![]() |
تبریک روز دانشجو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: تبریک روز دانشجو (/showthread.php?tid=206306) |
تبریک روز دانشجو - ⌁ᴅᴇᴀᴅ⌁ - 18-01-2015 ترم زندگیتون بی مشروطی لحظه هاتون همیشه پاس سایه حذف از زندگیتون به دور معدل شادیتون ۲۰ باد روز شما ، روز دانشجو مبارک . . . . ﯾﻌﻨﯽ ﺗﻮ ﺭﻭﺡ ﺍﻭﻥ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﺯﺵ ﭘﺮﺳﯿﺪﯼ ﭼﯿﺰﯼ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ؟ ﮔﻔﺖ : آﺭﻩ ﺑﺎﺑﺎ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﮐﻪ ! ایشالا روزش مبارک نباشه :| . . . فرا رسیدن روز دانشجو بر مجاهدان سنگرهای دانش و بینش دانشجویان باایمان و حقیقت جوی ایران اسلامی گرامی باد . . . . . . بر در دانشکده ای رفتم دوش دیدم دوهزار لیسانسه ی کوزه به دوش هر یک به زبان حال با من گفتند این کوزه بگیر و مدرکت بنداز توش :| . . . دست از طلب ندارم تا کام من برآید یا تن رسد به مدرک یا جان ز تن درآید روز دانشجو مبارک . … . . زنگ زدم کافى نت رفیقم برام انتخاب واحد کنه گفت چى بردارم ؟ گفتم دو واحد عمومى بقیه اش تخصصى یعنى پیازو سیب زمینى رو هم به این راحتى سفارش نمیدن :| . . . در کوچه ی درس ما پلاسیم هنوز این راه دراز میسپاریم هرروز ۸ ترم گذشته اما بازم ما واحد پاس نکرده داریم هنوز . . . صفایی ندارد ارسطو شدن خوشا پر کشیدن پرستو شدن تو که پر نداری پرستو شوی بنشین درس بخون تا ارسطو شوی! روز دانشجو بر ارسطو های آینده ایران مبارک . . . مراحل درس خوندن یک دانشجو : خوابیدن روی جزوه گرفتن مشکلات و نواقص گل های قالی جمع کردن آشغال های ریز و درشت اطراف زمین خاک گیری گوشه های موبایل گرفتن چندین عکس با گوشی از خود در حالت های مختلف و در ژست درس خواندن اس ام اس بازی با بچه های کلاس که هر کدوم چقدر درس خوندن . . . یه زمان از امتحانات که بر می گشتیم مامانمون میپرسید : چند می شی ؟ با صدای بلند داد می زدیم ۲۰ یادش گرامی باد به احترام اون روزا ۱ دقیقه سکوت لطفا ! . . . علــــم حتی اگر در برگه ی نفر اولِ سالن باشد دانشجویانی از سرزمین پارس از ته سالن به آن دست پیدا خواهند کرد :| . . . ترم دل است و عشق پیداست / قصد و نیت ساختن فرداست دانشجوی وطن آریایی / بتازیم و بسازیم که خدا با ماست . . . . . . کلاس نه گذاشتنیه نه داشتنی و نه رفتنی کلاس پیچوندنیه به افتخار همه دانشجوها ! . . . فرقی نداره کسی که باهاش حرف می زنی، پلی تکنیک می خونه یا آزاد از نظر خودش سختگیرترین استادا و بالاترین سطح علمی رو دانشگاه اونا داره ! روز تو دانشجوی سختکوش مبارک! . . . شروع رسمی ترم در سایت دانشگاه: ۱۵ بهمن حضور دانشجویان سر کلاس ها: ۱۰ اسفند تعطیلی قبل از عید: ۱۵ اسفند شروع کلاس ها بعد از عید: ۱ اردیبهشت پایان کلاس ها: ۲۰ اردیبهشت سر جمع ۲۵ روز . . . روز قلم های تیز، روز فکر های خلاق روز اندیشه های نو، روز