انجمن های تخصصی  فلش خور
دلمه ماکارونی؛ برای کسانی که دنبال خلاقیتند - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: دلمه ماکارونی؛ برای کسانی که دنبال خلاقیتند (/showthread.php?tid=202005)



دلمه ماکارونی؛ برای کسانی که دنبال خلاقیتند - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014

مواد لازم

ماکارونی شکلی : 3 فنجان
لپه پخته : 2 فنجان
سبزی دلمه ساطوری شده : 500 گرم
گوشت چرخ کرده :300 گرم
سرکه در صورت تمایل : به مقدار کافی
زعفران دم شده : به مقدار کافی
شکر در صورت تمایل : به مقدار کافی
نمک و فلفل : کمی به مقدار کافی
ادویه : کمی به مقدار کافی
روغن مایع : یک فنجان
برگ مو یا فلفل دلمه یا بادمجان دلمه یا گوجه‌فرنگی : به مقدار کافی
پیاز نگینی شده : 2 عدد


دلمه ماکارونی؛ برای کسانی که دنبال خلاقیتند 1

دستور پخت

گوشت چرخ کرده را با پیاز و روغن تفت دهید و نمک ، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید .

ماکارونی را در ظرفی بزرگتر از حجمش با کمی نمک و روغن بپزید و بگذارید تا کاملاً مغز پخت شود سپس آبکش کنید و آب ولرم روی آن بریزید تا نچسبد .

یک ظرف جهت مخلوط کردن تمام مواد در نظر بگیرید و ماکارونی، گوشت تفت داده شده، سبزی و لپه را درون ظرف بریزید و مخلوط کنید و روی تمام مواد زعفران بپاشید. (در صورت تمایل به شیرین یا ترش بودن بودن درون مواد شکر یا سرکه یا هر دو را به یک میزان بریزید)

مواد آماده شده‌ دلمه را می‌توانید درون هر کدام از موارد، برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، گوجه‌فرنگی، کاهو یا کلم بریزید یا بچینید و با طعم ترش یا شیرین یا هر دو طعم استفاده کنید .

با این تفاوت که در برگ مو، با سس، آب، روغن و چاشنی مورد نظرتان بپزید . ولی در سایر دلمه‌ها می‌توانید با سس آب و رب گوجه‌فرنگیِ تفت داده شده در روغن و ادویجات (زردچوبه، زعفران، کاری) بپزید.

دلمه را با حرارت کم دم پخت کنید و هیچکدام از موارد یاد شده برای پر کردن را با هم طبخ نکنید .

برای تهیه چاشنی شیرین شکر را دو برابر سرکه و برای چاشنی ترش، سرکه را بعد از گذشت نیمی از زمان پخت دلمه‌ها بریزید تا دلمه‌ها سفت نشود و دلمه پخته بهتر، چاشنی را به خود می‌گیرد .

برای نرم و لطیف شدن دلمه کمی روغن از حد معمولی بیشتر بریزید .