![]() |
به بعضیا باید گف... /هی لعنتی.... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: به بعضیا باید گف... /هی لعنتی.... (/showthread.php?tid=185694) صفحهها:
1
2
|
به بعضیا باید گف... /هی لعنتی.... - خیس خاطره - 22-10-2014 به بعضیا باید بگی
ﺗﺎ ﺩورﺕ ﺷــُـﻠﻮﻍ ﻣﯿــﺸﻪ “ﺟــَـﻮ” ﻣﯿــﮕﯿﺮﺗـِـﺖ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑــــــــﺎﺷﻪ ﺗــَـﻨﻬﺎ ﮐـــــﻪ ﺷــُـــﺪﯼ “ﺑـُـﻐﺾ” ﻧــﮕﯿــﺮَﺗﺖ…….! . . . . . به بعضیا باید گفت: به ظاهرت نناز اخه خیابون ما هم قشنگه………… اما از زیرش فاضلاب رد میشه……… . . . . . به بعضیا باید گفت: الان من دوست دارم… فکر خیانت باش… . . . . . به بعضیا باید گفت : تو اگه موندنی بودی با نفر قبلیت میموندی . . . !!! . . . . . به بعضیا باید گف ببین شکلات هم مغز داره اما تو همونم نداری!!! . . . . . به بعضیا باید بگی عـزیـزم تـو بـه مـا نـمـیـخـوری لـااقـل دوتـا پـیـک بـزن بـه در و دیـوار بـخـوری….. . . . . . بـهـ بَـعـضـیـامـ بـاسـ گُفـتـ : هَـرکـی بـامـن شُـد دَمـپَـر بَـعـد چَـن وَقـتـ شـد پَـرپَــر !! گـفـتـم کـه مـواضـب خـودت بـاشـی . . . . . به بعضیا باید بگی اصلا من لاشــــی… پس چـــــــــرا زور میزنــــی که دور و بر مـــــن باشـــــــــی؟؟؟!!! . . . بقیه در ادامه مطلب . . . . . . . به بعضیام باس بگی: واسه ما فاز لاو نگیر فاضلاب . . . . . به بعضیام باید بگی: با من مشکل داری؟! خوش بحالت خیلیا همینم ندارن !! والا…!! . . . . . به بعضیا باید بگی بابا اینقد خودت ونگیر از اخر اب میوه میشی ها . . . . . به بعضیا باس بگی: اونــــــــی که تویــــــی عــــشقـــشِ؛ ما بهـــــــش میگیـــــــــم کــــــــــشمــــــــــــ ــــــــش!!!! . . . . . بـایـد بـه بـعـضـیـام گـفـت: بـاشـه مـن لـاشـی….. مــتـلـاشـی…… زنـدگـی مـنـه تـو کـجـاشـی….. . . . . . به بعضیام بایدبگی: با دوس دخترتون مهربون باشید قبل از اینکه با دوس دخترتون مهربون باشند . . . . . به بعضیا باید بگی عزیزم … من ب زندگیه خودم هم ریدم !!!!!!!! هیکله تو ک دیگه هیچی نیس . . . . . به بعضیا باید بگی: داشتن من لیاقت میخواست،که تو نداشتی… و داشتن تو حماقت میخواست،که من نداشتم… . . . . . به بعضیا بایدبگی واسه رسیدن به ما باید دست و پا بزنی داداش… و الا زنگ و اس که همه میزنن…. . . . . . به بعضیا باید بگی خودم خاص” M “ مخاطبم خاص“ E “ رفیقام خاص کلا خاص بودن خاصیت منه… . . . . . . . . هــــــــــــی لعــــــــــــــــــنتی فک کردی چه خــبره؟ فــک کردی بازم برات اشــــــــک می ریزم؟ نه عزیزم اشــــتباه نکـــــن! دیگه تو زندگــــــیم جایی نداری ولی. ولی فقــــــــط گاهــــــــــــی اوقــــــــــــــــات به \"یـــــــــــــــــــــــادت مـــــیمیرم و زنده میشم. بــــــــــــــــــرو و خوش باش . تو حق انتخـــــــــــــــــاب داری عــــزیزم تو برای من \"آغـــــــــــــــــاز\"یه حادثه بودی و من برای تو \"آغــــــــــــــــــــــاز \" یک خاطره RE: به بعضیا باید گف... /هی لعنتی.... - saye641 - 22-10-2014 به بعضیا باید گفت: الان من دوست دارم… فکر خیانت باش… RE: به بعضیا باید گف... /هی لعنتی.... - بی کس2 - 22-11-2014 به بعضیا باس گفت اینقدر به قیافت نناز خیابون ما هم قشنگه ولی زیرش فاضلاب رد میشه RE: به بعضیا باید گف... /هی لعنتی.... - PįŋK ĞįŘł - 22-11-2014 باحال بودن مرسی RE: به بعضیا باید گف... /هی لعنتی.... - تبسمم - 21-12-2014 سپاس عالی بووود RE: به بعضیا باید گف... /هی لعنتی.... - یگانهA - 21-12-2014 مرسی ![]() RE: به بعضیا باید گف... /هی لعنتی.... - sevda0 - 21-12-2014 به بعضیام باید گفت هی فلانی واسه من شما شما نکن تورو من تو کردم وگرنه هری م زیادیت بود RE: به بعضیا باید گف... /هی لعنتی.... - pink girl45 - 04-01-2015 (22-11-2014، 18:21)بی کس2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بی کس با امضات خیلی حال کردم ![]() RE: به بعضیا باید گف... /هی لعنتی.... - dokhtare haji - 04-01-2015 به بعضیا باید گفت انقد خودتو نگیر ماست میشی RE: به بعضیا باید گف... /هی لعنتی.... - جیـــــــــــ♥ـــــدا - 30-01-2015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |