![]() |
رد شایعات اخیر درباره سلنا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: رد شایعات اخیر درباره سلنا (/showthread.php?tid=202576) |
رد شایعات اخیر درباره سلنا - PISHY - 31-12-2014 سلام به همه ![]() اخیرا شایعه های زیادی از سلنا منتشر میشه در ضمن کپی هم با ذکر نویسنده اول شایعه رفتن بیرون سلی با این اقا خب ، خداروشکر همتون گروه پاپ راک / پاپ پانـکــِ فایو سِکِندز آف سامِر میشناسید ! و مطمئنا میدونید که لوک همینگزِ 18 ساله خواننده ی اصلی ــه گروهه ! و سلنا هم لوک رو توی توییتر چند وقته پیش فالو کرده بود ! دیروز ، یه خبر توی یک مجله (گمنام :| ) چاپ شد که کُلِ فایو ساس فَم ( طرفدارای فایو ساس ) و سلناتور ها ازون تعجب کردن و حتی خندشون گرفته ! عنوان مجله اینطور ذکر شده بود : پنج ثانیه به عشق جدید ( اشاره به اسم گروه ) ، سلنا گومز با یک مَرده جدید به بیرون میرود | و خشمِ جاستین ! :| خُب ! تا اینجاش تا حدودی باور کردیم ، ولی چیزی که خیلی ضایَش میکنه و باعث خندس ، اینه که عکس مجله فوتوشاپه :| !1!!11! درسته که لوک سلنا رو دوست دارن و یکی از وومَن کِراش هاشونه ولی هیچ وقت به این حد نخواهد رسید ! + لوک 4 سال از سلنا کوچکتره و کلا همچین چیزی امکان پَذیر نیست ! پَس معلوم شد همه ی اینا شایعه ی مسغره ای بیس نبوده ! عکس تَکیه لوک بدون فتوشاپ : ![]() فتوشاپ مجله دوم شایعه برهنه بودن سلنا در ارسالی اخیرش (این دیگه واقعا مسخرس ادم یکم چشم داشته باشه میتونه لباس سلی رو ببینه) تمامی دلایل و عکس ها توسط این جانب Lover4Ever ارائه شده _پی اس گومز_ ![]() خب عزیزان همونطور ک مشخص کردم با براش سفید اگه روی عکس اصلی هم زوم کنید میبینید ک حاشیه ی دست سلی یکم بیرون زدگی داره یا یکم به بیرون هدایت شده ک من مشخص کردم... اینجا سه احتمال وارد داستان میشه: 1.سلنا از جنس کره و موم هست و داره آب میره... 2.یک موجود نامریی و بهتره بگم از مابهترون داره نشگونش میگیره... 3.لباس تنشه...( wink ) منم میدونم ک سومی بیشتر با عقل جور درمیاد ولی اگه قانع نشدید میریم سراغ عکس دوم... ![]() خب بازم تواین عکس با براش آبی نشون دادم جایی ک نشون دهنده حریم پاهای سلنا هست ی تیکه پارچه به صورت تابلویی تابلو هست... شاید بگید پتوهه پس سلنا ب/ر/ه/ن/ه بوده تو تخت ک من میگم عزیزم یکم صیر داشته باش. 1.اون تخت نیس ک تو دلایل بعدی میگم 2.اگه تخت باشه هیج بنی بشری بالای تختش آینه نمیذاره چون تابلوهه اون سفیدی فلاش دوربین گوشی سلیه ک جلوی آینه گرفته شده 3.کی پتو رو میذاره زیر پاش اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید بگم این عکس سلی به صورت ایستاده هست و ژستی مثل همونی ک با لباس اجرای AMA گرفته بود رو صندلی گرفته با این لباس: عکس ضمیمه: ![]() ![]() بله همونطور ک تو دلیل قبلی گفتم سلی رو تخت نیست بلکه ایستاده و تکیه به دیوار داده و کفش های طلاییش کاملا با فلاش گوشی مشخص شده و این ک از روی خطوط براش سفید کاملا حدود دیواری ک انگار به تازگی کاغذ دیواری شده مشخصه و یک قاب آینه ک نور فلاش توش افتاده...
![]() خب دوستان بنا به این عکس و بنا به دو قسمت رنگ برداری شده از بدن سلنا میبینین ک به وضوح تفاوت رنگ دارن... یعنی اون قسمتی ک لباس روش هست(پای تکیه داده شده به زمین) خیلی رنگ قرمز تری داره ولی پای دوم(اون قسمتی ک خم شده و بالا اومده) یکم قهوه ای تره.... سوم شایعه ی F**K گرفتن سلنا ![]() چند وقتی که این عکس تو اینستاگرام پخش شده که مربوط به مراسم Teen Choice Awards 2014 هستش ولی این عکس فتوشاپه و به خوبی هم رو فتوشاپش کار نشده اگه به انگشتش دقت کنید خوب میبینید که بریدگیش معلومه (کج و کلوله برید ناخنشو :|) و انگشت دومی هم موقع حذف به خوبی محف نشده منبع پی اس گومز RE: رد شایعات اخیر درباره سلنا - عشق من خدا - 01-01-2015 چه دل خوشی دارید - که تمام فکرتان این چیزهاست-----------ولی فاسد بودن این جماعت با گذشت زمان مشخص خواهد شد RE: رد شایعات اخیر درباره سلنا - ✘Nina✘ - 12-06-2015 اخی عزیزم مرسی من تا حالا هیچ کدوم از شایعه ها رو نشنیده بودم الانم اگه بشنوم دیگه باور نمیکم ممنوون |