انجمن های تخصصی  فلش خور
آخرین خبرها از سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: آخرین خبرها از سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا (/showthread.php?tid=196306)



آخرین خبرها از سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا - خخخخ - 01-12-2014

کنفدراسیون آسیا - جلسه کمیته مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیا روز گذشته در فیلیپین برگزار شد که علی کفاشیان هم در این جلسه حضور داشت.


آخرین خبرها از سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا 1


پس از توضيحات و ارائه گزارش كامل درباره وضعيت كشورها و نمراتي كه در بازرسي‌هاي AFC انجام داده‌اند، درباره سهمیه‌بندي كشورهاي مختلف بحث شد. ايران كه سال گذشته سهميه 1 +3 را كسب كرد، امسال هم بدون هيچ تغييري همين سهميه را به‌ دست ‌آورد. اختلاف نمره ايران با كشورهاي پايين دست زياد بود، به همين دليل امسال به هيچ‌ وجه احساس خطر نكرد. در گذشته سهميه ايران 4 بود كه به 2 + 2 (يعني دو سهميه مستقيم و دو سهميه پلي‌‌آف) تغيير كرد.
 
سپس كنفدراسيون در تصميم‌گيري‌ها سهميه 1 + 3 را به ايران داد. امسال هم سهمیه مثل گذشته باقي ماند. البته كميته مسابقات ديروز اين خبر را رسماً اعلام نكرد چرا كه بايد روز يك‌شنبه در كميته اجرايي به تصويب برسد اما معمولاً تصميم‌هايي كه كميته مسابقات مي‌گيرد، در كميته اجرايي به تصويب مي‌رسد. كفاشيان هم روز گذشته در فيليپین اين خبر را تأييد كرد. با اين حال همه منتظر هستند که كميته اجرايي به صورت رسمي اين خبر را اعلام كند.