طرز تهیه میگو پفكی ( بوشهری ) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه میگو پفكی ( بوشهری ) (/showthread.php?tid=186865) |
طرز تهیه میگو پفكی ( بوشهری ) - NeginNg - 24-10-2014 مواد لازم : 1 – میگو ..................... نیم كیلو 2 – تخم مرغ ................ 3 عدد 3 – شیر....................... 1 پیمانه 4 – آرد ....................... 2 قاشق غذا خوری 5 – روغن .................... به مقدار لازم 6 – نمك ....................... به مقدار لازم طرز تهیه : در ابتدا میگو را تمیز می كنیم و با كمی نمك و آب می جوشانیم. یكی دو تا جوش كه خورد ظرف را از روی اجاق برمی داریم و میگوها را از آب بیرون می كشیم سپس سه عدد تخم مرغ را با كمی آرد(آرد سوخارى در صورت تمايل) و شیر مخلوط می كنیم و میگوها را در این مایه قرار می دهیم تا خوب با هم مخلوط شوند. در ظرف دیگری مقداری روغن را داغ می كنیم و میگوها را در آن سرخ می نمائیم و بعد به همراه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. غذا ی اصلی به مصرف می رسانیم. |