![]() |
شخصیت اعضای دابل اس ازدیدگاه خودشون و طرفداراشون - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: شخصیت اعضای دابل اس ازدیدگاه خودشون و طرفداراشون (/showthread.php?tid=201200) |
شخصیت اعضای دابل اس ازدیدگاه خودشون و طرفداراشون - FaTy^_^ - 24-12-2014 1.کدوم یک از اعضای گروه وقتی عصبانی میشه خیلی ترسناک میشه؟ انتخاب طرفدارا: 1) هیون جونگ 2) کیو جونگ انتخاب اعضای گروه: هیونگ جون هرکدوم از اعضا چه کسی رو انتخاب کره: یونگ سنگ:« هیونگ جون، اگه هیونگ جون عصبانی بشه فوق العاده ترسناک میشه! » هیون جونگ:« هیونگ جون، اگرچه هیونگ همیشه میخنده و کلا پسرشوخیه اما وقتی عصبانی میشه ترسناک ترین موجود روی کره ی زمین میشه! » هیونگ جون:« جونگ مین، نمیدونم چرا...!!! اما به نظر من خیلی ترسناکه!!! » کیوجونگ:« هیونگ جون، با اینکه هیونگ بچه ی آرومیه ولی وقتی عصبانی میشه من یکی که خیلی ازش میترسم! » جونگ مین:« هیونگ جون، وقتی هیونگ عصبانیه مثل کسی میمونه که میخواد دیگرانو با اسلحه سوراخ سوراخ کنه...!!! » (اوه...فک نمی کردم هیونگ اینقدر خطرناک باشه!) 2.رمانتیک ترین عضو گروه کیه؟ انتخاب طرفدارا: جونگ مین انتخاب اکثر اعضای گروه: جونگ مین هرکدوم ازاعضا چه کسی رو انتخاب کرده؟ یونگ سنگ:« جونگ مین، از ظاهرش معلومه که چقدر رومانتیکه! » هیون جونگ:« جونگ مین، اون دقیقا می دونه توی موقعیت های مختلف چه حرف یا عکس العمل رومانتیکی ازخودش نشون بده » هیونگ جون:« جونگ مین، فقط با دیدن قیافه ش میزان رومانتیک بودنشو میتونین حدس بزنین! » کیوجونگ:« یونگ سنگ، شاید اون قدرام رومانتیک نباشه ولی وقتی یه اتفاق خوبی براش می افته، مثلا وقتی تو کارش پیشرفت میکنه یا چیزای دیگه ای مثل این، با حرفا و کاراش دیگرانو هم هیجان زده و خوشحال میکنه. » 3.سخت کوش ترین عضوگروه کیه؟ انتخاب طرفدارا: یونگ سنگ انتخاب اعضای گروه: کیوجونگ هرکدوم ازاعضا چه کسی رو انتخاب کرده؟ یونگ سنگ:« کیوجونگ، دقیقا شخصیتش به قیافه ش میخوره! آدم صادق و سخت کوشیه. » هیون جونگ:« کیوجونگ، با وجود فعالیت های خسته کننده ای که برای ضبط آهنگامون میکنیم کیو همیشه صبحا زودتر از بقیه از خواب بیدار میشه و کارای خونه رو انجام میده! (به خاطر فشردگی کاراشون اعضای گروه اغلب خونه نمی رن. یعنی نمی رفتن! و با هم توی یه خونه زندگی میکردن.) هیونگ جون:« کیوجونگ، اون همیشه خیلی تلاش میکنه و هر روز زودتر از بقیه ی اعضا به استودیوی ضبط صدا می ره! » جونگ مین:« کیوجونگ، تلاشش تو مواقعی که داریم تمرین میکنیم واقعا تحسین برانگیزه! » کیوجونگ:« جونگ مین، همیشه بعداز اتمام تمرینامواظبه که استودیو تمیز باشه! » 4. کدوم یک از اعضای گروه زیاد گریه میکنه؟ انتخاب طرفدارا: ۱)یونگ سنگ ۲) هیون جونگ!!!!!!!!! انتخاب اعضای گروه: یونگ سنگ هرکدوم چه کسی رو انتخاب کرده؟ یونگ سنگ:« خودم! راستش من یه بار بعد از اینکه تازه شروع به کار کرده بودیم گریه کردم. نمی دونم چرا... من فقط...!!! » (فقط چی...؟) هیون جونگ:« هیچ کس! ازوقتی که ما شروع به کار کردیم من ندیدم هیچ کدومشون گریه کنن! اصلا دابل اس گریه نمی کنه! (قابل توجه بقیه ی اعضای گروه...به این می گن یه آبروداری به تمام معنا!) هیونگ جون:« یونگ سنگ، شخصیت یونگ سنگ مثل بچه ها می مونه. » کیوجونگ:« یونگ سنگ، یونگ سنگ کلا مثل بچه هاس! » جونگ مین:« خودم! قبلنا همیشه موقع تمرین گریه ام میگرفت!!! » (این جونگ مین هم حالش بده ها! ) 5. کدوم یک از اعضای گروه از بقیه ملاحظه کارتر و محتاط تره؟ انتخاب طرفدارا: یونگ سنگ انتخاب اعضای گروه: هیون جونگ هرکدومشون چه کسی رو انتخاب کرده؟ یونگ سنگ:« هیون جونگ، اگرچه نشون نمیده ولی از چشماش میشه فهمید که چقدر محافظه کاره! » هیون جونگ:« کیو جونگ، خیلی بچه ی محتاطیه. نمونه ی بارز آدمیه که گروه خونیش A هست!!! ( چه ربطی به گروه خونی داره؟؟؟ ) هیونگ جون:« کیوجونگ، اون در مقابل چیزایی که نمیدونه خیلی محتاطانه عمل میکنه. » کیوجونگ:« هیون جونگ، به نظر من این طبعییه که همچین شخصیتی داره...! »(چرا؟) جونگ مین:« هیون جونگ، اسم دیگه ی هیون «هیون جونگ پنهانه» به این معنیه که با اینکه معلوم نیس ولی خیلی محتاطه! » 6.کدوم یک از اعضا صلاحیت رهبری گروه رو داره؟ انتخاب طرفدارا: 1) هیون جونگ 2) کیوجونگ انتخاب اعضای گروه: هیون جونگ هرکدومشون چه کسی رو انتخاب کرده؟ یونگ سنگ:« جونگ مین، مهم نیس چه اتفاقی بیفته اون همیشه اولین نفریه که نگرانمون میشه و به کمکمون میاد. » هیون جونگ:« جونگ مین » ( همین؟! ) هیونگ جون:« هیون جونگ، اون همیشه از ما مراقبت می کنه. » کیو جونگ:« هیون جونگ، بزگترین عضو گروه هیونه مسلما باید از ماها مرقبت کنه. » جونگ مین:« هیون جونگ، اون صلاحیت رهبری گروهو داره و همیشه به همه چیز توجه میکنه. » 7.کدوم یک از اعضا از بقیه مردتره؟ انتخاب طرفدارا: هیون جونگ انتخاب اعضای گروه: هیون جونگ هرکدومشون چه کسی رو انتخاب کرده: یونگ سنگ:« هیون جونگ، خیلــــــــــــــــــی مرده! » هیون جونگ:« جونگ مین، اون خودش یه بارگفت که از بقیه مرد تره. » هیونگ جون:« هیون جونگ، وقتی داره کاری رو انجام می ده از اینکه خیلی کشش بده بدش می آد. » ( این جزو نشانه های مرد بودنه؟؟؟ ) کیو جونگ:« هیون جونگ، حتی وقتی سنشم پایین بود مردم میگفتن که یه مرد واقعیه! » جونگ مین:« هیون جونگ، وقتی داره غذا درست می کنه قیافه ش خیلی مردونه می شه! (فکر کنم ازافعال معکوس استفاده کرده!) 8.کدوم یک از اعضا از قیافه ی خودش خیلی خوشش می آد؟ انتخاب طرفدارا: ۱)جونگ مین ۲)هیونگ جون انتخاب اعضای گروه: جونگ مین هرکدومشون چه کسی رو انتخاب کرده؟ یونگ سنگ:« جونگ مین، همیشه در حال خود ستاییه! » هیون جونگ:« هیونگ جون، همیشه هرجا که می ره آینه شم با خودش می بره! » هیونگ جون:« جونگ مین، اون همیشه به ما میگه که کامل ترین مرد دنیاس! »( اعتماد به نفس در حد لالیگـــــــــــــــا!!!) کیوجونگ:« یونگ سنگ، پادشاه آینه ها!!! » جونگ مین:« کیوجونگ!!! به نظر من کیوجونگ جزو افراد خود شیفته محسوب میشه! (فعلا که جنابعالی به عنوان خود شیفته ترین فرد گروه انتخاب شدی! ) RE: شخصیت اعضای دابل اس ازدیدگاه خودشون و طرفداراشون - یگانهA - 24-12-2014 والا من که علاقه ای به این گروه های دابل اس ندارم همین جوری اومدم RE: شخصیت اعضای دابل اس ازدیدگاه خودشون و طرفداراشون - FaTy^_^ - 24-12-2014 (24-12-2014، 21:58)یگانهA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایشاا...شمام مثل ما علاقه مند میشی ![]() مرسی از حضورت بسی خوشحال شدم که الن تو خونمون عروسی راه انداختم دوباره ممنونات ![]() ![]() RE: شخصیت اعضای دابل اس ازدیدگاه خودشون و طرفداراشون - ♥Roksana♥ - 24-12-2014 من طرفدار دابل اس نیستم ولی بین اعضاش از کیم هیون جونگ خوشم میاد . قیافه ی باحال و مهربونی داره . شوخ و پر انرژیم هست : ) ممنون ![]() RE: شخصیت اعضای دابل اس ازدیدگاه خودشون و طرفداراشون - FaTy^_^ - 24-12-2014 (24-12-2014، 22:49)♥Roksana♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی ممنون ![]() ![]() RE: شخصیت اعضای دابل اس ازدیدگاه خودشون و طرفداراشون - هیون جونگ - 25-12-2014 خیلی باحال بود ممنون من که کیف کردم:183: RE: شخصیت اعضای دابل اس ازدیدگاه خودشون و طرفداراشون - FaTy^_^ - 25-12-2014 (25-12-2014، 0:40)هیون جونگ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوهش میشه RE: شخصیت اعضای دابل اس ازدیدگاه خودشون و طرفداراشون - shayruan - 20-04-2015 تا حالا چند بار اینارو خوندم ولی باز ک میخونم برام تازگی داره....مرسیییییییییییییییییییییی ![]() |