![]() |
طرز تهیه پای تره فرنگی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه پای تره فرنگی (/showthread.php?tid=190144) |
طرز تهیه پای تره فرنگی - || Mιѕѕ α.η.т || - 03-11-2014 آماده سازی : 120 دقیقه پخت : 80 دقیقه مواد لازم : 100 گرم آرد 140 گرم نمک 1/4 قاشق چای خوری آب سرد ( آب را کم کم اضافه کنید ) 1/4 پیمانه طرز تهیه : آب را کم کم اضافه کنید مواد را مخلوط کرده البته کره را خرد کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید و در ظرف مخصوص، پای خمیر را پهن کرده و با چنگال سوراخ کنید تمام نقاط خمیر را، بگذارید ٣٠ دقیقه استراحت کند بعد در فر بمدت ٢٠ دقیقه بگذارید. مواد لازم برای سس روی پای تره فرنگی : ١/٢ پیمانه * خامه 200 گرم تخم مرغ 4 عدد نمک و فلفل سیاه کمی * خامه مخصوص پخت وپز اگر نداشتید از خامه صبحانه استفاده کنید.
طرز تهیه :
تره فرنگی خرد شدههمه مواد را مخلوط کرده با هم زن دستی کمی بزنید تا خوب مخلوط شود . کمی جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را هم داشته باشد که با سس روی مواد بریزید. مواد داخل پای تره فرنگی : 1 عدد هویج کوچک 1 عدد پیاز نگینی خرد شده و تفت دهید 1 عدد سیر خرد شده 1 حبه فلفل دلمه نگینی خرد شده 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه : تمام مواد را با کره تفت دهید کمی نمک و فلفل و زرد چوبه و کمی پودر کاری و آویشن هم اضافه کرده همه مواد را باهم تفت داده فقط پیاز را همراه سیر جداگانه تفت دهید و به مواد اضافه کنید. همه مواد را روی خمیر پای بریزید و سس آماده شده را هم روی مواد بریزید و در فر از قبل گرم شدن به مدت ١ ساعت قرار دهید تا کمی طلایی شود. |