انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه پاستیل خامه ای - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه پاستیل خامه ای (/showthread.php?tid=188483)



طرز تهیه پاستیل خامه ای - NeginNg - 29-10-2014

طرز تهیه پاستیل خامه ای 1

مواد لازم
آب 500 میلی لیتر *
پودر ژلاتین 10 ق.غ *
بیکینگ پودر 1 ق.س *
آگار آگار 1 ق.س *
شکر 400 گرم *
پودر خامه 4 ق.س *
رنگ مجاز خوراکی به میزان لازم *
اسانس خوراکی 10 قطره * جوهر لیمو در صورت دلخواه *

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:

ابتدا آب را روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید. تمامی مواد یاده شده را آرام آرام و به ترتیب به آن اضافه می کنیم و ده دقیقه روی حرارت هم می زنیم تا یک دست شود. سپس مواد را صاف می کنیم و با وسیله مخصوص ( کولینو ) مواد را داخل قالب های مخصوص می ریزیم.به مدت یک ساعت قالب ها را در فریزر می گذاریم و بعد آنها را از قالب خارج می کنیم و روی آنها را به گلیسرین آغشته می کنیم