میکند و با از بین بردن باکتریهای بیماریزا موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
مرتضی مشایخ، دانشیار انستیتوی تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: ماست پروبیوتیک نسبت به ماست معمولی دارای خواص بیشتری است.
وی گفت: ارزش غذایی ماستهای پروبیوتیک نسبت به ماستهای معمولی بیشتر است و مصرف این نوع ماست موجب افزایش دفاع ایمنی بدن میشود. چرا که باکتریهای پروبیوتیک مفیدی هستند که در این نوع ماست به وفور یافت میشوند.
دانشیار انستیتوی تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور عنوان کرد: باکتریهای پروبیوتیکی که در این نوع ماست وجود دارد میتواند حالت اسیدی معده را تحمل کرده و به روده برسد و در روده با باکتریهای بیماریزا مبارزه کرده و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
مصرف ماست پروبیوتیک در مقایسه با ماست معمولی، موجب کاهش معنیداری در سطح کلسترول تام سرم گردید.
6 هفته پس از مصرف این دو نوع ماست، دوره استراحت به مدت 7 هفته برقرار شد و سپس گروهها با هم جابجا شدند و مطالعه، 6 هفته دیگر ادامه یافت. در شروع (پس از پایان 2 هفته عدم مصرف ماست) و پایان هر مرحله از مطالعه، اندازه گیریهای تن سنجی، یاد آمد غذایی 3 روزه و اندازه گیری سطح چربیهای خون انجام شد.
مقایسه وزن، BMI و عوامل مداخلهگر رژیمی در طول دو دوره مصرف ماست معمولی و ماست پروبیوتیک، تفاوت معنیداری را نشان نداد. مصرف ماست پروبیوتیک در مقایسه با ماست معمولی، موجب کاهش معنیداری در سطح کلسترول تام سرم گردید (049/0=P). مقایسه سایر شاخصهای چربی خون، تفاوت معنی داری را بین این دو دوره نشان نداد.
نتیجهگیری:
مصرف ماست حاوی دو باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در مقایسه با ماست معمولی، موجب کاهش سطح کلسترول تام در افراد مبتلا به هیپرکلسترولمی خفیف تا متوسط میشود.
|