![]() |
|
[[[ اس ام اس رفیق ]]] - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: [[[ اس ام اس رفیق ]]] (/showthread.php?tid=188113) |
[[[ اس ام اس رفیق ]]] - ♫♫ sina ♫♫ - 29-10-2014 خیالم راحته اگه سردم بشه یه رفیق هایی دارم که دمشون خیلی گرمه فدای رفیقای بامرام . . . . می گن کسانیکه رفیق خوشگل دارن می رن بهشت کیف می کنی مفتی مفتی می ری بهشتا . . . . شاخ هم که باشی زیر ضربان یک عشق پوچ خرد خواهی شد پس اگر جایی پات لرزید دلت رو قرص نگه دار رفیق تا مبادا بشکنی ,خورد شوی و تنهایی . . . . نشد که نشد رو قبول ندارم اگه چیزی به اسم رفیق وجود نداشت میشد . . . . از اول میدانستم میبازم مچ انداختن بهانه بود که دستم را بگیری رفیق . . . . باید بفهمی وقتی ناراحتی دلتنگی یا بی حوصله ای هیچ کس حوصله ی تو رو نداره دیگه باید فهمیده باشی همه رفیق وقتای خوشی اند . . . . به سلامتی رفیق که مثل دارو دردهای آدم رو تسکین میده ولی برخلاف دارو تاریخ انقضا نداره . . . . یه روزایی میگفتن: رفیق گرمابه و گلستون اما حالا شدن: رفیق سونا و استخرستون . . . . بی خیال شو رفیق دیروزی ها وفا نداشتند؟ اینها که دیگر تازه به دوران رسیده اند . . . . قربون بند کیفتم تو پول داری رفیقتم . . . . . . رفیق فابریک خواستی رو دربایسی نکن در خدمتم . . . . برای این زندگی گریه ها کردم خنده ه هایم را باور نکن رفیق . . . . متاسفانه توی قرن ۲۱ اسکل به کسی گفته میشه که قلبی پاک و بی گناه و مهربون داره آدم فروش و نا رفیق نیست و از پشت خنجر نمیزنه . . . . بعضی وقتا شنیدن یه بگو ببینم چه مرگته از یه رفیق خیلی بیشتر از حرفای کلیشه ای عزیزم چی شده بیشتر میچسبه . . . . رفیق رو دو جا میشه شناخت: ۱٫ تو جمعی که جنس مخالف حضور داشته باشه ۲٫ تو جمعی که رفیقای رفیقت باشن تو این دو جمع اگه تنها نموندی رفیق خوبی داری اگه تنها موندی بندازش دور . . . . دنیا داره جدید میشه، ولی تو قول بده همیشه رفیق قدیمی من بمونی . . . . اعتماد به نفس یعنی داشتن یک رفیق تنبل تر از خودت اینقد روحیه میده . . . . کاغذتم رفیق تنهاشدی احساستو روم بنویس، عصبانی شدی خط خطیم کن، بغض کردی اشکاتوباهام پاک کن، سردت شدمنوبسوزون، گرمت شدعرق تنت روبامن خشک کن، اگرخواستی مچاله ام کن(فقط دورم ننداز . . . . بی تو با هر روز و شب قهرم رفیق باغریبه آشنا با خواب هم قهرم رفیق خنده را با اشک همراهی کنم من تا ابد ای نفس!من بی تو حتی با خودم قهرم رفیق . . . . رفیق خوب اونیه که توی غم ها هم پیشمون باشه مگرنه هر کس دیگه میتونه ما رو فقط واسه شادی بخواد . . . . کجایی ای رفیق نیمه راهم که من در چاه شبهای سیاهم نمی بخشد کسی جز غم پناهم نه تنها از تو نالم کز خدا هم . . . . میگن آدم تا از چند تا رفیق بد زخم رفاقت نخوره هیچ وقت یه رفیق خوب گیرش نمیاد فکر کنم قراره یه فرشته گیرم بیاد . . . . آهی عجیب می کشم امشب بیاد تو خود را صلیب میکشم امشب بیاد تو نعناع و پرتغال که هیچ است رفیق دارم دوسیب میکشم امشب بیاد تو . . . . ما خراب رفیق بودیم غافل از اینکه رفیق تو فکر خراب کردن ما . . . . ببار باران که دلتنگم مثال مرده بیرنگم ببار باران کمی آرام که پاییز هم صدایم شد که دلتنگی و تنهایی رفیق باوفایم شد . . . . به یادم باش که دریادم بمانی که ماباهم رفیق بودیم زمانی گذشته هااگررفت وگذشتند ولی درقلب من بازهم همانی . . . . هی رفیق ﺍﮔﻪ ﺭﻭﺯﯼ ﺍﻣﺪﯼ ﺑﺮ ﺳﺮ ﻗﺒﺮﻡ . . . . . . ﻓﺎﺗﺤﻪ ﺑﺨﻮﻥ الکی ﭘﯿﺲ پیس نکن RE: [[[ اس ام اس رفیق ]]] - ɓŁŪ£ ɢĩŔŁツßレuε gïrレツ≧✯◡✯≦ - 29-10-2014 اعتماد به نفس یعنی داشتن یک رفیق تنبل تر از خودت اینقد روحیه میده ![]() ![]()
|