![]() |
جوک خفن و خنده دار جدید (: - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جوک خفن و خنده دار جدید (: (/showthread.php?tid=203538) |
جوک خفن و خنده دار جدید (: - ρѕуcнσραтн - 05-01-2015 اس ام اس خنده دار جوک خفن و خنده دار جدید • • • گمراه کننده ترین چیز تو دنیا بعد از شیطان رجیم تخمه ژاپنیه که تو ظرف آجیل فیگور بادوم به خودش میگیره • • • جوک خفن و خنده دار جدید • • • مورد داشتیم دختره عاشق پسره شده پسره گفته بیخیال من شو ، من جای خواهرتم ! • • • جوک خفن و خنده دار جدید • • • مورد داشتیم پسره با باباش رفته بیرون پلیس پدره رو گرفته گفته خانم کی باشن ؟ • • • جوک خفن و خنده دار جدید • • • یه سوالی هست بدجور ذهن منو مشغول کرده منفی جمله ی “من دارم میرم” چی میشه ؟ من دارم نمیرم ! من ندارم میرم ! نه من دارم میرم ! • • • جوک خفن و خنده دار جدید • • • ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯿﺎﻡ ﺑﺎﺱ ﮔﻔﺖ : ﻣﻦ ﺩﺳﺘﻢ ﺑﻨﺪﻩ ، ﯾﻪ ۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭ ! • • • جوک خفن و خنده دار جدید • • • ﺑﻪ ﺩﺭﺟﻪ ﺍی ﺍﺯ سینگلی ﺭﺳﻴﺪﻡ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺯﻧﮓ ﻣﻴﺰنم ﺑﻮﻕ ﺍﺷﻐﺎﻝ ﻣﻴﺨﻮﺭﻩ ﻓﺤﺶ ﻣﻴﺪﻡ ﺑﻌﺪ ﺗﻤﺎﺱ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺭﻓﺘﻪ ﻣﻴﺎﺩ ﺫﻭﻕ ﻣﻴﻜﻨﻢ ! • • • جوک خفن و خنده دار جدید • • • تصمیمش جرئت می خواهد طپش ، هیجان ، سقوط آزاد جرئت داری دوباره امتحان کن ! ازدواج مجدد آقایان • • • جوک خفن و خنده دار جدید • • • مورد داشتیم دختره از رو آگهی همشهری مخاطب خاص پورشه دار پیدا کرده ! • • • جوک خفن و خنده دار جدید • • • به مامانم میگم گشنمه میگه : عزیزم نون هس ، تخم مرغ هس ، روغنم هس برو هر چى دوس دارى و دلت میخواد درست کن بخور ! هنوز که هنوزه نتونستم اون قسمت هرچی دوس داری درست کن رو هضم کنم … • • • جوک خفن و خنده دار جدید • • چیپسی خواهم خرید بالنی خواهم ساخت تا ابد خواهم رفت … • • • • تنها طرحم برای آینده اینه که اصلا در موردش فکر نکنم ! • • • • پسره پست گذاشته : بعد از رفتن تو مثل فرهاد شدم در حسرت چشمان لیلی ! والا تا جایی که من میدونم فرهاد عاشق شیرین بود نه لیلی ! نمیگم عاشق نشید ولی خواهشا وقتی شکست عشقی میخورید قبل پست گذاشتن یه نگاهی به کتاب ادبیاتتون بندازید … • • • • • کودک درونم هفته ی بعد عروسیشه اونوقت من هنوز دنبال مخاطب خاص می گردم ! • • • • • ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﻫﺎﻣﻮﻥ ﯾﻪ ﻧﯿﺴﺎﻥ ﻭﺍﻧﺖ ﺩﺍﺭﻩ ، ﭘﺸﺘﺶ ﻧﻮﺷﺘﻪ : “ﺧﻼﻑ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺷﮑﻬﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ” ﺑﻌﺪ ﺷﺒﺎ ﺑﺎ ﻭﺍﻧﺘﺶ ﻣﯿﺮﻩ ﺩﺯﺩﯼ … خلاف :| اشکهای مادر :| نیسان وانت :| همسایمون ![]() • • • • • پسره آلومینیوم بزنی دوره دماغش ۱۵تا کانال دیجیتال رو بدون پارازیت میگیره بعد استاتوس داده : به ارواح جدم نیستی در حدم ! • • • • • اعتراف میکنم ﺑﭽﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻣﻐﺰ ﭘﺴﺘﻪ ﻫﺎﻣﻮ ﻣﻴﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺍﺩﺍﺷﺎﻡ ﺩﺭ ﻋﻮﺽ ﺍﺯﺷﻮﻥ ﭘﻮﺳﺖ ﺷﻮﺭ ﭘﺴﺘﻪ ﻣﻴﮕﺮﻓﺘﻢ ! ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻳﺎﺩ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﮑﻞ ﺑﻮﺩﻧﻢ می اﻓﺘﻢ ﺍﺯ خداوند طلب آمرزش میکنم ! • • • • • بعضیا یه جورى بوق خورى میکنن ادم هوس میکنه ! • • • • • شمام وقتی حوله تون رو میندازین رو شونتون حس سزارهای رومی بهتون دست میده یا فقد من دیوونه ام ؟ • • • • • بارونو دوس دارم هنوز چون هم هوا رو با طراوت میکنه هم آلودگی هوا رو کاهش میده و منابع آبی هم بیشتر میشه ! چیه ؟ نکنه انتظار داشتی عاشقانه ش کنم ؟ • • • • • به قلبم گفتم چرا خوابم نمیبرد ؟ این بی خوابی ها از کجاست ؟ جواب داد : زر مفت نزن ؛ ادای آدمای دلشکسته رو هم درنیار ! یادت رفت بعد از ظهر عین خرس قطبی خوابیدی ؟ جوابش منطقی بود کاملا قلبمم اعصاب نداره RE: جوک خفن و خنده دار جدید (: - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 05-01-2015 دَردنـاکـ تَـرین لحظهـ ـیـ زنـدگیـ اون وَقـتـیـه کـه سـیـبـ زَمـیـنـیـ سُـرخ شـدهـ ـهایـ روی قـیـمه بـا قـیـمه مَـخـلوط میشـن و تُـرد بودنـشونـو اَز دَسـتـ میـدن ![]() |