انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه دسر سوخاری - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه دسر سوخاری (/showthread.php?tid=188770)



طرز تهیه دسر سوخاری - NeginNg - 30-10-2014

طرز تهیه دسر سوخاری 1

مواد لازم:
شیر = 4 لیوان
شکر=2 لیوان
آرد=1 لیوان
روغن مایع= 2/1 لیوان
تخم مرغ=4 عدد
نان سوخاری= 10-8 عدد
وانیل=1 قاشق چایخوری
گردوی رنده شده=2/1 لیوان
موز برای تزیین= 1 عدد
طرز تهيه:
ابتدا شیر و تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید، سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا گلوله نشود. سپس روغن مایع و در نهایت وانیل را اضافه کنید. مایه یک دست شده را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید تا سفت شده و خودش را بگیرد. دقت کنید که به محض قرار دادن مایه روی حرارت تا سفت شدن باید مرتبا آن را هم بزنید در غیر این صورت مایه به سرعت ته می گیرد. سفتی مایه باید در حدی باشد که بتوانید با سرریز کردن آن را در ظرف اصلی بریزید. وقتی مایه سفت شد نیمی از آن را در ظرف ریخته و نان های سوخاری را روی آن بچینید سپس باقیمانده مایه را روی نان ها بریزید. ظرف دسر را به مدت یک شب در جای خنکی قرار دهید تا دسر خوب خودش را بگیرد. به هنگام سرو دسر روی آن را با گردوی رنده شده بپوشانید و با تکه های موز به دلخواه تزیین کنید.