![]() |
طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی (/showthread.php?tid=190773) |
طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی - || Mιѕѕ α.η.т || - 06-11-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() آماده سازی :30 دقیقه
پخت :30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه بادمجان گوشتی کبابی برای 4 نفر: 500 گرم بادمجان کوچک و متوسط بسته به میزان گوشت 8 عدد پیاز متوسط 1 عدد سیر 3 حبه تخم مرغ 1 عدد پودر سوخاری 2 قاشق غذا خوری نمک و فلفل به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم جعفری خورد شده 2 قاشق غذا خوری طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی: بادمجان را پوست کنده بدون کندن کلاهک سرش در آب نمک خیس کرده و خشک میکنیم در روغن سرخ کرده و یا اینکه بادمجانها را به روغن آغشته و در فر کبابی میکنیم. سپس کنار گذاشته تا خنک شود. مواد گوشت را با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدهیم. سپس مقداری از گوشت را بر داشته و دور بادمجانها بصورت کباب میپیچیم.تا گوشت کاملا شکل بادمجان را بگیرد. سینی فر را چرب کرده و بادمجانها را میچینیم. در فر به مدت نیم ساعت میپزیم البته با زیرورو کردن تا پخته شود ، سپس مقداری سس گوجه آماده کرده و درون ظرف بریزید و بادمجانها را در آن قرار داده و نوش جان کنید. |