انجمن های تخصصی  فلش خور
پیتزا نیویورکی =))) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: پیتزا نیویورکی =))) (/showthread.php?tid=201983)



پیتزا نیویورکی =))) - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014

مواد لازم:

مناسب برای 4 نفر

فلفل سفید : یک قاشق مرباخوری
لیمو ترش : نصف یک عدد
خامه یا سرشیر : یک فنجان
خمیر پیتزا بزرگ : یک عدد
گوشت ریش ریش شده نیم پز : 200 گرم
روغن زیتون : به مقدار لازم
پنیر موزارلا : به مقدار لازم
پیاز متوسط : یک عدد


پیتزا نیویورکی =))) 1

دستور پخت:

1- فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید.

2- پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش دهید و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید .

3- خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود؛ سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید.

4- خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن کنید .

5- پنیر موزارلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند، بر روی خمیر بریزید. مخلوط خامه را به طوری که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند، روی گوشت و پنیر بریزید.

6- مقداری دیگر پنیر موزارلا روی پیتزا بریزید .

7- پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.

8- پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلوگیری از این امر بعد از 10 دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج کنید.