![]() |
←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- موضوع: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! (/showthread.php?tid=206199) |
←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 17-01-2015 سلام به دوستان گله فلشـــــــــــــــــــخوری بازم بنده هستم ![]() ![]() ![]() با یه موضوع جدید! همکاری مشترک با :Ƒαкє ѕмιƖє (((هرکی خز بشه به نفعشه!تو پایان این یه هفته برا بچه هایی ک خز شدن برنامه دارم!))) چالش جدیدمون خیلی جالبه(:..! میخوام یکم از این حال و هوای افسرده بیرون بیاین ![]() + یکم خنده! اولا اینکه زیر یکسال عضویت نباید وارد بشن:| چون بهشون خوش نمیگذره ![]() و اما چالش ما چیه: خب دوستان مطمئنا همه ما اول که وارد فلشخور شدیم با این نام و این پروفایلای الانمون نبودیم! حتی تایپمونم همینی که الان هست نبود! این شکلکا رو یادتونه؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() کلا فلشخور یه فاز دیگه ای داشت:| حالا تو این چالش هرکس دو نفر از دوستاشو دعوت میکنه تا به مدت یک هفته (اواتار..بیوگرافی..امضا و تایپش) مثه همون اولا بشه! شاید بعضیا بگن ما یادمون نمیاد(: چرا یادتون میاد:| خز بازی ک بلدید خدا رو شکر میخوایم از این فاز عجیبمونم در بیایم((: (هرکس ک میخواد دوستشو دعوت کنه زیر همین تاپیک اعلام کنه یا از طریق پیام خصوصی اطلاع بده!) و هرکسی ک به چالش دعوت میشه تو بیوگرافیش بنویسه: نوستالژِی فلشخوری+اولین نام کاربریش) تاپیک فقط جنبه طنز داره(:..![/b] من مهتاب Wєιяɗ و [ Aνяιℓ ] دعوت میکنم((: RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - Ƒαкє ѕмιƖє - 17-01-2015 عآلیییییه اینننننن :V ![]() ![]() خُب ، من دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. frost ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. exanimate ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Wєιяɗ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ᴇNᴏʀᴛᴏ # به این چالش دعوتتون میکنم ![]() ![]() خود تو هم که دعوت هستی از قبلللل ![]() ![]() RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 17-01-2015 دو نفر خنگول جونم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - Brooklyn Baby - 17-01-2015 با کمال میل این نوستالژی رو میپذیرم ![]() ممنون از دوست خوبم آیسانی ![]() همینطور [ دوست های خوبمـ : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. First Star و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Gıяʟ σғ тнε Sυп رو ب این چالش دعووت میکنم ] ![]() ![]() ![]() RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - [ Aνяιℓ ] - 17-01-2015 آیسان و اهورا ![]() شما که بیشتریا رو دعوت کردین *__* RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - eNorto - 17-01-2015 ![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ღSηow Princessღ رو دعوت میکنم ![]() RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - ρѕуcнσραтн - 17-01-2015 میپذیرم ![]() من دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. FᗩR!Mᗩ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. hanie directioner و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. × THE STAR × رو دعوت کردم ![]() برم آواتارمو عوض کنم ![]() ولی من نمیدونم بیوم چی بوده ![]() پس فقط آواتار و امضآ ![]() RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 17-01-2015 (17-01-2015، 21:18)[ Aνяιℓ ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ایسانو بگو:| + پریا یه چیزی بزار شبیه اواتار و امضات باشه.. تو چه مایه هایی میزاشتی؟ + فاطی خز بازی دربیار.. محل زندگی و چیا دوس داری و چیا دوس نداری ![]() ![]() خانوما و اقایون فقد دو نفر یا ی نفر ن بیشتر RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - [ Aνяιℓ ] - 17-01-2015 آیسان ![]() ــ یکی بیاد من دعوتش کنم *ـــ* RE: ←نوســــــــتالژی فـــلــشخوریا→(چالشـــی)!+عضویت یکسال به بالا! - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 17-01-2015 خب ![]() ![]() ![]() حالا من دوستِ خوبم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. × THE STAR × و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سارا 76 رو دعوت کنم ![]() ![]() ![]() ![]() |