![]() |
دلشکسته - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: دلشکسته (/showthread.php?tid=196244) |
دلشکسته - parisa777 - 30-11-2014 شیشه ای می شکند
یک نفر می پرسد: که چرا شیشه شکست؟ آن یکی می گوید: شاید این رفع بلاست دل من سخت شکست هیچ کس هیچ نگفت غصه ام را نشنید از خودم می پرسم؟ ارزش قلب من از یک شیشه هم کمتر بود؟! ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ شکستنی رفع بلاست . . . باور نمی کند دلم . . . ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ زیاد خوب نباش . . . زیاد دم دست هم نباش . . . زیاد که خوب باشی دل آدم ها را می زنی . . . آدم ها این روزها عجیب به خوبی ، به شیرینی ، آلرژی پیدا کرده اند . . . زیاد که باشی ، زیادی می شوی . . . ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد . . . عجب از محبت من که در او اثر ندارد . . . غلط است هر که گوید : دل به دل راه دارد . . . دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد . . . ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ لغت نامه ها را درستش کنید . . . یک عمر همه به اشتباه می گویند عشق یعنی "علاقه شدید قلبی" . . . ولیکن . . . عشق یعنی "عذاب شدید قلبی" . . . ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ به تو سپرده بودمش ، با هزار و يک اميد . . . وحالا براي هزار و يکمين بار دلم را مي برم تا شکستگي اش را گچ بگيرند !!! ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ اولش رنج می کشی یه خورده بیشتر یا یه خورده کمتر بعد جدایی ها برات عادی می شن زندگی همینه دیگه جدایی پشت جدایی زندگی جمع شدن نیست جدا شدنه . . . ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ مثل آن مسجد بین راهی تنهایم . . . هر کس هم که می آید مسافر است می شکند . . . .هم نمازش را، هم دلم را . . . و می رود . . . ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ دل شکسته را بند هم که بزنی ، بی فایده است هر کاری بکنی باز هم غم و غصه از ترک هایش چکه می کند . . . ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ شیشه های شکسته تعویض می شوند . . . پل های شکسته ، تعمیر . . . آدم های شکسته ، فراموش . . . ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ زندگی ساده است . . . به سادگی نبودن تو و به سادگی شکستن من . . . ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ سخت میترسیدم از اینکه من از نژاد شیشه باشم و شکستنی . . . او از نژاد جاده باشد و رفتنی . . . آری روزها گذشت ؛ همان شد : او رفت و من شکستم . . . ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ شکستن . . . خرد کردن . . . سوزاندن. . . خاکستر کردن . . . به باد دادن . . . از هـــــــر انگشتت یک هنر میریزد . . . RE: دلشکسته - baran* - 11-12-2014 ♥فدایی داری اجی♥ RE: دلشکسته - عطرینا - 11-12-2014 به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد . . . عجب از محبت من که در او اثر ندارد . . . غلط است هر که گوید : دل به دل راه دارد . . . دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد . . . لغت نامه ها را درستش کنید . . . یک عمر همه به اشتباه می گویند عشق یعنی "علاقه شدید قلبی" . . . ولیکن . . . عشق یعنی "عذاب شدید قلبی" . . . RE: دلشکسته - یگانهA - 11-12-2014 خدایا صبرم با دردم نمیخونه صبری که دادی تموم شد ولی درد هنوز باقیه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خیلی خوب بود عزیزم ![]() ![]() ![]() RE: دلشکسته - ຖēŞค๑໓ - 11-12-2014 مرسی ![]() خیلی قشنگ بود ![]() اگه شد بازم بزار ![]() RE: دلشکسته - parisa777 - 11-12-2014 (11-12-2014، 19:55)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ممنون، باشه حتما ![]() RE: دلشکسته - __mooni__ - 11-12-2014 بــــــــــــسیآر زیبا ممنون... |