![]() |
بهزاد فراهانی: مسائل دخترم به من مربوط نمیشود(ویرایش شد) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- موضوع: بهزاد فراهانی: مسائل دخترم به من مربوط نمیشود(ویرایش شد) (/showthread.php?tid=205805) صفحهها:
1
2
|
بهزاد فراهانی: مسائل دخترم به من مربوط نمیشود(ویرایش شد) - Titiw - 16-01-2015 سایت های خبری در روزهای گذشته متن زیر را از قول بهزاد فراهانی انتشار دادند.
![]() در یکی از صفحات فیسبوک منتسب به بهزاد فراهانی ، نامه ای خطاب به گلشیفته فراهانی منتشر شده است:
تو را دخترم نمیخوانم ،
چرا که هنر را با عریانی اشتباه گرفتی .
تو را دخترم نمی نامم
چرا که هویت اریایی را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اندام لخت خود به سخره گرفتی تو را چه بگویم که از هنر و فهم تنها حیوانی ترین راه را برای اعتراض یافتی ،
فرزند فرهنگ باخته ام من برخودم لعنت فرستادم که یادم رفت برایت شاهنامه بخوانم ،
از کوروش و زرتشت بگویم ، لعنت به من که کنار بازیگری ،
بازی زندگی را یادت ندادم که چنین رسوایی را برای آریایی به بار آوردی ،
دیدن اندام عریانت ، زانوانم را لرزاند ،
فرزند ، چه بر سر هویت متعصب ایرانی اوردی ،
کاش مرده بودم واندام برهنه ونگاه بی رنگت ، در دستان مردم دست به دست نمیشد .
کاش تو اعتراض باشرفت میکردی . نه با اندامت ،
که فقط یک پدرو خرد کردی .
با من چه کردی
ای غریبه …!'
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() بهزاد فراهانی، پدر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گلشیفته فراهانی در خصوص متن منتشر شده منتسب به وی در فیسبوک گفت: «صفحهای در فیس بوک ندارم». لازم به ذکر است در سالهای گذشته بهزاد فراهانی در قبال انتشار تصاویر نیمه برهنه دخترش در شبکه های اجتماعی و رسانه ها موضعی جدی نگرفته بود و اظهار داشته بود که مسائل دخترم به من مربوط نمی شود.
آخرین عکس گلشیفته و پدر و مادرش ۲ سال پیش در فستیوال فیلم ابوظبی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() RE: آيا اين نامه بهزادفراهانی به گلشیفته است؟(دختر تو پدر را خرد کردی!!) - amiiiiir - 16-01-2015 قربون غیرتش... RE: آيا اين نامه بهزادفراهانی به گلشیفته است؟(دختر تو پدر را خرد کردی!!) - اونی - 16-01-2015 متش قشنگ بود. قابل قیاس نیست ولی یه دفعه یاد نامه چارلی چاپلین ب دخترش افتادم،ی تیکش تو این شکلاست،بخونید،قشنجه RE: آيا اين نامه بهزادفراهانی به گلشیفته است؟(دختر تو پدر را خرد کردی!!) - golbarg 284 - 16-01-2015 بغص کردم وقتی خوندم چه زجری کشیدن خانوادش ای دختر فرهنگ باخته RE: آيا اين نامه بهزادفراهانی به گلشیفته است؟(دختر تو پدر را خرد کردی!!) - " Arrow" - 16-01-2015 بیچاره پدرش .....ابروی چندین ساله اش....!! RE: آيا اين نامه بهزادفراهانی به گلشیفته است؟(دختر تو پدر را خرد کردی!!) - ♥†♪♪❀✘✘✘~♛♛♛♛vip♛♛♛♛~✘✘✘❀♪♪†♥ - 16-01-2015 پدرش که ازش طرفداری میکرد حالا...... RE: آيا اين نامه بهزادفراهانی به گلشیفته است؟(دختر تو پدر را خرد کردی!!) - Mσηѕтєя Gιяℓ - 16-01-2015 منتقل شد . RE: آيا اين نامه بهزادفراهانی به گلشیفته است؟(دختر تو پدر را خرد کردی!!) - دختر اریایی - 16-01-2015 واقعا با لخت شدنشو عکسش روی صفحه اول روزنامه ها شخصیتشو خرد کرد ![]() RE: آيا اين نامه بهزادفراهانی به گلشیفته است؟(دختر تو پدر را خرد کردی!!) - تیک تاک13 - 16-01-2015 ابروباباشوبرد ![]() RE: آيا اين نامه بهزادفراهانی به گلشیفته است؟(دختر تو پدر را خرد کردی!!) - Hitchcock - 16-01-2015 «دختر من هم به مانند بسیاری از هنرمندان دیگر ایرانی که جهانی شدند ابتدا برای وطنش کار کرد و آن حد اعلای کار که در ایران برایش مقدور بود را انجام داد. سینمای ایران هم بیش از این قدرت نداشت تا از تواناییهای دخترم استفاده کند.» این حرفای واقعی پدرشه که 2 سال پیش بعد از عکس برهنه اول گفته شده. این حرف سند درست داره این نامه به احتمال خیلی زیاد جعلیه و در صورت راست بودن بهزاد فراهانی باید توضیح بده چرا حرفاش با هم جور درنمیاد؟ نقل قول:نامه چارلی چاپلین اصلا وجود نداره. نامه چاپلین یه مطلب طنز نوشته فرج الله صبا تو یکی از مجله های قدیمی به اسم "روشنفکر" بود. همیشه تو ایران شوخی شوخی همه چی جدی میشه! یه زمانی مردم این مطلبو تو مجله "روشنفکر" میخوندن میخندیدن بعد یه مدت باهاش احتمالا گریه میکنن ![]() |