![]() |
طرز تهیه پاستیل خامه ای - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه پاستیل خامه ای (/showthread.php?tid=188483) |
طرز تهیه پاستیل خامه ای - NeginNg - 29-10-2014 ![]() مواد لازم آب 500 میلی لیتر * پودر ژلاتین 10 ق.غ * بیکینگ پودر 1 ق.س * آگار آگار 1 ق.س * شکر 400 گرم * پودر خامه 4 ق.س * رنگ مجاز خوراکی به میزان لازم * اسانس خوراکی 10 قطره * جوهر لیمو در صورت دلخواه * دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. طرز تهیه: ابتدا آب را روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید. تمامی مواد یاده شده را آرام آرام و به ترتیب به آن اضافه می کنیم و ده دقیقه روی حرارت هم می زنیم تا یک دست شود. سپس مواد را صاف می کنیم و با وسیله مخصوص ( کولینو ) مواد را داخل قالب های مخصوص می ریزیم.به مدت یک ساعت قالب ها را در فریزر می گذاریم و بعد آنها را از قالب خارج می کنیم و روی آنها را به گلیسرین آغشته می کنیم |