![]() |
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* (/showthread.php?tid=201992) |
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014 ![]() مواد لازم برای کیک • 3 عدد تخممرغ درشت • یک پیمانه شکر درشت • 2/3 پیمانه پوره کدوحلوایی • ¾ پیمانه آرد کامل • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین • نصف قاشق چایخوری بیکینگپودر • یک قاشق غذاخوری ادویه پای • ¼ قاشق چایخوری نمک • ¼ پیمانه پودر شکر/قند برای مواد میانی • 225 گرم پنیر خامهای نرم شده • 4 قاشق غذاخوری کره آبشده • 1 ¼ پیمانه پودر قند • یک قاشق غذاخوری شیر افرا ![]() طرز تهیه 1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید و یک لایه کاغذ روغنی بگذارید. ![]() 2. سه عدد تخممرغ را درون کاسه بشکنید و با همزن برقی هم بزنید و سپس یک پیمانه شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. ![]() 3. تخممرغ و شکر را با سرعت متوسط به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا یکدست و غلیظ شوند. 4. پس از این مرحله، در یک کاسه، مواد خشک که شامل ¾ پیمانه آرد، نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر و جوششیرین، یک قاشق چایخوری ادویه پای و ¼ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. ![]() 5. سپس مخلوط تخممرغ و آرد را با هم مخلوط کنید و دوسوم پوره کدوحلوایی را بیفزایید. حدود یک دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند. ![]() 6. مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید. ![]() 7. مواد کیک را در قالب چرب بریزید. ![]() 8. آن را به مدت 11 تا 16 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید. اگر هنوز پخته نشده بود، چند دقیقه بیشتر آن را بپزید. ![]() 9. پس از پخته شدن کیک، روی دستمال آشپزخانه پودر قند بپاشید تا کیک به دستمال نچسبد. هنگام رول کردن کیک، کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. ![]() 11. برای تهیه مواد میانی، پنیر خامهای و کره را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شوند. ![]() 12. کره و پنیر را با سرعت متوسط همزن هم بزنید. 13. پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا پف کنند و یکدست شوند. ![]() 14. شیره افرا را اضافه کنید و با سرعت بالا دوباره هم بزنید. ![]() 15. سپس این مخلوط را روی سطح کیک باز کنید. البته کناره های آن را خالی بگذارید تا هنگام رول کردن مواد بیرون نزند. ![]() 16. دور رول کیک کاغذ بپیچید و آن را در یخچال بگذارید. ![]() 17. آنها را برش بزنید، پودر قند بپاشید و سرو کنید. ![]() ![]() 7. مواد کیک را در قالب چرب بریزید. RE: رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* - نیلوفر جوووووووووون - 28-12-2014 وااااااااااااااااای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |