![]() |
##### اس ام اس دروغ ##### - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: ##### اس ام اس دروغ ##### (/showthread.php?tid=188110) |
##### اس ام اس دروغ ##### - ♫♫ sina ♫♫ - 29-10-2014 مرا با حقیقت بیازار اما هرگز با دروغ آرامم نکن . . . . دروغ که می گویی، چشمانت را ببند در نگاه تو دهانی است که با من حرف میزند . . . . با دروغ خیلی چیزارو میشه بدست اورد ولی نمیشه نگهشون داشت . . . . هیچ وقت به کسی که بهت اعتماد داره دروغ نگو هیچ وقت به کسی که بهت دروغ میگه اعتماد نکن . . . . دروغ گو دشمن خداست وای که چقدر دشمن داری خدا دوستاتم که ماییم یه مشت عاجز علیل ناقص عقل که تو در حقشون دشمنی کردی . . . . گاهی دروغ همان کاری را می کند که یک چوب کبریت با انبار باروت . . . . بیشترین شکست های که تو زندگیم خوردم بخاطر دروغ های بود که باید میگفتم، اما نگفتم . . . . آدمها چه موجودات دلگیری هستند وقتی سوزنشان را نخ میکنی، برایت دروغ می بافند . . . . درد یعنی مرور مسیج هایی که یک روزی باورشان داشتی و امروز به دروغ بودنشان ایمان آورده ای . . . . کاش بیادش روزی ک تو سکوت نشکنم از آدمای نزدیکم دروغ نشنوم نگذره با قرصو جنون هر شبم ب یادش میوفتم نیاد با غرور اشکمم . . . . دروغ انسان را دچارنوعی بی هویتی میکندوباعث میشود انسان دروغگو ناخودآگآه ازخدای خویش دورگردد . . . . برای یک بار فقط برای یک بار مرا در اندوه مبهم یک دروغ شناور کن! آرام سر به گوش من بگذار و بگو دوستت دارم . . . . دنیا سوت پایان را بزن! صداقت من حریف دروغ این زمانه نمی شود . . . . چن برگی ازکتاب عشق را ورق زدم دیدم دروغ استو فریب همه را آتش زدم . . . . چه شباهت متفاوتى یکى باوفا مثل سگ یکى هم دروغ میگه مثل سگ خداجون شکرت . . . . اونی که با اینکه میدونه ناراحت میشی راستشو میگه سگش شرف داره به اونی که مثل سگ دروغ میگه . . . . میگفت اگه دروغ دیگران از روی بی صداقت است، دروغ من از روی مصلحت است . . . . سرسنگینی؟ عیبی ندارد بهتر از این است که بشنوم غمگینی هرکس که گفت :بهر تو مردم دروغ گفت من راست گفتم که برای تو زنده ام . . . . ریشه نازک احساس مرا دست نزن، چندشم میشود از لکه یک انگشت دروغ . . . . یه زمانی می گفتن از تو چشماش میشه فهمید راست میگه یا دروغ اما حالا دیگه اینقدر توانمند شدن بعضیا که با چشمشونم دروغ میگن . . . . به سلامتی کسایی که آرزوی یه دوستت دارم گفتن خودشون رو، به دل آدم می ذارن اما دروغ نمی گن . . . . به سلامتی اون کسانی که در دورانی که بچه بودیم بهشون دروغ می گفتیم فکر میکردیم نفهمیدن اما فهمیده بودن از بص که مرد بودن به رومون نیاوردن . . . . و مهربانیت از دور چه عجیب نزدیک است حس میکنم جغرافیا، دروغ تاریخ است . . . . اگر دروغ رنگ داشت هر نور شاید ده ها رنگین کمان از دهن ها نطفه می بست و بی رنگی کمیاب ترین چیزها بود دکتر علی شریعتی . . . . متاسفم که چرا مزه ی عشق را از دست تو چشیدم تا همیشه در شک دروغ بودنش بمانم . . . . موجودات عجیبی هستیم نه طاقت دروغ را داریم و نه تحمل حقیقت را . . . . به سه چیز تکیه نکن غرور دروغ عشق آدم با غرور میتازد با دروغ میبازد و با عشق میمیرد RE: ##### اس ام اس دروغ ##### - ɓŁŪ£ ɢĩŔŁツßレuε gïrレツ≧✯◡✯≦ - 29-10-2014 اگر دروغ رنگ داشت هر نور شاید ده ها رنگین کمان از دهن ها نطفه می بست و بی رنگی کمیاب ترین چیزها بود دکتر علی شریعتی |