![]() |
|
○○○○ اس ام اس عاشقانه و غمگین آغوش ○○○○ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: ○○○○ اس ام اس عاشقانه و غمگین آغوش ○○○○ (/showthread.php?tid=197398) |
○○○○ اس ام اس عاشقانه و غمگین آغوش ○○○○ - ♫♫ sina ♫♫ - 06-12-2014 وقتي آغوشت را به روي آرزوهايم باز مي کني
آنقدر مجذوب گرماي وجودت مي شوم که جز آرامش آغوشت تمام آرزوهاي خواستني ديگر را از ياد مي برم - -- --- ---- ----- ------ ------- --------
حال من خوب است اما عالي مي شوم
وقتي که تو با نگراني در آغوشم مي گيري و مي گويي نه عزيز من ، تو خوب نيستي - -- --- ---- ----- ------ ------- --------
در حسرت ِ آغوش ِ تو هستم بغلم کن
از عطر ِ بـَـر و روي تو مستم بغلم کن کي گفته که قراره دور از تو بمونم من با احـَـدي عهد نبستم بغلم کن - -- --- ---- ----- ------ ------- --------
تو میدونی که آغوشت تمام سهمم از دنیاس
تویی رو از خدا میخوام که اینقد ساده و زیباس
- -- --- ---- ----- ------ ------- --------
پیله کرده ام به تو !
نمی دانی پروانه شدن در آغوشت چه عالمی دارد !
جایی باید باشد غیر از این کنج تنهایی تا آدم گاهی آنجا جان بدهد
مثلا آغوش تو!
دو قلب دارم
یکی در طرف چپ و دیگری در طرف راست آغوشت را تنگ تر کن من این تن ، دو قلب را دوست دارم ! - -- --- ---- ----- ------ ------- --------
هوا هر چقدر هم زمستان باشد
مهم نیست ،
آغوش تو تابستانِ من است . . .
عاقبت یک روز که نزدیک است ،
از دنیایی که در آن بی تو مرده ام زنده خواهم شد ،
به سویت خواهم دوید و تا ابد در آغوشت جان خواهم داد !
حتی برکه ای کوچک هم نیستم که قرص ماه خوبم کند
تب تو گرفته ام ، پزشک چه میداند ویرووس نبودنت را ؟
میروم تا در آغوش خاک قرار گیرم ، و تمام خاطراتمان را به خاک بسپارم
چون دیگر بعد تو پناهی بهتر از آغوش خاک ندارم . . .
من ، مسئله ای ساده هستم ، حل می شوم …
روزی در آغوشت !
می شود در همین لحظه از راه برسی و جوری مرا در آغوش بگیری که حتی عقربه ها هم جرات نکنند از این لحظه عبور کنند ؟
و من به اندازه ی تمام روزهای کم بودنت تو را ببویم و در این زمان متوقف ، سالها در آغوشت زندگی کنم بی ترس فرداها ؟؟؟
عجیب نیست که پلنگ جفت آهوست
گیلاس مست می کند و برف داغ است
در کشور آغوش تو حتی عجیب نیست که روز و شب بهم برسند و صبح تا ابد پشت در یک اتاق منتظر بماند !
بــودن در آغــوش ِدیـگـری جـز تـو مــرا بــه جـنـون مـی کـشـانــد ...
مـن فـقـط بـه عـطـر ِ تـن ِ تـو عـادت دارم …
ببین چه مظلومانه
از دست ِ تو به آغوش ِ تو می گریزم ؟ این تعریف پیچیده ای از دوست داشتن است ! - -- --- ---- ----- ------ ------- -------- باور کن فرقی نداره خواب باشم یا بیدار … زیباترین تصویر پیش چشمانم همیشه آغوش توست ! - -- --- ---- ----- ------ ------- -------- آغوشت را هرگونه مایلى برایش باز کن سدها به اندازه آغوششان به دریا خیانت میکنند ! - -- --- ---- ----- ------ ------- -------- آدم باید عین مرسوله پستی سفارشی باشه یکی باشه همیشه تحویلش بگیره ، بگیرتش تو بغل امضا هم بده که تحویل گرفته شده و پس گرفته نمی شود ! - -- --- ---- ----- ------ ------- -------- می شود در همین لحظه از راه برسی و جوری مرا در آغوش بگیری که حتی عقربه ها هم جرات نکنند از این لحظه عبور کنند ؟ - -- --- ---- ----- ------ ------- -------- پسر : بزرگترین آرزوت چیه ؟ دختر : اینکه عشقمو زیر بارون بغل کنم ! تو چی ؟ پسر : اینکه کسی که زیر بارون بغلش میکنی من باشم . . . - -- --- ---- ----- ------ ------- -------- بعضی درد دلها گوش نمی خواهد ، گوشه ی آغوش می خواهد . . . |