![]() |
دستور تهیه کتلت قارچ و رازهای خوش طعم شدن آن - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دستور تهیه کتلت قارچ و رازهای خوش طعم شدن آن (/showthread.php?tid=206395) |
دستور تهیه کتلت قارچ و رازهای خوش طعم شدن آن - spent † - 18-01-2015 مواد مورد نیاز برای تهیه کتلت قارچ : قارچ : نیم کیلو سیر : 2 حبه تخممرغ : ۳عدد آرد یا خمیر نان باگت : نصف لیوان سبزیجات معطر : ۲ قاشق نمک و فلفل : به میزان لازم نکته قابل توجه : کتلت را در نان بولکی و با پیاز و جعفری خردشده و خیارشور بخورید که لذتی بالاتر از این نیست! طرز تهیه : برای کسانی که محدودیت مصرف گوشت دارند، گیاهخوارند یا مایلند جایگزینهای سالمتری برای گوشت پیدا کنند، کتلت قارچ گزینه خوبی خواهد بود. ابتدا قارچها را چرخ کرده و با سبزیجات معطر و خمیر نان باگت مخلوط کنید. بهتر است خمیر نان باگت تازه و نرم باشد، اما اگر چنین خمیری دردسترس نداشتید، میتوانید از آرد یا پودر خمیر نان باگت استفاده کنید. پس از آن تخممرغها را به مواد اضافه کرده و در صورت شل بودن مایه، قدری آرد به آن اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه موردعلاقه خود را همراه با سیرهایی که له کردهاید، به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود. حالا روغن را در تابهای روی حرارت داغ کنید و از مواد اولیه به اندازه یک گردو بردارید و در دستتان صاف کنید و در روغن بریزید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک روی کتلتها سرخ شود، سپس روی دیگر کتلتها را سرخ کنید. رازهای کتلت مامان پز _ آب سیبزمینی خام را برای آنکه بوی کتلت نامطبوع نشود، حتما باید گرفت. _ سیبزمینی پخته را حتما باید رنده کرد و نباید آن را همراه گوشت، چرخ کرد. سیبزمینی خام را میتوان چرخ کرد به شرط آنکه آب سیبزمینی با گوشت مخلوط نشود. _ در کتلت گوشت بهتر است از آرد نخودچی استفاده شود، چون کتلت پوک میشود و در صورت استفاده از آرد سوخاری و آرد گندم، کتلت، خمیر میشود و پوکی مناسبی نخواهد داشت. _ کتلت با سیبزمینی خام هنگام سرخ شدن، روغن کمتری میبرد و برای کسانی که در مصرف روغن احتیاط میکنند، مناسبتر است. _ برای سرخ کردن کتلت با سیبزمینی پخته باید در تابه روغن زیاد باشد تا کتلت روغن کمتری به خود بگیرد و بعد هم باید کتلت را روی کاغذ روغنگیر گذاشت تا روغن اضافی آن گرفته شود. _ بهترین سبزی برای کتلت، ترخون و مرزه است که عطر بینظیری به کتلت میدهد. میتوانید یک بار هم زیره را امتحان کنید. ![]() |