![]() |
طرز تهیه حلوای سرلاک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه حلوای سرلاک (/showthread.php?tid=188426) |
طرز تهیه حلوای سرلاک - NeginNg - 29-10-2014 ![]() مواد لازم : آرد : نصف ليوان سرلاك : نصف ليوان كره : 50 گرم روغن : يك سوم ليوان آب : نصف ليوان گلاب : يك سوم ليوان شكر : دو قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. غذا خوری زعفران : به مقدار کافی طرز تهیه : آب، گلاب، شكر و زعفران را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. چون سرلاك شيرين است مقدار شكر حلوا را خيلی كم باید بریزیم و همین موضوع كه باعث می شود که حلوا ديگر كشدار و انگشت پيچ نباشد. ولی مقدار شیرینی آن متعادل است. حدود دو سه دقیقه جوشیدن برای این حلوا مناسب است. آرد و سرلاك را داخل قابلمه می ريزيم و روی حرارت قرار می دهيم و مرتب هم می زنيم كه نسوزد. كمی كه رنگش طلايی شد كافی است. ( فقط يه كم ) دقت كنيد سريع می سوزد و تلخ می شود ( اگه تجربه كافی نداريد بهتر است آرد را تفت بدهيد و بعد از آن كه رنگ گرفت سرلاك را اضافه كنيد. در این صورت امکان سوختن و تلخ شدن ندارد ) روغن و كره را اضافه می كنيم. مقدار كره و روغن بسیار کم باید باشد در حدی كه خميری شود. بايد كم كم روغن را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا به يه خمير تقريبا شل برسيد. شربت را اضافه کرده و مرتب هم می زنيم. در حدی روی حرارت هم می زنيم كه حلوا فرم گرفته و لطيف شود . نكته : سرلاك با اضافه كردن آب پف می كند و در این صورت مجبور می شوید که مقداری آب به ان اضافه کنید. رنگ حلوا و تيره و روشن بودن آن بستگی به ميزان تفت دادن دارد كه كاملا در اختيار خود شماست كه چقدر آن را تفت بدهيد. توی ظرف سرو ريخته و آن را با قرص های میوه ای و اسمارتیز تزئين می كنيم. چون ميزان روغن حلوا كم است روغن بسیار کمی را پس می دهد و همین باعث می شود تا سطح کار صیقلی و تمیز در بیاید. در ظرف دردار داخل یخچال می توانید برای چند افطاری از آن استفاده کنید. |