انجمن های تخصصی  فلش خور
←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! (/showthread.php?tid=206199)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 17-01-2015

سلام به دوستان گله فلشـــــــــــــــــــخوری
بازم بنده هستمBig GrinBig GrinBig Grin
با یه موضوع جدید!
همکاری مشترک با :Ƒαкє ѕмιƖє

(((هرکی خز بشه به نفعشه!تو پایان این یه هفته برا بچه هایی ک خز شدن برنامه دارم!)))

چالش جدیدمون خیلی جالبه(:..!
میخوام یکم از این حال و هوای افسرده بیرون بیاینBig Grin
+
یکم خنده!

اولا اینکه زیر یکسال عضویت نباید وارد بشن:|
چون بهشون خوش نمیگذرهWink

و اما چالش ما چیه:
خب دوستان مطمئنا همه ما اول که وارد فلشخور شدیم با این نام و این پروفایلای الانمون نبودیم!
حتی تایپمونم همینی که الان هست نبود!
این شکلکا رو یادتونه؟ConfusedBlushAngryAngelHuhHeartExclamationDodgySmileUndecidedSleepyIdeaTongueBig Grin:cool:WinkSadShyRolleyes

کلا فلشخور یه فاز دیگه ای داشت:|

حالا تو این چالش هرکس دو نفر از دوستاشو دعوت میکنه تا به مدت یک هفته
(اواتار..بیوگرافی..امضا و تایپش) مثه همون اولا بشه!
شاید بعضیا بگن ما یادمون نمیاد(:
چرا یادتون میاد:|
خز بازی ک بلدید خدا رو شکر

میخوایم
از این فاز عجیبمونم در بیایم((:

(هرکس ک میخواد دوستشو دعوت کنه زیر همین تاپیک اعلام کنه یا از طریق پیام خصوصی اطلاع بده!)

و هرکسی ک به چالش دعوت میشه تو بیوگرافیش بنویسه:
نوستالژِی فلشخوری+اولین نام کاربریش)

تاپیک فقط جنبه طنز داره(:..![/b]

من مهتاب Wєιяɗ
و [ Aνяιℓ ] دعوت میکنم((:

RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - Ƒαкє ѕмιƖє - 17-01-2015

عآلیییییه اینننننن :V

Big Grin ما که چند ساعتی میشه تو این چالش دست و پا میزنیمـ Big Grin

خُب ، من دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
frost ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
exanimate ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Wєιяɗ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ᴇNᴏʀᴛᴏ # به این چالش دعوتتون میکنم HeartTongue

خود تو هم که دعوت هستی از قبلللل HeartHeart

RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 17-01-2015

دو نفر خنگول جونمBig GrinBig GrinBig GrinHeartHeart

RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - Brooklyn Baby - 17-01-2015

با کمال میل این نوستالژی رو میپذیرمSleepy

ممنون از دوست خوبم آیسانیBlush

همینطور [ دوست های خوبمـ : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
First Star و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Gıяʟ σғ тнε Sυп رو ب این چالش دعووت میکنم ]

HeartHeart Blush

RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - [ Aνяιℓ ] - 17-01-2015

آیسان و اهورا Undecided

شما که بیشتریا رو دعوت کردین *__*

RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - eNorto - 17-01-2015

Big Grin چالش جالبیهBig Grin

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღSηow Princessღ رو دعوت میکنمHeart

RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - ρѕуcнσραтн - 17-01-2015

میپذیرم Wink

من دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
FᗩR!Mᗩ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
hanie directioner و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
× THE STAR × رو دعوت کردم Blush

برم آواتارمو عوض کنم Angel

ولی من نمیدونم بیوم چی بوده Confused

پس فقط آواتار و امضآ Tongue

RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 17-01-2015

(17-01-2015، 21:18)[ Aνяιℓ ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان و اهورا Undecided

شما که بیشتریا رو دعوت کردین *__*

ایسانو بگو:|

+
پریا یه چیزی بزار شبیه اواتار و امضات باشه..
تو چه مایه هایی میزاشتی؟

+
فاطی خز بازی دربیار..
محل زندگی و چیا دوس داری و چیا دوس نداریBig GrinBig Grin

خانوما و اقایون فقد دو نفر یا ی نفر ن بیشتر

RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - [ Aνяιℓ ] - 17-01-2015

آیسان Angel

ــ

یکی بیاد من دعوتش کنم *ـــ*

RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 17-01-2015

خب AngelAngelAngel

حالا من دوستِ خوبم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
× THE STAR × و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سارا 76 رو دعوت کنم Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin