![]() |
طرز تهیه کالاسکا(دسر نوشابه) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه کالاسکا(دسر نوشابه) (/showthread.php?tid=188768) |
طرز تهیه کالاسکا(دسر نوشابه) - NeginNg - 30-10-2014 ![]() مواد لازم : نوشابه کولا=3 پیمانه شکر=یک چهارم پیمانه پودر ژلاتین=7 قاشق چای خوری موز=3 عدد آب جوش=یک چهارم پیمانه طرز تهیه : پودر ژلاتین و شکر را روی آب بپاشید و آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین کاملاً حل شود . هنگامی که کاملاً یکدست شد به نوشابه اضافه کنید . مقداری موز کف قالب بچینید و از ژله نوشابه کمی روی آن بریزید و در فریزرقرار دهید تا ببندد. سپس آن را خارج کرده و دوباره مقداری میوه روی آن بچنید و کمی ژله ی نوشابه روی آن بریزید و مجدداً به مدت 5 دقیقه در فریزر گذاشته تا بسته شود . این کار را تکرار کنید تا کاملاً قالب پر شود بعد در یخچال به مدت 6 ساعت می گذاریم تا دسر نوشابه بسته شود . سپس آن را درون آب گرم بگذارید و در ظرف مورد نظر برگردانید و اطراف آن را با پاستیل های نوشابه تزئین کنید . * نکته : در صورتی که بخواهید ژله شما سفت تر شود می توانید پودر ژلاتین آن را به اندازه یک قاشق چای خوری اضافه کنید. برای اینکه ژله بهتر و سریع تر فرم بگیرد، ظرف محتوی ژله را می توانید در ظرفی فلزی بریزید و روی کاسه ای پر از یخ آن را به مدت 7 تا 10 دقیقه بزنید تا غلیظ شود. در این حالت وقتی ژله را به ظرف اصلی که محتوی میوه خرد شده است منتقل می کنید، میوه ها در ظرف جابجا نمی شوند. |