![]() |
|
حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. (/showthread.php?tid=20133) |
حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - میرسا - 11-10-2012 سلام موضوع زیبایی است بخونید قشنگه درسته کوتاهه ولی خوبه حرف مرد...................................................................... مرد گفت... خداوند دید من گرسنه ام نان را افرید دید تشنه ام اب را افرید و دید که هیچ مشکل دیگری ندارم زن را افرید ![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حرف زن ..................................................................... زن گفت ... کی می دونه خوشبخت ترین زن دنیا کیه معلومه حوا چرا ![]() به خاطر اینکه مادر شوهر نداره خواهر شوهر نداره جججاری نداره واز همه مهم تر اینکه شوهرش ادمهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حرف مرد وزن باهم خداوندا چرا بچه را افریدی ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خداوند خندید وگفت چون که شما سرش دعوا کنید ![]() ![]() ![]() بسپاسید وبنظرید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تو رو خدا نظر بدید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نظر بدید وای تورو خدا ![]() تازه راستی بسپاسیدننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر............................................................................................................................. RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار............ - ♥ هومن♥ - 11-10-2012 ممنون جالب بود. RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - عاطفه جووون - 15-10-2012 مسخره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - raha8919 - 21-10-2012 فكر كنم به اين ميگن اسپم جالب بود بيا اينم نظر RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - mazii - 04-11-2012 خیلی قدیمی و کوتاه بود...!
RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - !sadaf - 24-11-2012 بچه ها باید از من تشکر کنید چون من این موضوع را نوشتم من میرسا بودم که طی مشکلاتی مجبور شدم که دوباره ثبت نام کنم پروفایلمو بخونید ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - parisa y - 05-01-2013 قبول دارم. هم حرف مردا درسته هم حرف خانوما.......... ولی مهم اینه که باهمه دعواها و جرو بحثا شون به هم نیاز دارن و درواقع بدون هم هرگز.... RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - reza402 - 08-01-2013 ![]() (11-10-2012، 18:16)میرسا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جالب بود
RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - n.nazanin - 08-01-2013 as to ye film ovordish..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - hasti78 - 10-01-2013 خيلي تكراتري بود ولي ممنون
|