دسر خوشمزه کیک پنیر و توت فرنگی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دسر خوشمزه کیک پنیر و توت فرنگی (/showthread.php?tid=205403) |
دسر خوشمزه کیک پنیر و توت فرنگی - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 14-01-2015 در این مطلب طرز تهیه یک دسر خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم مناسب برای 3 تا 4 نفر بسکویت گندم ساقه طلایی : یک بسته (1 لیوان نرم شده) کره : 2 قاشق غذاخوری خامه میهن : یک قوطی (3/2 لیوان) پنیر خامه ای : 200 گرم ژله آناناس : یک پاکت دریم ویپ : یک پاکت ژله توت فرنگی : 2 پاکت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه - بیسکویت ها را در آسیاب ریخته نرم کنید سپس کره را به آن اضافه کرده با دست ورز دهید تا وقتی که کره آب شود و خوب جذب بسکویت شود. - بیسکویت را در قالب دایره ای مخصوص کیک پنیر که اطراف آن قابل باز شدن می باشد ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید به طوریکه بیسکویت در تمام سطح قالب بطور یکنواخت ریخته شود سپس قالب را در یخچال بگذارید تا خنک شود. - ژله آناناس را با 1/2 لیوان آب گرم مخلوط کنید و هم بزنید تا ژله در آب حل شود سپس ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود. - پنیر خامه ای را در مخلوط کن ریخته سپس خامه، دریم ویپ و ژله آناناس حل شده در آب را به آن اضافه کنید. - مواد را خوب با مخلوط کن بزنید تا با هم مخلوط شوند. - سپس کرم بدست آمده را بطور یکنواخت روی سطح بیسکویت داخل قالب بریزید. - ظرف را به مدت نیم ساعت در یخچال گذاشته تا کرم ببندد. - پودر ژله توت فرنگی را در 1 و 1/2 لیوان آب گرم حل کرده و کنار بگذارید تا خنک شود . - ژله توت فرنگی را روی کرم ریخته سپس ظرف را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببندد. - اطراف قالب را باز کنید و اطراف آن را با پنیر خامه ای و چند توت فرنگی قاچ شده بر روی آن تزئین کنید. |