![]() |
طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای) (/showthread.php?tid=190127) |
طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای) - || Mιѕѕ α.η.т || - 03-11-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() مواد لازم سوپ ازوگلین( برای شش نفر): دال عدس نصف لیوان، ۹۰ گرم بلغور گندم یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم پیاز ۱ عدد کوچک، ۳۰ گرم آب ۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم نمک یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم مارگارین یا کره ۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم نعنا خشک یک و نیم لیوان، ۲ گرم فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم آب لیمو ۲۰ گرم طرز تهیه سوپ ازوگلین: پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید. در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید. عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید. هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید. ارزش غذایی در یک پرس انرژی ۱۴۲ کالری پروتئین ۵ گرم چربی 5.8 گرم کربوهیدرات 18.4 گرم کلسیم ۱۷ میلیگرم آهن 1.53 میلیگرم فسفر ۸۹ میلیگرم روی ۱ میلیگرم سدیم ۵۲۶ میلیگرم ویتامین آ ۲۳۱ IU تیامین 0.8 میلیگرم ریبوفلاوین 0.06 میلیگرم نیاسین 0.78 میلیگرم ویتامین ث ۱ میلیگرم نکته: این سوپ در منطقه جنوب شرقی ترکیه معروف است. * به جای مارگارین یا کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید. |