انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه روماکی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه روماکی (/showthread.php?tid=186905)



طرز تهیه روماکی - NeginNg - 24-10-2014

طرز تهیه روماکی 1

مواد لازم :
جگر مرغ =نیم کیلو
12 باریکه =گوشت گاو
یک چهارم فنجان= سس سویا
نصف قاشق چای خوری= پودر زنجبیل
نصف قاشق چای خوری =پودر چیلی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه  :
جگر ها را به دو نیم کرده ، باریکه های گوشت را نیز از وسط به دو نیم کنید . هر یک از باریکه های گوشت را دور یک نیمه جگر بپیچید و با خلال دندان انتهای آن را محکم ببندید . آنها را داخل یک سینی پخت گذاشته ، سس سویا را با ادویه جات مخلوط کرده روی گوشتها بریزید . نیم ساعت آن را در یخچال گذاشته و کباب پز را از قبل داغ کرده ، گوشتها را از همه طرف به مدت 20 دقیقه برشته کنید تا ترد شوند . روماکی ها را بصورت داغ سرو کنید .