![]() |
واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ (/showthread.php?tid=188511) |
واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - خخخخ - 29-10-2014 واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() یـکــی از خـصــلــت هـــای یــزیــد بـــن مــعــاویــــه سگ بازی و تماشای نبرد سگ ها و کبوتر بازی و تماشای بازی کبوتران نر و ماده و زنان خواننده و نوازنده و انواع و اقسام بازی ها بود ![]() جمعیت ایران رو به کاهشه یعنی طوری داریم پیش میریم که در آینده ای نزدیک به خاطر تک فرزندی دیگه نسل عمّه، عمو، دایی و خاله داره منقرض میشه ![]() آخه دشمنان بنیان خانواده قصد دارن خانواده رو مشغول کارهای دیگه ای کنن و بنیاد خانواده رو از هم بپاشونن و می خوان سگ بازی رو در خانواده ها ایجاد کنن و در خیلی از جاها دیده شده دارن حضور سگ در خانواده بجای فرزند رو سنت می کنن ![]() وقـتــی بـــچـــه آوردن عـــار مــیـــشــه و ســـگ بـــازی افـــتـــخــــار...! من اُمُّل بودن رو ترجیح میدم به این تمدّن ننگین [b]خلاصه اینکه نجاست سگ یکی از مسائل قطعی اسلام است در قرآن اشاره ای به این مسئله نشده است اما در روایات صریحاً بیان شده است [/b] امام صادق (ع) فرمود نماز مگذار در خانه ای که در آن سگ است مگر اینکه سگ صید باشد و دری برویش بسته شود در این صورت اشکالی ندارد همانا ملائکه بر خانه ای که در آن سگ است وارد نمی شوند RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - ♥♥ONLY-DADDy♥♥ - 03-11-2014 نه افتخار ! ولی دوشون دارم سگارومیگم ! RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - hanie directioner - 04-11-2014 من هاپو دارم ولی ته حیاط نگهش میدارم نمیذارم بیاد توی خونه RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - اونی - 04-11-2014 سلام دوستم دقیقأ همین طوره، توی یکی از آشناهای ما همین هست بچه دیگه نمیخواد. RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - しíþ ßしâçk - 04-11-2014 سگ خیلی دوس دارم^_^ ولی تو خونه نمیارم:| RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - [χσℓσνєѕтєя] - 01-12-2014 خیلی زشته چجوری سگ نگه می دارم ![]() RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - Nυмв - 01-12-2014 خو همین سگآی مثلا نجس.. میدونین جون چندتا انسآنو نجآت دآدن ؟ از کمیته امدادم بیشتر هه (: همین سگآ خیلی جآهآ از مآ مثلا آدمآم آدم ترن|: هر چی بآشن.-. افریده خدآ که هسدن ؟ روح خدآ که توشون هس|: RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 01-12-2014 سگ نجست است نگه داشتن سگ در خانه به غیر از نگهبانی حرام است و گناه دارد RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - سرباز خدا - 01-12-2014 تشکر از تاپیک من نمیدونم چرا کلا خیلی خوشحالم که متمدن نیستم احساس شادی فراوانی میکنم! RE: واسه تو ســگ بـــازی افـــتـــخـــار داره؟ - خخخخ - 01-12-2014 (01-12-2014، 12:45)( |:* nUmb ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امام علی میگه: در نگهداری سگ خیری نیست، مگر در سگ شکاری برای نگهبانی و سگ همراه گله گوسفندان. حرفت درسته ولی اینجا منظور نگه داشتن سگ تو خونست ^_^ |