.·.·.♥متن های مختلف....متن های قشنگ.·.·. - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: .·.·.♥متن های مختلف....متن های قشنگ.·.·. (/showthread.php?tid=204364) |
.·.·.♥متن های مختلف....متن های قشنگ.·.·. - ساکورا - 09-01-2015 سلام دوستان گلم براتوم کلی متن تهیه کردم♥امید وارم بپسندی:500: خوشت اومد بزن اون سپاس رو خب حالا برو حالشو ببر `~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ از مرگ نمی ترسم من فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا،مادرم را پیدا نکنم ...! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ سرم را نه ظلم می تواند خم کند،نه مرگ، نترس سرم را فقط برای بوسیدن دستهای تو خم میشود مادرم* ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ مادر،من هرگز بهشت را زیر پایت ندیدم;زیر پای تو آرزوهایی بود که از آن به خاطر من* ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ مادر،روسری ات را بردار تا ببینم برشب موهایت چند زمستان نشسته است تا من به بهار رسیده ام!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ به جرم اینکه بهشت زیر پایشان بود،دنیا را برای خود جهنم کردند!! به سلامتی مادر ها♡!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ " مادر " نوشته میشود ولی " فرشته " خوانده میشود♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ سادگیم را... یکرنگیم را... به پاے حماقتم نگذار... انتخاب کرده ام که ساده باشم دیگران را دور نزنم...! وگرنه بد بودن و آزار و فریب دیگران آسان ترین کار دنیاست...! بلد بودن نمیخواهد...! دوره. دوره ے گرگهاست.... مهربان که باشے.می پندارند دشمنی! گرگ که باشے.خیالشان راحت میشود از خودشانی! ما تاوان گرگ نبودنمان را می دهیم...!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ رفیق... زندگے کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در گله اسب است... تا میتازے با تو میتازند. زمین که خوردے،آنها که جلوتر بودند...هرگز برای تو به عقب باز نمیگردند! و آنهایے که عقب بودند،به داغ روزهایے که میتاختے تو را لگد مال خواهند کرد! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ کاش مے شد که کسے مے آمد ... باور تیره ی ما را مے شست.....!! و به ما مے فهماند ...!!! دل ما منزل تاریکے نیست...! """.·.·.اخم.·.·."""" بر چهره بسے نأزیباست ! بهترین واژه همان *لبخند*است که زلبهاے همه دور شده است ! کاش مے شد!!! که به انگشت ، نخے مے بستیم ! تا فراموش نگردد هنوز..... """"انسانیم"""" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ *چه سکوتے دنیا را فرا مے گرفت!♡ اگر هر کسے♥ *تنها به اندازه ے " صداقتش " ~> سخن میگفت ....¡ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~>ㅁ0سلامتیه0ㅁ<~ տչևخاطرشֆփխ {که همه چیمو دادم} ㅡ>بخاطرش<ㅡ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ نمے دانم چه کسے دست اتفاق هاے خوب زندگیےام را گرفت که دیگر نمی افتد!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ =>عشق حرمت دارد.. <= یاد بگیریم!!! *به هرکسي نگیم* ،، عشق من،، ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ همه یادشون میمونه باهشون چیکار کردی .....! /// ولی یادشون میره براشون چیکار کردی ....! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~~~``~~~~~~~ واییییی دستممم سرم چشمممم...............بخدا همشو تایپ کردم آخه کیبردم کپی نمیکنه جونم در اومد :hlp: قربونتون بی زحمت یه سپاس بده خستگیم یادم بره ببخشید بچه ها می دونم خیلی کمه و بی کیفته ولی گوشیمو درستش کنن بیشتر میزارم و با کیفیت تر الان همه چیش ریخته بهم. RE: .·.·.♥متن های مختلف....متن های قشنگ.·.·. - ~Шоиďєгfůι G!яl~ - 09-01-2015 آفففففرررریییین عااااااالی بود,شاگرد خوبی هستی زود یاد گرفتی RE: .·.·.♥متن های مختلف....متن های قشنگ.·.·. - ᖇᗩᖺᗩ - 09-01-2015 عالی RE: .·.·.♥متن های مختلف....متن های قشنگ.·.·. - وروجک. - 09-01-2015 RE: .·.·.♥متن های مختلف....متن های قشنگ.·.·. - سوگولی - 09-01-2015 ممنون همش خوب بود!! RE: .·.·.♥متن های مختلف....متن های قشنگ.·.·. - شایان00 - 09-01-2015 ممنووووووووووون RE: .·.·.♥متن های مختلف....متن های قشنگ.·.·. - Mαяѕє - 18-01-2015 ممنون... RE: .·.·.♥متن های مختلف....متن های قشنگ.·.·. - ساکورا - 18-01-2015 (18-01-2015، 18:02)ملیکا ناناز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خواهش نانازی♡ RE: .·.·.♥متن های مختلف....متن های قشنگ.·.·. - ×fteя LifE∀× - 23-01-2015 قشنگ بودن RE: .·.·.♥متن های مختلف....متن های قشنگ.·.·. - ❤️Arsham ❤️ - 03-02-2015 ممنون |