انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی (/showthread.php?tid=190773)



طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی - || Mιѕѕ α.η.т || - 06-11-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی 1
 
آماده سازی :30 دقیقه
پخت :30 دقیقه
 
مواد لازم جهت تهیه بادمجان گوشتی کبابی برای 4 نفر:
گوشت چرخ کرده
500 گرم   
بادمجان کوچک و متوسط بسته به میزان گوشت
8  عدد  
پیاز  متوسط
1 عدد   
سیر 
3 حبه
تخم مرغ
   1  عدد 
 پودر سوخاری 
2  قاشق غذا خوری 
نمک و فلفل
به میزان لازم   
زردچوبه 
به میزان لازم 
جعفری خورد شده
2  قاشق غذا خوری

 
طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی:
بادمجان را پوست کنده بدون کندن کلاهک سرش در آب نمک خیس کرده و خشک میکنیم در روغن سرخ کرده و یا اینکه بادمجانها را به روغن آغشته و در فر کبابی میکنیم.

سپس کنار گذاشته تا خنک شود.

مواد گوشت را با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدهیم.

سپس مقداری از گوشت را بر داشته و دور بادمجانها بصورت کباب میپیچیم.تا گوشت کاملا شکل بادمجان را بگیرد.

سینی فر را چرب کرده و بادمجانها را میچینیم.

در فر به مدت نیم ساعت میپزیم البته با زیرورو کردن تا پخته شود ، سپس مقداری سس گوجه آماده کرده و درون ظرف بریزید و بادمجانها را در آن قرار داده و نوش جان کنید.