![]() |
♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: ♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥ (/showthread.php?tid=200114) |
♥♥♥♥ اس ام اس عاشقانه ♥♥♥♥ - ♫♫ sina ♫♫ - 20-12-2014 اندکی عاشقانه تر زیر این باران بمان ابر را بوسیده ام تا بوسه بارانت کند نازنینم ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه زندگی را بی بهانه میخواستم عزیز ولی غافل از اینکه داشتن تو قشنگترین بهانه ام شد عشقم ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه بیا بیا به اینها بگو جز تو هرکس مرا عزیزم صدا کند؛ جز بله؟؟ چیزی نخواهد شنید بیا و بگو ‘جانم’ گفتن هایم تنها برای توست عاشقانه دوستت دارم ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه ﺳﻮﻫﺎﻥ ﻣﯽ ﮐﺸﻢ ﻗﺼﻪ ﯼ ﺩﻟﺘﻨﮕﯽ را عزیزم ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ، ﺗﺎ ﻫﻤﻮﺍﺭ ﺳﺎﺯﻡ ﺟﺎﺩﻩ ﻫﺎﯼ ﺁﻣﺪﻧﺖ ﺭﺍ ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه ﺧﺪﺍ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﺯﯾﺴﺘﻦ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻧﺪﺍﺩ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺎﻋﺮﺍﻧﻪ ﺯﯾﺴﺘﻦ ﺯ ﻣﻦ ﮔﺮﻓﺖ ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه بر تو چون ساحل , آغوش گشودم در دلم بود که دلدار تو باشم وای برمن که ندانستم از اول روزی آید که دل آزار تو باشم ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه خیالت راحت شکسته دل ها نفرین هم بکنند گیرا نیست نفرین ته دل میخواهد دل شکسته هم که دیگر سر و ته ندارد ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه روزهایی که می بینمت نفسم می گیرد روزهایی که نیستی دلم اما تو باش تحمل اولی آسان تر است ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه ﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﭘﯿﺪﺍ ﻭ ﻧﺎﭘﯿﺪﺍ ﺷﺪﯼ / ﭼﺸﻤﻬﺎﯼ ﺭﻭﺷﻨﻢ ﺭﺍ ﻋﺎﺷﻖ ﻭ ﺷﯿﺪﺍ ﺷﺪﯼ / ﺍﯼ ﺗﻮ ﺑﺎ ﺭﺧﺶ ﻧﮕﺎﻫﺖ ﺑﺮ ﺩﻝ ﻣﻦ ﺗﺎﺧﺘﻪ / ﺍﯾﻦ ﺩﻝ ﻣﻦ ، ﺭﻭ ﺑﺮﻭﯼ ﺗﻮ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺑﺎﺧﺘﻪ ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه شب است و در سکوت شب نشسته ام به خاطرت / و دلخوشم به این دلی که بسته ام به خاطرت / ببین چگونه مهربان طلسم کرده ای مرا / که از تمام قبله ها گسسته ام به خاطرت ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه هنوز هم از تمام کارهای دنیا دلبستن به دلت بیشتر به دلم میچسبد ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه یه روز نمیبینمت انگاری مریضم حق بده اینقده عاشقت باشم عزیزم دست خودم نیست که اینجوری میخوامت تمومه دنیامو میخوام به پات بریزم ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه شک کردهام … به صفحه دوم شناسنامه ام شک کردهام … این روزها … دارم با کسی زندگی میکنم انگار ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه میشه پروانه بود و روی هر گل نشست اما بهتره مثل تو مهربون بود و توی هر دل نشست ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻨﺘﻈﺮﻡ ﮐﻪ ﺁﻣﺪﻧﺖ مثل ﺭﻓﺘﻨﺖ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﯽ ﺧﺒﺮ ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه دست بردار از این جنگ نا برابر دل سنگ تو امیر افبی همیشه برنده است دل تنگ من همیشه شکسته ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه صدای پای تو بهترین ترانه هاست، زمزمه کن تشنه شنیدنم ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه نگران نباش برو من تنها نیستم تنهایی هست دلتنگی هم قول آمدن داده غروب هم هست من میمیرم امیر اف بی تو برو نگران من نباش ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه از دلتنگی چیزی شنیده ای؟ مثل این است که دستت را با کاغذ بریده باشی زخمی نمیزند خونی نمیریزد ولی میسوزاند “عجیب میسوزاند” ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه ﺩﻝ ﺻﺪﭼﺎﮎ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺗﯿﻎ ﺗﺮﺣﻢ ﺑﺪﺭﯾﺪ / ﺩﻝ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﯿﻤﺖ ﺍﺭﺯﺍﻥ ﺑﺨﺮﯾﺪ / ﺩﻝ ﻣﻦ ﮔﺮﭼﻪ ﺷﮑﺴﺘﻪ ، ﮔﻮﻫﺮﯼ ﻧﺎﺏ ﺷﺪﻩ / ﻋﺸﻖ ﺩﺭ ﻗﻠﺐ ﺗﻮ ﺁﻥ ﺗﺤﻔﻪ ﯼ ﻧﺎﯾﺎﺏ ﺷﺪﻩ ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه همین چند روز پیش فکر می کردم می توانم عاشق کسی شبیه تو شوم ؛ از همین چند روز پیش ، هیچ کس امیرافبی شبیه تو نیست ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه نفرین به سقف و چشم بیدار نفرین به قاب عکس و دیوار نفرین به سیم لخت گیتار نفرین به قول ترک سیگار ^ ^ ^ ^ اس ام اس عاشقانه میخواهم فراموش کنم غمم را بازپناه می آورم به تو به عشق تو نگاه تو نازنین سلام تو تشنه صدایت میشوم |