انجمن های تخصصی  فلش خور
دردل فلش خوریا بیا اینجا دردل کن خودتو تخلیه کن بزار آروم شی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: دردل فلش خوریا بیا اینجا دردل کن خودتو تخلیه کن بزار آروم شی (/showthread.php?tid=203512)

صفحه‌ها: 1 2

دردل فلش خوریا بیا اینجا دردل کن خودتو تخلیه کن بزار آروم شی - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 05-01-2015

اینجا میتونی به هرکسی که بهت خیانت کرد یا دلتو شکست یه جمله بگی
به کسایی که تو زندگی خیلی اذیتت کردن
به کسایی که با اینکه نامردن ولی بازم به یادشون هستی
بزار اول خودم شروع کنم

هی دنیا
آدما همشون الان واسه خودشون گرگی شدن
بی رحما به کسی رحم نمیکنن همشون دنبال پولن
چرا؟ آخه چرا فقط به فکر خوشونن مگه اونا خونشون از ما رنگین تره
آهای کسایی که همیشه بهم خندیدین خودتونم میبینین
دنیا زتو سیرم حالت رو میگیرم فهمیدی یا نه
چقدر دوست دارم به اونایی که بهم خندیدن بخندم
چقدر دوست دارم به کسایی که منو کتک میزدن منم کتک به زنم
ولی!!!!

باید بگم من مثل شما گرگ نیستم
من سگی هستم که الان هار شده
گوشامو بریدن
که دیگه از گوشام منو نگیرین
آخه بیستر سگا رو گوشاشونو به خاطر اینکه گرگ نگیره میبرن
الان آماده هستم
من حالت دفاعی دارم نه هجومی
و میخوام روی کثیفتونو ببینم

یه ضرب المثل هست که میگه   ( از آن نترس که های وهوی دارد    ازآن بترس که سر به تو دارد )
واین بود قطعه ای از وجودم که آلوده به تو شده بود crying

RE: دردل فلش خوریا بیا اینجا دردل کن خودتو تخلیه کن بزار آروم شی - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 11-01-2015

من الان از یه نفر همین جا خیلی دلم پره
میسپارمش دست خودش...........

RE: دردل فلش خوریا بیا اینجا دردل کن خودتو تخلیه کن بزار آروم شی - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 11-01-2015

(11-01-2015، 20:30)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدا به حالش
خشم یه نینجا خطرناکهBig Grin

RE: دردل فلش خوریا بیا اینجا دردل کن خودتو تخلیه کن بزار آروم شی - وروجک. - 11-01-2015

Undecidedمن خعلی هپیم تاحالا کسیم بم خیانت نکردهcryingولی من ب خعلیا خیانت کردمcrying

RE: دردل فلش خوریا بیا اینجا دردل کن خودتو تخلیه کن بزار آروم شی - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 11-01-2015

(11-01-2015، 20:40)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2015، 20:30)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدا به حالش

ههههههععععععععععه کاشکی همه مث شما فکر میکردن

RE: دردل فلش خوریا بیا اینجا دردل کن خودتو تخلیه کن بزار آروم شی - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 11-01-2015

(11-01-2015، 20:55)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2015، 20:40)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدا به حالش

باید بگم که هیچکی مثل من فکر نمیکنه چون من میشناختمتون اینو گفتم

(11-01-2015، 21:01)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2015، 20:55)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدا به حالش

یعنی من اینقد بد اخلاقم؟

(11-01-2015، 21:16)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2015، 21:01)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدا به حالش

یعنی من اینقد بد اخلاقم؟
نه منظورم این نبود اتفاقا شما خیلی هم خوبی
اصلا ولش کن حوصله ی حرف زدن ندارم

RE: دردل فلش خوریا بیا اینجا دردل کن خودتو تخلیه کن بزار آروم شی - سوگولی - 11-01-2015

میگن....
درد رو از هر طرف بخونی..
میشه درد!
ولی...
درمان رو از اخر بخونی...
میشه نامرد...!
پس...
مراقب باش...
واسه دردت...
به هر درمانی...
تن ندی...!

RE: دردل فلش خوریا بیا اینجا دردل کن خودتو تخلیه کن بزار آروم شی - ωøŁƒ - 24-06-2016

یکی بود که یه روزی ...
منو دوست داشت حالا رفته ..
یکی نیست که بدونه 
یه خبر اون کجا رفته
همه ی قصه این بود
چقدر ساده چقدر آسون 
یکی قلبت رو برده
سرمون چی آورده