![]() |
پیامک خنده دار و بانمک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیامک خنده دار و بانمک (/showthread.php?tid=200568) |
پیامک خنده دار و بانمک - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 22-12-2014 غضنفر در گوش راننده پچ پچ میکرده.میگن چی میگه؟ راننده میگه:بابا دیونم کرده میگه چپ کن بخندیم! . . چیز چیست ؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین تمـــام کلمات دیگر شود ؛ زمانی که طرف کم می آورد از آن کلمه در جمله اش استفاده میکند ؛ به مثال های زیر توجه کنید : چیز اینو کجا گذاشتی ؟ خواستم خدایی نکرده یه وخ چیز نشه … برو پیش فلانی چیز کن ! . . بدون زشتی، زیبایی معنی نداره بدون نفهمی، فرزانگی معنی نداره میبینی؟ دنیا به تو احتیاج داره ! . . پلیسه به یارو میگه : گواهینامه داری؟ میگه : بزار داشبورد رو ببینم شانس بیاری که داشته باشم ، کارت راه بیفته ! . . دستم خورد اینترنت اکسپلورر باز شد اومدم ببندمش زد رو شونم گف میبندی ؟ اصن تو چشاش اشک جم شده بوود گفتم نه بابا میخاستم مینمایزت کنم گفت مرسی و رفت ! . . یه بار با بابام دعوام شد، ولی چون امکانات نداشتم نتونستم خواننده بشم بیخیال شدم آشتی کردم … . . یکی از آرزوهام اینه که خواننده نشم ؛ این روزا خواننده نشدن خیلی سخته … . . یه روز میخواستم تریپ اعصبانیت و پولداری بردارم گوشیمو پرت کردم رو مبل ، لامصب کمونه کرد کم مونده بود بیوفته زمین ! قلبم اومد تو حلقم ! . . ۹۰% وقت درس خوندن من هنگام نیگا کردن به این که “چقد مونده جزوه تموم شه” تلف میشه… . . یکی مسیج داده : من عاشقتم !! منم گفتم بزن قدش !! گفت : یعنی تو هم منو دوست داری ؟ گفتم : نه دیگه،الان جفتمون منو دوست داریم ..! . . بچه که به دنیا میاد بابا مامانش ۱۲ ماه کلی زحمت میکشن و خرج میکنن که بچه بتونه راه بره و حرف بزنه، ۱۲ ماه دوم کلی حرص میخورن که بچه خفه شو ! بشین ! . . اسم آیدیش رو گذاشته “جوجه طلایی” ازش میپرسم چند سالته ؟ میگه ۳۸ … خداییش شما بگین آخه این جوجه طلاییه یا شتر مرغ بالغ ؟؟؟ . . ولی خدایی بیایم ظاهربین نباشیم !!! بعضیا ممکنه در ظاهر بیشعور به نظر بیان اما، وقتی باهاشون میگردیم و بیشتر میشناسیمشون می بینیم که باطنن هم بیشعورن … . . من توی هفت آسمون یه ستاره داشتم ، راه شیری رو که می خواستن احداث کنن افتاد تو طرح … هیچی دیگه الان هم در خدمت شماییم ! . . دوست دارم یه دفه که دارم پول از عابربانک برمیدارم و مردمی که پشت سرم واستادن و موقع کار من سرشون تو مانیتوره ، یهویی برگردم پشت و با هیجان بگم : ایول ! دیـدیـن ؟؟؟ عـــجــب گلی زد ! . . یه همسایه داریم اسمش “غلامِ” ، اونقدری که اون اصرار داره بهش بگن “شاغلام”، الکس فرگوسن اصرار نداره بهش بگن “سِر الکس” !! . . خارجیا با مخفف کردن Short message send به sms خواستن به دنیا بگن که خیلی تنبلن، ولی ما با مخفف کردن sms به s جای بحث نذاشتیم براشون . . ! . . اومدم یه فیلم دانلود کنم time داد که ۸ سال و ۶ ماه و ۲۱ ساعت دیگه دانلود تموم میشه ! من لپ تاپ ایرانسل خطاب به مبین نت مخابرات ایست بازرسی سر اتوبان بابایی پسرم تو ۸ ساله آینده زنم . . یکی از بچه محلهای قدیمیمونو دیدم گفتم: حالت چطوره؟ گفت: چه حالی! گفتم: چرا؟ گفت: نامزدم بعد از ۴سال ولم کرد رفت! گفتم: ای بابا اشکالی نداره ما هم یه شیشه سیر ترشی ۴ ساله داشتیم، از دست مامانم افتاد زمین شیکست!!! یعنی حال عجیبی بهش دست داد وقتی عشقشو با سیر ترشی مقایسه کردم !! . . تو آدم بیکاری هستی در صورتیکه :۱عضو فیــ ـس بوک باشی !!!۲-موبایل داشته باشی! ۴-وقتتو واسه خوندن این مطلب تلف میکنی ! ۵- نفهمیدی تو این مطلب شماره ۳ وجود نداره ؟!!! ۷-الان چک کردی ببینی که شماره ۳ هست یا نه ؟! ۸- شماره ۶ کجاست ؟!! ۹-حالا لبخند می زنی !!! ۱۰- شماره ۱ کجاست ؟ ۱۱-هه هه هه رفتی چک کنی ببینی شماره ۱ هست ؟ حالا خداییش فکر می کنی آدم بیکـــــــاری نیستی ؟! |