انجمن های تخصصی  فلش خور
حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. (/showthread.php?tid=20133)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - میرسا - 11-10-2012

سلام موضوع زیبایی است بخونید قشنگه درسته کوتاهه ولی خوبه

حرف مرد......................................................................

مرد گفت... خداوند دید من گرسنه ام نان را افرید دید تشنه ام اب را افرید و دید که هیچ مشکل دیگری ندارم زن را افریدDodgyDodgyDodgyدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. 1

حرف زن .....................................................................

زن گفت ... کی می دونه خوشبخت ترین زن دنیا کیه معلومه حوا چرا HuhHuh به خاطر اینکه مادر شوهر نداره خواهر شوهر نداره جججاری نداره واز همه مهم تر اینکه شوهرش ادمهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف مرد وزن باهم خداوندا چرا بچه را افریدی HuhHuh
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خداوند خندید وگفت چون که شما سرش دعوا کنیدBig GrinBig GrinBig Grin

بسپاسید وبنظریدBlushBlushWinkWinkWinkWink

تو رو خدا نظر بدیدConfusedConfusedConfusedBlushBlushHeartHeartHeart

نظر بدید وای تورو خداHeartHeart تازه راستی بسپاسید

نننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن​ننننننننننننظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظرررررررررررررررررررررررررررررررررر​ررررررررررررررررررررررررررررررررر...............................................​..............................................................................

RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار............ - ♥ هومن♥ - 11-10-2012

ممنون‏ ‏جالب‏ ‏بود.

RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - عاطفه جووون - 15-10-2012

مسخرهDodgyDodgyDodgyDodgySleepySleepySleepySleepySleepy

RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - raha8919 - 21-10-2012

فكر كنم به اين ميگن اسپم
جالب بود
بيا اينم نظر

RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - mazii - 04-11-2012

خیلی قدیمی و کوتاه بود...!Angry

RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - !sadaf - 24-11-2012

بچه ها باید از من تشکر کنید چون من این موضوع را نوشتم من میرسا بودم که طی مشکلاتی مجبور شدم که دوباره ثبت نام کنم پروفایلمو بخونیدSadSadSadSadSad

RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - parisa y - 05-01-2013

قبول دارم.
هم حرف مردا درسته هم حرف خانوما..........
ولی مهم اینه که باهمه دعواها و جرو بحثا شون به هم نیاز دارن و درواقع
بدون هم هرگز....

RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - reza402 - 08-01-2013

Blush
(11-10-2012، 18:16)میرسا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام موضوع زیبایی است بخونید قشنگه درسته کوتاهه ولی خوبه

حرف مرد......................................................................

مرد گفت... خداوند دید من گرسنه ام نان را افرید دید تشنه ام اب را افرید و دید که هیچ مشکل دیگری ندارم زن را افریدDodgyDodgyDodgyدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف زن .....................................................................

زن گفت ... کی می دونه خوشبخت ترین زن دنیا کیه معلومه حوا چرا HuhHuh به خاطر اینکه مادر شوهر نداره خواهر شوهر نداره جججاری نداره واز همه مهم تر اینکه شوهرش ادمهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف مرد وزن باهم خداوندا چرا بچه را افریدی HuhHuh
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خداوند خندید وگفت چون که شما سرش دعوا کنیدBig GrinBig GrinBig Grin

بسپاسید وبنظریدBlushBlushWinkWinkWinkWink

تو رو خدا نظر بدیدConfusedConfusedConfusedBlushBlushHeartHeartHeart

نظر بدید وای تورو خداHeartHeart تازه راستی بسپاسید

نننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن​ننننننننننننظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظرررررررررررررررررررررررررررررررررر​ررررررررررررررررررررررررررررررررر...............................................​..............................................................................

جالب بودBlush

RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - n.nazanin - 08-01-2013

as to ye film ovordish.....AngryAngryAngryAngryAngryAngry

RE: حرف مرد وحرف زن خنده دار.... باعکس های خنده دار. - hasti78 - 10-01-2013

خيلي تكراتري بود ولي ممنونSmile