![]() |
امتحان نهايي براي پي بردن به اينكه مغز شما از كار افتاده است! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: امتحان نهايي براي پي بردن به اينكه مغز شما از كار افتاده است! (/showthread.php?tid=20568) |
امتحان نهايي براي پي بردن به اينكه مغز شما از كار افتاده است! - nazanin_nr - 18-10-2012 سلام دوستان من 4سوال ازتون میپرسم جواب رو اگر تونستین بدید من جواب درست رو با پیام خصوصی براتون میفرستم البته هرکی سپاس بده oدر اينجا چهار سؤال معمولي و يك سوال جايزه وجود دارد. شما بايد فوراً به آنها پاسخ دهيد. شما نبايد وقت زيادي تلف كنيد، به همة سوالات فوراً پاسخ دهيد. قبوله؟ oآماده؟ حركت!!! سؤال اول: oشما در يك مسابقة سرعت شركت كردهايد. oاز نفر دوم سبقت ميگيريد. oاكنون در چه جايگاهي قرار داريد؟ . . . . . . . . . اگر از نفر آخر سبقت بگيريد، جايگاه شما...؟ . . . . . . . . . . يه سؤال خيلي سادة رياضي! oتوجه: اين مسئله فقط بايد در كلة شما حل شود! از كاغذ و قلم و ماشينحساب استفاده نكنيد. سؤال سوم: o1000 تا بگير و 40 تا بهش اضافه كن. oحالا 1000 تاي ديگه بهش اضافه كن. oحالا 30 تا اضافه كن. o1000 تاي ديگه اضافه كن. oحالا 20 تا اضافه كن. oحالا 1000 تاي ديگه هم اضافه كن. oحالا 10 تا بهش اضافه كن.مجموعش چقدر شد؟ .. . . . . . . . سؤال چهارم: oپدر مريم پنج تا دختر داره: oنانا، oنِنِ، oنيني، oنُنُ، oاسم دختر پنجم چيه؟ . . . . يه آقاي كر و لالي ميخواد مسواك بخره. با در آوردن اداي مسواك زدن، اون ميتونه خواستهاش را به دكاندار حالي كنه و موفق به خريد مسواك بشه. سؤال: oحالا اگه يه مرد كوري بخواد عينك آفتابي بخره، چطوري بايد منظورش رو به فروشنده حالي كنه؟ RE: امتحان نهايي براي پي بردن به اينكه مغز شما از كار افتاده است! - sedaye pa - 18-10-2012 سوال اول:وقتي از يكي كه دوم سبقت بگيري ميشي دوم ديگه ![]() ![]() 2:نفر آخر خودمونيم ديگه از كي باز سبقت بگيري؟ 3:ظاهرا 50000 ميشه ولي قطعا اين طور نيست ![]() ![]() 4:مريم 5:اون مرده كه لال نيست ميتونه بگه يه عينك ميخوام ![]() ![]() ![]() RE: امتحان نهايي براي پي بردن به اينكه مغز شما از كار افتاده است! - برکه - 18-10-2012 سؤال اول: جایگاه دوم اگر از نفر آخر سبقت بگيريد، جايگاه شما...؟(گفته نشده چند شرکت کننده وجود دارد) يه سؤال خيلي سادة رياضي!:4.100 سؤال چهارم:مريم حالا اگه يه مرد كوري بخواد عينك آفتابي بخره، چطوري بايد منظورش رو به فروشنده حالي كنه؟ با اسنفاده از زبانی که خدا بهش داده میگه عینک میخوام به همین سادگی ![]() اگه همش رو درست گفتم جایزه میخوام ![]() ![]() RE: امتحان نهايي براي پي بردن به اينكه مغز شما از كار افتاده است! - Senator✘Strong - 02-12-2012 meR30 vali javab nemigam chon rya mishe ![]() RE: امتحان نهايي براي پي بردن به اينكه مغز شما از كار افتاده است! - *2gether4ever* - 02-12-2012 من فقط بعضياشو درست جواب دادم ![]() ![]() RE: امتحان نهايي براي پي بردن به اينكه مغز شما از كار افتاده است! - poyan lover you - 02-12-2012 من کامل جواب دادم هوووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررراااااااا:84: خب الهی شکر مال من به کار افتاده...مال شما چه طور؟ RE: امتحان نهايي براي پي بردن به اينكه مغز شما از كار افتاده است! - مرضیه m - 02-12-2012 1.نفردوم 2.خودم نفراخرم 3.4000 4.مریم 5.اقای کوربازبونش میگه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: امتحان نهايي براي پي بردن به اينكه مغز شما از كار افتاده است! - جیدا - 10-01-2013 1.نفردوم 2.نفراول سوال سوم=5000 4.ن ن / / 5.آقای کوربازبونش میگه:4chs::4chs::4chs::4chs::4chs::4chs: ![]() ![]() ![]() RE: امتحان نهايي براي پي بردن به اينكه مغز شما از كار افتاده است! - ...asall... - 25-01-2013 نفر دوم مریم خود آخری 45000 کوربازبونش می گه RE: امتحان نهايي براي پي بردن به اينكه مغز شما از كار افتاده است! - استقلال123 - 26-01-2013 خیلی ممنونم |