![]() |
نان برساق ترکیبی از شیر + عکس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: نان برساق ترکیبی از شیر + عکس (/showthread.php?tid=188342) |
نان برساق ترکیبی از شیر + عکس - Mιѕѕ UηυѕυαL - 29-10-2014 نان برساق ترکیبی از شیر ![]() مواد لازم • 8 پیمانه آرد • یک پیمانه شکر • 2/3 – 1 پیمانه روغن حیوانی • 2 قاشق چایخوری بکینگپودر • 1 قاشق چایخوری زردچوبه • نصف قاشق چایخوری نمک • 2 پیمانه شیر • یک پیمانه گردو آسیاب شده • یک پیمانه توت خشک آسیاب شده (یا شکر) • ۳ – ۴ قاشق غذاخوری پودر دارچین • ۲ قاشق غذاخوری رازیانه • ۱ – ۲ عدد زرده تخممرغ • سیاه دانه یا کنجد طرز تهیه برای این شیرینی 1. در کاسه متوسطی، آرد، نمک، شکر، بکینگپودر، رازیانه و زردچوبه را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. 2. شیر اضافه کنید و حدود 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود. در صورت نیاز می توانید شیر بیشتری اضافه کنید .روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید، یک دستمال تمیز روی ظرف بیندازید و حدود ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید تا خمیر اصطلاحا برسد. 3. از خمیر گلوله ای به اندازه یک سیب درختی بردارید و کف دست باز کنید. داخل آن را با دو قاشق غذاخوری گردو و توت خشک آسیاب شده و دارچین پر کنید. لبه های خمیر را به هم بیاورید و خمیر را کف دست قلقلی کنید، سپس روی تخته توسط وردنه به شکل بیضی یا گرد با ضخامت یک و نیم سانتیمتر پهن کنید. 4. در آخر، در کاسه کوچکی زرده تخممرغ را هم بزنید و آن را با قلممو روی نان ها بمالید. سیاه دانه یا کنجد بپاشید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا سطح نان ها طلایی شوند. |