![]() |
اس ام اس درباره خواهر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس درباره خواهر (/showthread.php?tid=194837) |
اس ام اس درباره خواهر - Ֆℋ£¥∂α - 26-11-2014 همه آدما وقتی فاصله شون از سطح زمین زیاد میشه نفسشون تنگ میشه!!! اما من فقط کافیه که فاصله م از تو زیاد بشه!!! . . . . . گاهی وقتا زندگی تمام حواسش رو جمع می کنه تا ببینه تو چه دوست داری تا درست همون رو ازت بگیره!!!کاش نفهمه چه قدر دوستت دارم . . . . . ستاره در هوا می بینم امشب / زمین در زیر پا می بینم امشب خدایا مرگ ده تا جان سپارم / که یار خود جدا می بینم امشب . . . بقیه ی اس ام اس ها در ادامه ی مطلب … . . بقیه ی اس ام اس ها ىهمه آدما وقتی فاصله شون از سطح زمین زیاد میشه نفسشون تنگ میشه!!! اما من فقط کافیه که فاصله م از تو زیاد بشه!!! . . . . . گاهی وقتا زندگی تمام حواسش رو جمع می کنه تا ببینه تو چه دوست داری تا درست همون رو ازت بگیره!!!کاش نفهمه چه قدر دوستت دارم . . . . . ستاره در هوا می بینم امشب / زمین در زیر پا می بینم امشب خدایا مرگ ده تا جان سپارم / که یار خود جدا می بینم امشب . . . . . ترک دین و دل نمودم / ترک جان هم می کنم هرچه گویی غیر عشقت / ترک آن هم می کنم . . . . . خدایا یارانه را از ما بگیر ولی یار را، نه . . . . . آدما خیلی نمیتونن از هم دور باشن ، بالاخره یه چیزی جا میمونه که مجبورن برگردن ! سعی نکن از من دورشی چون دلت اینجاست . . . . . تـــــــو که باشی کافیست ! مگر من به جز ” نفس ” چه می خواهم … ؟؟ . . . . . بی حوصلگی هایم را ببخش. بداخلاقی هایم را فراموش کن. بی اعتنایی هایم را جدی نگیر . در عوض من هم تو را می بخشم که مسبب همه اینهایی . . . . . دلم برای تو که هیچ برای کسانی که تو را یادم می آورند هم تنگ می شود . . . . . می دانم تنهایی سخته خیلی سخته ولی من دوست دارم در سرزمین قلبت تنهاترین باشم . . . . . گرانی بیداد می کند این روزها اما هنوز هم چیزی گران تر از دوری شما نیست . . . . . فنجان چای توام ببین چگونه قند در دلم آب می شود به شوق لبت . . . . . کسی که دوست دآشته بآشه تو اوج اختلآفآت نه میره نه میذآره تو بری . . . . . میگن لبخند ربطی به مرگ نداره اما تو بخند تا من برات بمیرم . . . . . خدایا آن کس که یک لحظه صادقانه یادم می کند هر لحظه عاشقانه یادش کن . . . . . میگن پل صراط از رشته مویی نیز باریک تر است اما نمیدانم دل تنگ من باریک تر است یا پل صراطر اىامه . . ترک دین و دل نمودم / ترک جان هم می کنم هرچه گویی غیر عشقت / ترک آن هم می کنم . . . . . خدایا یارانه را از ما بگیر ولی یار را، نه . . . . . آدما خیلی نمیتونن از هم دور باشن ، بالاخره یه چیزی جا میمونه که مجبورن برگردن ! سعی نکن از من دورشی چون دلت اینجاست . . . . . تـــــــو که باشی کافیست ! مگر من به جز ” نفس ” چه می خواهم … ؟؟ . . . . . بی حوصلگی هایم را ببخش. بداخلاقی هایم را فراموش کن. بی اعتنایی هایم را جدی نگیر . در عوض من هم تو را می بخشم که مسبب همه اینهایی . . . . . دلم برای تو که هیچ برای کسانی که تو را یادم می آورند هم تنگ می شود . . . . . می دانم تنهایی سخته خیلی سخته ولی من دوست دارم در سرزمین قلبت تنهاترین باشم . . . . . گرانی بیداد می کند این روزها اما هنوز هم چیزی گران تر از دوری شما نیست . . . . . فنجان چای توام ببین چگونه قند در دلم آب می شود به شوق لبت . . . . . کسی که دوست دآشته بآشه تو اوج اختلآفآت نه میره نه میذآره تو بری . . . . . میگن لبخند ربطی به مرگ نداره اما تو بخند تا من برات بمیرم . . . . . خدایا آن کس که یک لحظه صادقانه یادم می کند هر لحظه عاشقانه یادش کن . . . . . میگن پل صراط از رشته مویی نیز باریک تر است اما نمیدانم دل تنگ من باریک تر است یا پل صراط RE: اس ام اس درباره خواهر - Mαяѕє - 02-02-2015 زیــــــــبــــــآ RE: اس ام اس درباره خواهر - roya15 - 22-06-2016 ميگن اگه يه دوست جزئي از خاطرات خوب زندگيت شد براي بودنش ازش تشكركن........................................... ![]() ![]() ===================== ![]() ![]() تقديم به دوستاي دوسداشتني خودممممممم ![]() ![]() ![]() |