![]() |
این املاح کلسترول بد را کاهش میدهد ... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57) +--- موضوع: این املاح کلسترول بد را کاهش میدهد ... (/showthread.php?tid=206675) |
این املاح کلسترول بد را کاهش میدهد ... - ღSηow Princessღ - 20-01-2015 سید مرتضی صفوی ، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: به دلیل آنکه آنتیاکسیدان در آواکادو وجود دارد این میوه میتواند از بیماریهای متابولیک جلوگیری کند. وی با اشاره به ویتامینهای موجود در آواکادو اظهار داشت: آواکادو حاوی ویتامینهای "ای، ایی و سی" است به همین دلیل میتواند کلسترول بد فرد را نیز کاهش دهد. این متخصص تغذیه ادامه داد: برای تشکیل غده در بدن فرد باید رادیکالهای آزاد تشکیل شود و این رادیکالها بر اثر ایجاد میل ترکیبی به وجود میآید. به دنبال ایجاد این میل ترکیبی ، غده یا تومور در بدن فرد تشکیل میگردد و این آنتی اکسیدانها در هم پیچیدگی رادیکالها را به منظور تشکیل تومور را از بین میبرد. صفوی با اشاره به املاح حاوی آنتی اکسیدان عنوان کرد: در املاحی چون سلنیوم ،زینک و روی نیز آنتی اکسیدان وجود دارد که این آنتی اکسیدانها کلسترول بد فرد را کاهش می دهد. این کلسترول ، سبب بسته شدن رگ فرد و بیماری قلبی در وی میشود و آنتی اکسیدانها از بروز این مسئله در فرد پیشگیری میکند. وی تصریح کرد: مرکبات ، جوانه گندم و هویج نیز از دیگر منابع آنتی اکسیدان محسوب می شود که از اکسیده شدن و ایجاد کلسترول بد در بدن فرد جلوگیری مینماید. |