انجمن های تخصصی  فلش خور
نان برساق ترکیبی از شیر + عکس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: نان برساق ترکیبی از شیر + عکس (/showthread.php?tid=188342)



نان برساق ترکیبی از شیر + عکس - Mιѕѕ UηυѕυαL - 29-10-2014

نان برساق ترکیبی از شیر

نان برساق ترکیبی از شیر + عکس 1
مواد لازم

• 8 پیمانه آرد
• یک پیمانه شکر
• 2/3 – 1 پیمانه روغن حیوانی
• 2 قاشق چایخوری بکینگ‌پودر
• 1 قاشق چایخوری زردچوبه
• نصف قاشق چایخوری نمک
• 2 پیمانه شیر
• یک پیمانه گردو آسیاب شده
• یک پیمانه توت خشک آسیاب شده (یا شکر)
• ۳ – ۴ قاشق غذاخوری پودر دارچین
• ۲ قاشق غذاخوری رازیانه
• ۱ – ۲ عدد زرده تخم‌مرغ
• سیاه دانه یا کنجد

طرز تهیه برای این شیرینی

1. در کاسه متوسطی، آرد، نمک، شکر، بکینگ‌پودر، رازیانه و زردچوبه را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

2. شیر اضافه کنید و حدود 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود. در صورت نیاز می توانید شیر بیشتری اضافه کنید .روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید، یک دستمال تمیز روی ظرف بیندازید و حدود ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید تا خمیر اصطلاحا برسد.

3. از خمیر گلوله ای به اندازه یک سیب درختی بردارید و کف دست باز کنید. داخل آن را با دو قاشق غذاخوری گردو و توت خشک آسیاب شده و دارچین پر کنید. لبه های خمیر را به هم بیاورید و خمیر را کف دست قلقلی کنید، سپس روی تخته توسط وردنه به شکل بیضی یا گرد با ضخامت یک و نیم سانتی‌متر پهن کنید.

4. در آخر، در کاسه کوچکی زرده تخم‌مرغ را هم بزنید و آن را با قلم‌مو روی نان ها بمالید. سیاه دانه یا کنجد بپاشید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا سطح نان ها طلایی شوند.