![]() |
جُملِهـــ هآی تیکهـــ دآر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جُملِهـــ هآی تیکهـــ دآر (/showthread.php?tid=205004) |
جُملِهـــ هآی تیکهـــ دآر - Mαяѕє - 12-01-2015 کـمـیّت مهم نیست ! کـیـفـیـت مهمه که تو اونم نداشتــی ! ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ : ﺭﻓﺘﯽ ؟ ﻓﻘﻂ ﺍﺯ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﺮﻭ ﻗﺎﻃﯽ ﺁﺩﻣﺎ ﻧﺸﯽ !!! به بعضی ها هم باید با متانت خاصی گفت : لطفا یه دهن برامون خفه شو … بعضیا هم مثه این دیوارای تازه رنگ شده میمونن ؛ فقط هستن ولی نمیشه بهشون تکیه کرد ، اگرم تکیه کنی سر تا پای خودتو کثیف کردی … . منطقی حرف زدن با بعضی ها، حتی از پوشیدن دمپایی انگشتی با جوراب هم سخت تره ! شب ها به وقت خواب از طرف من وجدانت را ببوس اگر بیدار بود … ! یه سری از عقل فقط دندونشو دارن . . . به بعضیا باید گفت : شما سیرابی گاوم نیستی چه برسه به جیگر ما !!! بر عکس فلش مموری ها که روز به روز کوچکتر می شوند و پرظرفیت تر بعضی آدم ها روز به روز بزرگتر می شن و . . . بی ظرفیت تر . . . بودن با بعضیا لیاقت نمی خواد ، اعصاب می خواد ! آدامسمو با اون همـه “شیک” بودنش بعد نیم ساعت زیر کفشم له میکنم تو که جای خود داری ! . فرقی نمی کنه که به یه “دو پا” زیادی “جَو” بدین یا به یه “چهار پا” زیادی “جُو” بدین … به هر حال از هر دوشون جفتک می خورین ! . یه سری فکر میکنن شاخی هستن برا خودشون ؛ عزیزم تو موی زایدی ، باید بری تو سطل زباله “حوا” که باشی بعضی ها “هوا ” برشان می دارد که “آدمند ” !!! رفته ای ؟؟؟ بعضی ها بهش میگن قسمت اما من تازگیها بهش میگم به درک . . . وقتـــــی به عقب بر میگردی ؛ متوجه میشی که جــــــای بعضیا ، الان که تو زندگیت خالــــــی نیست هیـــــچ … اون موقعشم زیـــــــــــادی بوده … !!! . چرا وقتی دروغ میگی و من لبخند می زنم فکر میکنی خرم . . . خب یه بارم فکر کن دارم به خریت تو لبخند می زنم . . ! تقصیر خودمونه … بعضی ها عددی نبودند و ما آنها را به توان رساندیم ! به بعضیام باس گفت اگه مهم بودی زیرت خط میکشیدم ! نه دورتــــــ . . . ﻛﻼﻍ ﭘﺮ گنجشک ﭘﺮ ﻭﻟﻲ ﺗﻮ ﻧﭙﺮ؛ بی زحمت گمشو عزیزم... به بعضیام باید گفت: اگـــــه حس میکنــی خیلـــــــی بارتـــــه واست” گاری ” بگیرم ﻋﺰﯾﺰﻡ … ﺍﺯ ﺩﺳﺘﺖ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﺮ ﻣﯿﻮﻣﺪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯼ … ﺣﺎﻻ ﻧﻮﺑﺖ ﭘﺎﻫﺎﺗﻪ ﮔﻮﺭﺗﻮ ﮔﻢ ﮐﻦ … . به بعضیا باید گفت : ﻛــﺎﺷــﻜـی ﺷـُـﻌـﻮﺭﺗﻢ، ﻣـِﺜـﻞ ﻟـﻴـﺴـﺖ ﺩﻭﺳــﺘـﺎﺕ ﻫــﺮ ﺭﻭﺯ ﺑـﻪ ﺗــﻌـﺪﺍﺩﺵ ﺍﺿــﺎﻓـﻪ ﻣــﻴـﺸُـﺪ! . احترام گذاشتن به بعضیا ، مثه تکون دادن پارچه ی قرمز جلوی گاوه ! RE: جُملِهـــ هآی تیکهـــ دآر - Sara2014 - 12-01-2015 مر30 ![]() ![]() ![]() RE: جُملِهـــ هآی تیکهـــ دآر - ARSHIA CLASH - 12-01-2015 Mer30 RE: جُملِهـــ هآی تیکهـــ دآر - عطرینا - 12-01-2015 بودن با بعضیا لیاقت نمی خواد ، اعصاب می خواد ! تقصیر خودمونه … بعضی ها عددی نبودند و ما آنها را به توان رساندیم ! منطقی حرف زدن با بعضی ها، حتی از پوشیدن دمپایی انگشتی با جوراب هم سخت تره ! RE: جُملِهـــ هآی تیکهـــ دآر - dark heart - 12-01-2015 چرا وقتی دروغ میگی و من لبخند می زنم فکر میکنی خرم . . . خب یه بارم فکر کن دارم به خریت تو لبخند می زنم . . ! هه مرسی RE: جُملِهـــ هآی تیکهـــ دآر - وروجک. - 12-01-2015 اونی که بهش میگی "دافـــ" رفیقـ تنهایی بقیسـ زیر "لحافـــ ![]() . یِه روز میــخوام ☜گــا☞رو دَعـوَت کُنَـم بیاد خونَمـــونْ! ✘✘✘ زِشــــــتِه بِـخُـــدا! ✘✘✘ هَمَشْ مـــــــا داریــــم میریـــــمْ ![]() بَعضیام هَستَن ادعاشون بالاســــــــ مام دَسِمونو میکنیم تو جیبمون و میگیم باشه حَق باشماس مشکل از ماســــــــــ ![]() نزدیکــــــ نشـــــــــو اینجــــــــــا اخـــــــــــــــر مرزهــــــــــــ ![]() دیگــــــــــ معذوریمـــ از پذیرشـــــ ادمــــــ هرزهــــ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |