![]() |
اس ام اس های غمگین با موضوع خاطره - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس های غمگین با موضوع خاطره (/showthread.php?tid=188504) |
اس ام اس های غمگین با موضوع خاطره - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 29-10-2014 باران که بند بیاید
تازه خاطره شروع به چکه کردن میکند . . . . . . . . . . . . . . . . . . سلام به اون عزیزی که ، فاصله ها باهاش دارم تو دفتر خاطره هام ، خاطره ها باهاش دارم آرزوی دیدن اون ، صورت زیباشو دارم آخر حرفمم اینه هرجا باشه دوسش دارم . . . . . . . . . . . . . . . . . . بدتر از درد عاشقی زخمی ست که خاطره ها بر دل آدم ها می زنند . . . . . . . . . . . . . . . . . . با هم بودنمان برای همیشه ماندنی است گیرم که نباشم گیرم که نباشی! خاطره ها را که نمی شود انکار کرد! . . . . . . . . . . . . . . . . . . ای سبزترین خاطره در باغ وجودم دیشب به حضورت غزلی ناب سرودم گفتند که چه داری از این هستی دنیا ؟ گفتم که رفیقی هست همه بود و نبودم . . . . . . . . . . . . . . . . . . نمیدانم جنس سیــگارم خوب نیست یا جنس خاطـــراتی که با تــو دارم! آخه بد جــوری میــسوزد دلــم! . . . . . . . . . . . . . . . . . . سریال قدیمی نبودنت اکران واپسین خاطراتم است که این روزها اینچنین بی وقفه در آغوش خیالم تکرار میشوی . . . . . . . . . . . . . . . . . . یاد و خاطرت از دلم نرفت چشمای تو هیچ وقت از یادم نرفت یاد عشقت مونده تو قلب من… . . . . . . . . . . . . . . . . . . کمر بسته ام به خودکشی بیخیـــال هم نمی شوم … هم دست اند با من این سیگارهای تلخ و این لحظه های تنهایی و این خاطرات تلخ . . . . . . . . . . . . . . . . . . یادت هست ، خیالت هست ، خاطراتت هست فقط کمی جای تو خالیست نمی آیی ؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . وای از روزی که شریک خاطره هات یه شماره خاموش باشه و یه سیگار روشن….. . . . . . . . . . . . . . . . . . . دهن به دهن خاطره ها که میشوم برای تلافی شکل ” تو “میشوند … آنوقت از پا در می آیم و پیششان کم می آورم! هرکسی … یک نقطه ضعفی دارد دیگر . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . آهنگ ها ، بی رحم ترین صداهای جهان اند بی آنکه بخواهی تو را به قعر خاطراتی میبرند که برای فراموشی آنها بارها خود را شکسته ای . . . . . . . . . . . . . . . . . . سلام به اون عزیزی که فاصله ها باهاش دارم تو دفتر خاطره هام خاطره ها باهاش دارم آرزوی دیدن اون صورت زیباشو دارم آخر حرفمم اینه هرجا باشه دوسش دارم . . . . . . . . . . . . . . . . . . دلم برایت تنگ نشده اصلا دوست ندارم ببینمت هیچوقت خاطراتمان تکرار نمیشود دیگر هرگز اما با تمام وجود دوستت دارم همیشه ! . . . . . . . . . . . . . . . . . . در خاطره ای که تو هستی دیگران محکومند به فراموشی … این را به همه بگو ! . . . . . . . . . . . . . . . . . . خاطرات خیلى عجیبند ! گاهى میخندیم به خاطراتى که تلخ بودند گاهى گریه میکنیم به خاطراتى که شیرین بودند . . . . . . . . . . . . . . . . . . کاش می پرسیدی دل من دلتنگ کیست! یاکه این شوری اشکم بهر چیست درکنار خاطرات خوب تو کاش بودی تا بدانی جای خالی مال کیست . . . . . . . . . . . . . . . . . . تمام خوبـــــی حس مالکیت اینه که از کسی که دوسش داری بپرسی تــــــــــو مال کی هستی؟ و اون بدون معطلی بگه فــــــــقط مـــــــــال تــــــــــــــــــــو… . . . . . . . . . . . . . . . . . . در مســـیرِ پیـــــدا کردنتــــ … یک دنیــــا خاطــــــــره گــــــم کــــرده امــ … . . . . . . . . . . . . . . . . . . دیگر هیچ مردی ب خاطرات سر ب بیابان نمیگذارد…ساده شده ای لیلی جان…مردان روزگار ما با یک کلیک روزی هزار بار عاشق می شوند… . . . . . . . . . . . . . . . . . . چه یکی باشد چه صدتا خوب که باشد دمار از روزگارت درمیاورد … خاطرات را میگویم ! . . . . . . . . . . . . . . . . . . چه سخت است مرور کردن خاطراتی که روزی شیرین ترین بودند اما حالا آنقدر تلخ شده اند که هم دلت را به درد می آورند هم اشکت را در می آورند ! . . . . . . . . . . . . . . . . . . گاه خاطرات خنده دار ساده ترین بهانه برای گریستن میشوند … . . . . . . . . . . . . . . . . . . زندگی زیباست که گاه خاطره ای در میان خاطره ها خاطره ی خاطره ها می گردد … . . . . . . . . . . . . . . . . . . خاطره یعنی گذشته ، نگذشته ! . . . . . . . . . . . . . . . . . . به من مجوز چاپ نمی دهند میگویند داستانی که نوشته ای قابل باور نیست اما من فقط خاطراتم را نوشته بودم . . . . . . . . . . . . . . . . . . بعضی اوقات فکر می کنم که شاید بهشت خاطرات گذشته باشد . . . . . . . . . . . . . . . . . . باران سربی میشود وقتی نیستی میریزد بر سرم خاطراتت . . . . . . . . . . . . . . . . . . از سرم دست برنمی دارند خاطرات خوش نداشته ام ! . . . . . . . . . . . . . . . . . . من ازت خاطره دارم وقت بارون … این خودش درد کمی نیست ! . . . . . . . . . . . . . . . . . . به صدایت که معتاد شدم رفتی حالا هر روز خاطره تزریق می کنم . . . . . . . . . . . . . . . . . . بعضی وقت ها شریک تمام خاطراتت فقط یک شماره ی خاموش است . . . . . . . . . . . . . . . . . . هی لعنتــــی ! مـــن مــــــی روم ! تـــو مـــــی مــــانــی بــا دنـیــایـــی از خــــاطـــــرات راســتـــی آن روز کـــــه دلـــــداده تــو شــــدم یــادت هست ؟ از آن جــا بـــه بـــعــدش را پـــاک کــــن ! . . . . . . . . . . . . . . . . . . اینجا کسی بر زمین افتاده تو با خاطراتت از رویش رد شدی و رفتی . . . . . . . . . . . . . . . . . . دیگر خودت هم برگردی نمیپذیرم ! من فقط با خاطراتت زنده ام ! . . . . . . . . . . . . . . . . . . من برایت خاطره ساختم امّا آخرش چه ؟ تمام زندگی ام را باختم . . . . . . . . . . . . . . . . . . مـَردُم چـه میفهمند از قاب ِخالی ات کـنج اتـاقـم خـاطـرات تـوست کـه ورق مـیـزند نـگـاهـم را بـه نـقـش آفــرینی . . . . . . . . . . . . . . . . . . تکثـــیر مـی شـــونــد و نــمی مــیرند سلـــول های خـــاطـــره ات در مـــن . . . . . . . . . . . . . . . . . . آقـــای شــهــردار! بگویید انقـدرعوض نکـنند رنـــگــــ و روی ایـــن شـهر لعنتی را … این پیاده روها ، میــدان ها ، رنگ و روی دیوارها خــــاطـــراتــم دارنـــد از بـیـنــــــ مــی رونــــد . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . خاطرات تو همانند دکتریست که من بابت مریضی ام فقط به او سر میزنم ! جالب اینجاست که من هر روز مریضم و دکتر هم تسکین بلند مدّت نمیفهمد RE: اس ام اس های غمگین با موضوع خاطره - پسر شاد - 08-09-2015 حرفای دلم نوشته بودید دلم بدجور گرفته لعنتی |