![]() |
|
x-x-x اس ام اس چشم x-x-x- - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: x-x-x اس ام اس چشم x-x-x- (/showthread.php?tid=191401) |
x-x-x اس ام اس چشم x-x-x- - ♫♫ sina ♫♫ - 09-11-2014 من از چشم تو خواندم روز آغاز! که با این عشق کار دل تمام است… & & & & دلم تنگه!! تنگ چشم هایی که روزی از نگاه دزدکی اش، پر از ذوق می شدم نازنین! & & & & میخواهم به حرفهایت گوش دهم عزیز چشم هایت نمیگذارند… & & & & دیگر نمی نویسمت ؛ هر کس به چشم هایم نگاه کند ؛ تو را خواهد خواند!! & & & & دوستی راکه چشم انتخاب کند ممکن است محبوب دل نشود ولی آنراکه دل انتخاب کند بیگمان نورچشم خواهد شد & & & & آینده را قاب میکنم بر دیوار زمان می کوبم چشم بر هم می زنم عجب قاب کهنه ای!! & & & & نه کسی منتظر است نه کسی چشم به راه نه خیال گذر از کوچه ی ما دارد ماه بین عاشق شدن ومرگ مگر فرقی هست! وقتی از عشق نصیبی نبری غیراز آه… & & & & عشق میکروبی است که از راه چشم وارد می شود و قلب را عاشق می کند & & & & عشق این نیست که موبایلتو بگیری دستت و براش یه اس ام اس بفرستی! عشق اینه! وقتی اس ام اس فرستادی تاوقتی جوابتونداده هی چشمت به صفحه موبایلت باشه و چشم ازش بر نداری & & & & وقتی که تهمت می گذارند در جیب های بی گناهت یک آسمان قطران و نفرت می بارد از چشم سیاهت… & & & & جلو چشم بودن مثل یه فایل تو دکستاپ کامپیوتره ویندوز عوض بشه پریدی… & & & & جالب است که انسانها دو چشم دارند ولی با یک چشم به دیگران می نگرند و جالب تر اینکه انسانها یک چهره دارند اما دورویی می کنند!! & & & & مدت هاست تنهایم اما دلتنگ اغوشی نیستم! خسته ام ولی به تکیه گاهی نمی اندیشم چشم هایم ترهستند و قرمز ولی رازی ندارم! چون مدت هاست دیگرکسی را خیلی دوست ندارم… & & & & گاهی نباید مداد بود تاهر وقت خواستند با پاک کن پاکت کنند و آنطوری که می خواهند بنویسند. یا خودکار باش و جبران ناپذیر بنویس، یا مدادتراش را بردار و غرورت را تیز کن، تا برود چشم کسانی که قدرت را ندانستند & & & & سرنوشت بی کسی هرگاه که دلت یاد کسی کرد و فروریخت یاد آر که من منتظر و چشم براهم… & & & & اگر با دلت چیزی یا کسی را دوست داری زیاد جدی نگیر چون ارزشی ندارد!! زیرا کار دل دوست داشتن است همانند چشم ، که کارش دیدن است اما اگر روزی! با عقلت کسی را دوست داشتی اگرعقلت عاشق شد بدان که چیزی را تجربه میکنی! که اسمش عشق است … & & & & چشم دلت که سیر شد نیازی به حسرت خوردن نیست & & & & لحظه ای چشم ببند، گوش بده، بو بکش میشنوی؟! بوی چوب است و صدای هق هق سوختنش هیس هیچ مگو خوب ببین، میبینی؟ همه را سوزاندم! همه ی خاطره ها در آتش و تمام… & & & & بازو به دور گردنم از مهر حلقه کن بر اسمان بپاش شراب نگاه را بگذار از دریچه چشم تو بنگرم لبخند ماه را… & & & & مرا چشمیست خون افشان زدست ان کمان ابر جهان بس فتنه خواهد دید از ان چشم و از ان ابرو & & & & یه حس ناب یک لبخند قشنگ و رنگی جدای از همه رنگ ها درست مثل چشم های متفاوتش نقره ای درخشان!! & & & & پشت این چشم ها ابرها درگیرند! و من کنار خنده هایت می مانم در این دقایق دلتنگی !! & & & & سریع ترین نقاشی بود ک دیدم در یک چشم بهم زدن روزگام را سیاه کرد … & & & & ندیدی چشم غمگین و تر من تو رفتی و نشد این باور من به پایت می نشینم تا بیفتد دوباره سایه ی تو بر سر من!! & & & & گاهی بی دلیل نباش! گاهی بی دلیل بد باش میترسم چشم بخوریم انقدر که با هم خوبیم… & & & & گفته بودی ک چرا محو تماشای منی؟ آنچنان مات ک یکدم مژه بر هم نزنى؟ مژه بر هم نزنم تا ک ز دستم نرود… ناز چشم تو ب قدر مژه بر هم زدنى |