![]() |
طرز تهیه ماکارونی هویج و پنیر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ماکارونی هویج و پنیر (/showthread.php?tid=190115) |
طرز تهیه ماکارونی هویج و پنیر - || Mιѕѕ α.η.т || - 03-11-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]()
این نوع از ماکارونی را از دست ندهید.
هویج با برش های نازکدر روزهایی که همه اعضای خانواده دور هم هستند، غذای گرم اما جدید واقعا می چسبد. در خانواده ما همه طرفدار ماکارونی هستند که همیشه با گوشت درست می کنیم، اما امروز تصمیم گرفتم ماکارونی سالم با سبزیجات تهیه کنم. مواد لازم برای 4 نفر : 250 گرم آب و پوست پرتقال یا لیمو یک عدد ماکارونی 300 گرم پنیر چدار یک و نیم پیمانه ترخون تازه یا خشک یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل به اندازه کافی
طرز تهیه :
فر را روی ۳۵۰درجه سانتی گراد قرار بدهید. در یک قابلمه متوسط هویج، پوست و آب پرتقال یا لیمو همراه با یک چهارم پیمانه آب مخلوط کنید. به آن کمی نمک بزنید. روی قابلمه را بپوشانید و بگذارید روی حرارت کم به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد تا نرم شود.
پوست میوه را بردارید و بقیه مواد را به شکل پوره در بیارید.
ماکارونی را طبق دستور روی پاکت، بپزید و آبکش کنید و یک پیمانه از آب آن را کنار بگذارید. ماکارونی را به قابلمه برگردانید. آب ماکارونی و پوره هویج را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه بپزد تا سس آن کمی غلیظ شود.
سه چهارم پنیر را به مواد اضافه کنید، ترخون، نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
ماکارونی را در ظرف مناسب بریزید و باقی مانده پنیر را به آن اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار بدهید. ارزش غذایی هر وعده : کالری : 370 چربی : 8 گرم چربی اشباع شده : 4.5 گرم کربوهیدرات : 58 گرم فیبر : 4 گرم خواص ترخون : این گیاه تحریک کننده اشتهاست. ترکیب های پلی فنولیک در این گیاه، میزان قندخون را کاهش می دهد. منبع غنی ویتامین A،C و Bکمپلکس است. |