![]() |
سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت (/showthread.php?tid=201925) |
سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014 مواد لازم: 2 عدد آووکادو 1 بسته اسفناج ریز 1 فنجان آرد 2 عدد تخم مرغ 2 فنجان خرده نان روغن سرخ کردنی نیم فنجان مایونز نیم فنجان ماست نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیم قاشق چایخوری آویشن 1 لیمو ترش روش تهیه: ![]() . برای آماده کردن سس این سالاد، مایونز، ماست، فلفل سیاه، آویشن و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کنید و بگذارید در یخچال بماند. ![]() . یک بشقاب آماده کنید و خرده نان ها را داخل آن بریزید. و در ماهیتابه ای روغن ریخته و بگذارید داغ شود. ![]() . آووکادوهایی انتخاب کنید که سفت باشند. چون موقع سرخ کردن نباید شل باشند و وا بروند. هسته آنها را جدا کنید و هر دو نیمه آووکادو را به چند برش تقسیم کنید. ![]() . تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و هم بزنید. برش های آووکادو را ابتدا داخل آرد زده و سپس داخل تخم مرغ بزنید تا خوب همه جای آنها به تخم مرغ آغشته شود. ![]() سپس آنها را در خرده نان بغلتانید. حالا برش های آووکادو آماده سرخ کردن در روغن هستند. تک تک آنها را سرخ کنید تا طلایی شوند. ![]() آووکادوهای سرخ شده را روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن آنها گرفته شود. ![]() بعد از آن، با برگ های ریز اسفناج، گوجه فرنگی و ژامبون سرخ شده یا گوشت پخته دلخواهتان به شکل سالاد درآورید. ![]() حتی می توانید این مخلوط را به شکل رولت درآورید. مواد آماده شده را داخل کاغذ برنج بپیچیده و با سسی که قبلاً آماده کرده اید میل کنید. |