![]() |
خداحافظی عشقم:( - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: خداحافظی عشقم:( (/showthread.php?tid=196098) |
خداحافظی عشقم:( - ☆♡yekta hidden♡☆ - 30-11-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خداحافظی از این باشکوه تر؟!؟! امیرتتلو: آقا اردشیر مگه داریم از این خدافظى با شکوه تر ؟؟؟؟ آقا مهدى .... دمت گرم این آخرین برگم شما خرج کردى من که خیلى وقته تموم شدم !!! مرسى از همه !! مرسىىىىى ❤️ تا آخر عمرم عاشقتونم ❤️ عاشق با یه عشقه بدون قید وشرط !!!!! درضمن من مجردمو مجرد هم خواهم ماند و هیچ عشقى جز شما نداشتم و ندارم هیچوقت !!! چون اون موقع که این آهنگا نبود هیشکى منو نخواست !!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخرین موزیک ویدیو![]() ![]() اخرین یادگاری ![]() اخرین صدا ![]() هوادارای مرتضی پاشایی ما الان همدردیم ![]() RE: خداحافظی عشقم:( - اشا2 - 30-11-2014 چی شد اخر خودکشی کرد؟؟؟؟؟؟ا RE: خداحافظی عشقم:( - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 30-11-2014 (30-11-2014، 8:21)عشق تتل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیزم شما چی رو با چی مقایسه می کنی؟؟؟؟؟ دلیل نمی شه چون ناراحتی 2 تا چیزی که از زمین تا آسمون با هم فرق دارنُ مقایسه کنی!!!! RE: خداحافظی عشقم:( - Nυмв - 30-11-2014 این آخریآ خیلی خودشو بدنآم کرد-_- RE: خداحافظی عشقم:( - ☆♡yekta hidden♡☆ - 01-12-2014 (30-11-2014، 9:56)اشا2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه ابجی خداحافظی کرد ![]() (30-11-2014، 12:02)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.موافقم از زمین تا اسمون با هم فرق دارن ولی تتلو خییییییییییییییییییییلی سر تره (30-11-2014، 12:29)( |:* nUmb ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چطور؟اتفاقا مردونگیش رو ثابت کرد شما برو فیس پستا یی که تا الان گذاشته رو بخون... RE: خداحافظی عشقم:( - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 01-12-2014 (01-12-2014، 7:08)عشق تتل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا منظور من این بود که اون خدا بیامرز بود! نه اون جناب دفتر نقاشی!!!! :| RE: خداحافظی عشقم:( - I am the Queen - 01-12-2014 ینی واسه همیشه رفت؟ اون که برگشته بود RE: خداحافظی عشقم:( - ☆♡yekta hidden♡☆ - 01-12-2014 (01-12-2014، 11:18)اوریل کوچولو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اره مردمان بی عشق باعثش شدن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (01-12-2014، 10:58)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا همین خالکوبیاش عشقن هیچکسم حق نداره مسخرش کنه. RE: خداحافظی عشقم:( - mahdi m p - 01-12-2014 بابا این سراهنگه نگفته بودیم گف اخرین اهنگمه باز خوند جو گرفتتش الان بازم میخونه حالا ببین RE: خداحافظی عشقم:( - تنهای تنها ... - 01-12-2014 آره شنیده بودم ک گفته دیگه آهنگ نمیخونه ... ولی فک نکنم طاقت بیاره... |