تو، روز دانشجو مبارک . . . . . . روز دانشجو بر “سرکاران” امروز و “بیکاران” فردا مبارک باد مشروط چشمانت منم، روزت مبارک نازنین ! . . . درسته ما دوران مشروطه نبودیم، اما حالا خودمان رقمش زدیم! - جمعی از دانشجویان بعد از مشروطیت نیم سال ۹۳ . . . قانون اول دانشجویان دختر : دیر رسیدن بهتر از زشت رسیدن است این روز رو به صورت گل منگلی های دانشگاه تبریک عرض مینماییم ! . . . روز دانشجو را به تو تبریک نمی گویم تو را به این روز تبریک می گویم که این روز بی تو، و بی حس “آرمان خواهی” و “ایمانت به حق طلبی”، وجودی بی معناست . . . . . . تعریف دانشجو موجودى نحیف ، عصبى ، بى پول و شبیه به انسان که از تخم مرغ ، گوجه و نیکوتین تغذیه می کند و دشمنى عجیبى با کتاب دارد روز دانشجو مبارک . . . فرا رسیدن روز دانشجو، روز تأکید بر اهمیت علم آموزی و لزوم حقیقت جوی روز تأکید بر لزوم تقویت ایمان و اهمیت افزایش بصیرت سیاسی و معرفت دینی بر تمامی دانشجویان مؤمن و پُرتلاش ایران اسلامی گرامی باد . . . ما دانشجوهای واقعی وقتی چیزی نمی فهمیم از بغل دستی می پرسیم: تو چیزی می فهمی؟ اونم میگه نه و ما به خود می بالیم و خوشحال از اینکه تنها نیستیم و همگی نمی فهمیم! تازه روزمون هم مبارک! . . . سه تا از بهترین خوابیدن های دنیا: ۱- خوابیدن رو پای مامان وقتی کلی خسته ای ۲- خوابیدن رو شونه عشقت وقتی کلی تنهایی ۳- خوابیدن با چشمای باز وقتی استاد داره درس میده! روز دانشجو پیشاپیش مبارک . . . مورد داریم پسره هدفش از مدرسه رفتن فقط این بوده که یاد بگیره اسم و فامیلیشو بنویسه ولی از ترس سربازی الان در حال کار روی پایانه نامه دکترای تخصصیشه :| . . . دانشجو یعنی تلاش، امید، آینده، صبر، یعنی تو، یعنی من یعنی تمام اونایی که رفتن تا ما بمونیم روزت مبارک . . . هروقت تونستی با تقلب نمره خوب بگیری به خودت افتخار کن با خرخونی که همه میتونن ۲۰ شن ! . . . شمع شدی شعله شدی سوختی خاک تو سرت هیچی نیاموختی روزت مبارک . . . یه ضرب المثل استاد دانشگاهی هم هست که میگه: لذتی که در دادن نمره ۹/۷۵به دانشجو هست که در دادن۶ نیست..! . . . در روز دانشجو، یاد و نام و خاطره همه شهیدان دانشجوی انقلاب اسلامی به ویژه شهدای دانشجوی دوران پُرافتخار دفاع مقدّس گرامی باد . . . . . . با این وضعی که من میبینم باید واسه انتخاب واحد ترم بعد برم آموزش بگم: همــــون همیــــشـــگــی !! . . . دانشجو اگر عاشق شود بی پرده مشروط می شود چیزی شبیه فاجعه با عشق ممکن می شود . . . - شما دانشجویین؟ + بعله - درس هم می خونین؟ + نه دیگه تا اون حد - خب باشه، روزت مبارک! . . . ﺳﻮﺍﻝ ۱ >>>>> ﺑﻠﺪﻡ >>>>>>> 0.5 ﻧﻤﺮﻩ ﺳﻮﺍﻝ ۲ >>>>> ﺑﻠﺪﻡ >>>>>>> 0.25 ﻧﻤﺮﻩ ﺳﻮﺍﻝ ۳ >>>>> ﺑﻠﺪﻡ >>>>>>> 0.5 ﻧﻤﺮﻩ ﺳﻮﺍﻝ ۴ >>>>> ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ >>>>>>> 4 ﻧﻤﺮﻩ من :| طراح سوال بازم من :| . . . در کوچه درس رهگذاریم هنوز وین راه دراز می سپاریم هنوز از اول ثبت نام سال ها می گذرد ما واحد پاس نکرده داریم هنوز روز دانشجو مبارک . . . استادم گفت: چرا تو ارزشیابی اساتید بهم ۱۲ دادی؟ بهش گفتم من به شما ۱۲ ندادم شما خودت ۱۲ گرفتی . . . طنز آهنگ آرمین ( با ریتم آرمین بخون ) … اﺳﺘﺎﺩ ﺻﺪﺍﻣﻮ ﺩﺍﺭﯼ ؟ ﺑﻪ ﺍﺣﺘﺮﺍﻣﺖ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺣﺘﯽ ، ﻣﻦ . . . ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ ﺑﻪ ﻋﻤﺖ ﮐﺎﺭﯼ ! ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﯿﻢ ، ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻣﯿﺪﻭﻧﺴﺘﯽ . . . ﺗﺮﻡ ﺁﺧﺮﻡ ﻭ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﻡ نی ﺍﻭﻥ ﺣﺴﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺗﺮﻡ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻫﺴﺖ ﺷﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﺍﻭﻟﺸﻢ ﻣﻦ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﺮﻣﯿﺪﺍﺷﺘﻢ ﺑﺎ ﺗﻮ ﺩﺭﺱ ﺭﻭ ﻫﻤﻪ ﺣﻀﻮﺭﯼ ﻫﺎﻡ ، ﺑﺴﺘﯽ ﭼﻄﻮﺭ ﭼﺸﺎﺗﻮ ؟ ﻫﯿﺲ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﮕﻮ ﻓﻘﻂ ﺑﺒﺮ ﺻﺪﺍﺗﻮ ! ﺑﺒﯿﻦ ﭼﻪ ﺩﭘﺮﺳﻢ ! ﺑﺒﯿﻦ ﭼﻪ ﺑﯽ ﺣﺴﻢ ! ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﮐﻞ ﻭﺍﺣﺪﺍﻡ ﺑﻪ ۴۰ ﻫﻢ ﻧﻤﯿﺮسن … گویا استاد کم نیاورده و جواب آرمین رو داده ! … ﭼﻘﺪﺭ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﺩﺍﺭﯼ ﺗﻮ آﺭﻭﻡ ﺑﺎﺵ ، ﺑﯿﺨﯿﺎﻝ نمره ﻭ ﻭﺍﺣﺪﻫﺎﺵ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﻣﺸﮑﻼﺕ ، هنوز ﺗﻮﯼ برگه ﻫﺎﺕ ﻫﺴﺖ ، ﮐﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﻣﯿﺎﻡ ﻣﻦ ﺑﺎ ﺍﻭﻥ ﻧﻘﺼﺎﺵ ﻧﻪ ﻧﻤﯿﺬﺍﺭﻡ ﮐﻤﺸﻪ ﻧﻤﺮﺕ ﻣﻦ ﺑﺎ ﮐﺎستیای ﺍﯾﻦ برگه اﺕ ، ﮐﻨﺎﺭ ﻣﯿﺎﻡ ﻭ ﺑﺎ ﺗﻮ ﻫﺴﺘﻢ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﻧﻤﯿﺪﻡ ، ﮐﻢ ﻧﻤﺮﻩ ﺍﺻﻼ … آرمین هم که هیچ رقمه از رو نمیره : … ﺩﯾﻮﻭﻭﻧﻪ . . . ! ﺍﮔﻪ ﻧﻤﺮﻩ ﻧﺪﯼ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﺑﺮﺍﻡ ﻧﻤﯿﻤﻮنههههه اینو بدون ﻫﯿﭽﮑﯽ مث ِ من درساشو نمیخونه ، نمیخونهههههه . . . . . شعر طنز مازیار فلاحی (با ریتم بخون) … ﺍﻳﻦ ﻧﺎﻣـﻪ ﺭﻭ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻓﻘﻂ ﺑﺨﻮﻧﻪ ﻓﻘﻂ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﻛﻪ ﺣﺎﻟمو ﺑﺪﻭﻧﻪ . ﻣﺮﺍﻗﺒﺎ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﻣﻨﻮ ﮔﺮفتن ﺍﺯ ﺩﻭﺭ ﺻﻨﺪﻟﻴﻢ ﻫﻨﻮﺯ ﻧﺮﻓﺘﻦ . ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺩﺍﺭﻥ ﻧﻘﻞ ﻭ ﻧﺒﺎﺕ ﻣـﻴﭙﺎﺷـﻦ ﺗﺎ ﻣﺸﺮﻭﻃـﻰ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑـﺮﻗـﺮﺍﺭ ﺷﻪ . ﺍﺳﺘﺎﺩ ﭼﻘـﺪ ﺩﻟﻢ ﺑﺮﺍﺕ ﺗﻨﮓ ﺷـﺪﻩ نیستی ببینی ﻛـﻪ ﺳﺮﺕ ﺟﻨﮓ ﺷـﺪﻩ ! . ﻧـﻴـﺴـﺘـی ﻭﻟـی ﻫﻤﻴﺸـﻪ ﻫﻢ صدایی ﺍﺳـﺘﺎﺩ ﻣـﻦ دریای ﻣـﻦ کجایی ؟ . این نامه رو استاد فقط بخونه ! . این نامه ﺭﻭ تنها باید بخونه ! ببخش ﺍﮔـﻪ ﭘـﺎﺭﻩ ﻭ غرق خونه . این ﺗـﺮﻡ آخرمه ﻋـﺰﻳـﺰﻡ تولده استادمه عزیزم |